Colectia de toamna iarna 2005(146)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Alina, mda nasoala treaba.Ea fiind micuta, se acomodeaza repede cu alti copii, daca reusiti sa gasiti alta gradinita. Cine stie, poate tot raul e spre bine. Pupam Amalia

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Maria_alexia chiar ca "eroina" am fost cu vinetele alea, ma mir cum de n-am lesinat langa ele..asa e de cald. Uff, bine ca s-au terminat, mai am sa le curat, dar nu mai intru acu' la ele nici daca ma . Multam ptr urari, si eu imi doresc sa se implineasca cat mai rapid. sotului, sa fie sanatos si sa aveti parte numai de bucurii si lucruri bune!

Madutza bine ca e ok copilu;, tinem pumnii si ptr echo...cat despre vaccin, eu i-am facut mereu Mirunei Act-HIb..odata cu celelalte vaccinuri, la 2,4,6,12 luni. N-am avut probleme.

Pischi nu stiu daca ti-am mai zis..drum bun si sa veniti de acolo cu bateriile incarcate la max..si cu muuulteee pozeee

Mi-am pus o inghetata, mai bantui nitel pe aici si apoi ma bag si eu la nani langa fata

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

quote:
Originally posted by bb_alinus
Cristina mh cred ca trebuie sa dai un miel acilea la noi....

ooo da, recunosc , da' ce sa fac daca imi suna asa frantuzeste?? rusine sa-mi fie! ca doar amalia nu e oricine, impartim aceeasi zi de nastere!

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Mi-a trecut tot somnul...dupa ce am dat mesajul trecut suna la usa disperata vecina de sus..cica sa ma duc jos ca mi-a lovit cineva masina..va dati seama ce durere de cap m-a luat..am coborat..masina e bine mersi..era alta masina rosie, pe partea ailalta a trotuarului si proasta a crezut ca aia e a mea. Ma doare capul de simt ca-mi crapa

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Lavi, vrei , normal ca ma intereseaza! Stii ca io-s mereu pe drumuri, macar virtual, daca nu si practic!Suna bine de tot drumul. Deduc ca mergeti cu avionul, nu? Ce companie si cat a costat? Io azi d edim am stat pe sub de Italia de pe Softpedia...iar amu vreau la Romaaaa....Intra si acolo sa vezi ce scrie la Spania.

Madutza- goooood news! Ce bine ca e ok piticul. Si o sa-i fac sau Anthib sau ala contra hepatitei acuma, la Bistrita. I-am dat comanda soacrei s ami-l faca rost ca sa i-l faca ea.Ca deh, incepem gradi peste o luna-doua.

Madau- horrrroooor..normal ca dio somn. Bine ca nu e a ta!

Maria- ia sa bagam noi niste trambitze si pentru sotul tau! Sa fie sanatos, voios si iubit. DOAR de tine si pitic!

Ma duc la papi..

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

, cum se spune in franceza "aproape perfect"??

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

quote:
Originally posted by cristinamh

, cum se spune in franceza "aproape perfect"??

"presque parfait"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Cristina, habar n-am cum se zice. Cand aud de francez ami se face parul maciuca!
Lavi, m-ai terminat cu traseul vostru. E super! Dar sincer io n-as rezista sa ma plimb atat. Eu merg sa ma odihnesc in concediu.Si mie imi place sa merg unde merg cu masina proprie, asa m-am obisnuitDestul alerg in timpul anului.....

de-ale gurii

Veronica si
Stefan Peter- 07.11.2005(1 an si 9 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

la multi ani, INA!
la fel le dorim si celorlalte leoaice pe care le-am ratat in ziua aniversarii! sanatate si impliniri!
multa sanatate bolnaviorilor, sa se refaca rapid si drum bun celor ce pleaca in vacanta!
depre noi numai de bine, doar ca stam rau la capitolul mancare, vreau sa vorbesc cu dr ca deja nu mai am idei cum sa-l fac sa manance mai divers!
sper sa mai intru mai des cat mai am vacanta, va doresc numai bine tuturor!

Bianca, mama lui Serban
poze

10 decembrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Lavi, hai ca nu mai scapi de mine...am bagta traseul zis de tine pe AutoRoute. Interesant...Cum ti-a venit ideea lui? Mergeti cu ceva localnici sau unii care au mai fost? De unde ai luat infrmatiile atat d eutile despre tren, orar, cheile de care ziceai etc...???
Mimmy nu s-a intors. Mi are vreo saptamana [emoticon cu mine pleznind de invidie]

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput