Colectia de toamna iarna 2005(146)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Ile si eu vreau sa te felicit pt Andrei, sa fie cuminte si papacios!

Pumba bine ai venit si sa ne mai scrii! Cum de ai rezistat atata timp fara sa ne zici nimic?

Mey fetelor dar oare Fee ce-o mai face?

Camelia zbor usor si concediu placut!

Am sunat centrala si evident ca nu e nimeni ca doar e vineri, asa ca mi-a zis centralista sa sun luni.

Alina si Amalia 17.11.2005

Coasta de Azur iulie 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

LA MULTI ANI , INA!!! Sa fii sanatoasa, fericita si sa dea Dumnezeu sa ti se indeplineasca toate dorintele si bine a-ti revenit!
Multumesc de urarile anticipate, mai e o saptamana pana la ziua mea

Mada , nu ne mai fierbe atat, despre ce e vorba?

Camy , concediu placut , va asteptam acasa sanatosi,

CristinaH , Paris.....super! Cat stati? Lasa ca va descurcati voi pe drum ca aveti copii cuminti

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Hello

Repejor ca de azi dimineata tot coc la vinete, mai am vreo 2 si termin, dar e o caldura in casa de mori

Referitor la secret...o sa va spun curand..of, m-a mancat limba aseara, dar v-am spus ca-s superstitioasa la chestia asta ca prea s-au intamplat multe in ultimul timp, pana nu stiu ceva sigur..."my lips are sealed".

Inuta multam ptr tort...si ptr sampanie

Alinush nasoala treaba cu gradi, daca se intampla ca si pe la noi, cred ca alta solutie nu e, decat s-o duci in alta parte, ca nu cred ca se opresc aia din lucrat

Eu am mai vb cu Fee ne citeste zilnic cred, probabil ca nu are timp sa posteze. L-am vazut si pe Daniel, blondutz, frumos

Pumba bine ai venit in , ceva date tehnice si poze nu primim?

Mi se ard vinetele...revin dupa ce bag maimutza la somn

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Azi e si ziua lui tati, tocmai am sunat pentru rezervari ...
De-abia astept, n-am mai iesit in oras in 2 de-o vesnicie!!

Si cred ca am gasit si ceva potrivit pentru concediu, in Jupiter, la complex Tismana, AI... Stiti mai multe despre asta, e ok?
Inca e in suspans, la agentie nu mai au locuri dar la hotel se pare ca mai sunt, sa vedem daca putem rezolva...

Alinush, nasol cu cresa. Poate se rezolva totusi ceva daca toti parintii sunt hotarati & revoltati, intr-adevar nu e normal ce se intampla. Bine ca Amaliei ii place, noi dupa aproape un an de zile tot cu lacrimi ne despartim dimineata, cand il las cu bunicii . Deh, mamosul lui mama .

Madau, esti eroina cu vinetele! tin pumnii sa se implineasca cat mai repede, acum ca ne-ai pus si pe noi pe foc .

Noki, bine ca ai revenit intr-o forma mai buna!

am uitat sa spun ca am vazut poze superbe cu Elise tunsulici, cu Ilincuta la joaca (noi n-avem gashca ca voi , doar intalniri intamplatoare), si pe Rachel ca o zana! Ma topiti cu fetitele in rochite .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Asa... am vazut pozele cu : Alina ai o fetita scumpa foc, iar pozele sunt superbe, se vede ca v-ati plimbat mult(cele din parcul acela cu masini de epoca mi-au placut tare mult)
Ina , e o scumpa si o dulce Rachel in rochita aceea de domnisoara de onoare , si avea un par frumos rau
CristinaN , am vazut si pozele voastre de la salina , foarte frumoase
Felicia si Ilinca e o scumpa la copii

Cred ca am vazut toate pozele, mai puneti ca eu sunt mare amatoare de poze

Maria , sa-ti traiasca sotul! Distractie placuta la restaurant in seara asta

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Hello!

Am fost ieri la dr. ,Orlando e aproape vindecat (a avut bronsiolita),continuam aerosolii 5 zile ,antibioticul pina maine ,apoi Septilin 3 luni.
Are 12 500 kg si 85 cm ,dr e super multumita de cum arata ...
Pe 15 facem echo la coitze ,sa vedem daca au coborat definitiv ,apoi cu echografia merem pe 20 la un chirurg care o sa-l si consulte ,sa ne zica ce avem de facut ,sper sa nu ajungem la tratamente hormonale sau interventii chirurgicale ,ca morrrr!!
In septembrie facem Varilix iar in octombrie ActHib ,asta nu stiu exact pt ce este dar dr ni l-a recomandat iar eu merg ,,pe mana ei'' intotdeauna .

Sint un pic suparata ca weekend-ul viitor nu putem merge la mare ,nu din cauza copilului ci pentru ca tre' sa merem la o cuninie iar petrecerea de dupa s-ar putea sa aiba loc la munte ...

Ina ,LA MULTI ANI!!

Am multa treaba ,revin dupa amiaza!

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

NISIPURILE DE AUR 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Maria Alexia sa va traiasca tati, La multi ani si distractie placuta la retaurant!!!!!!!!!!

Catutza multumim de aprecieri

Madutza ma bucur ca Orlando e bine!

Noutati despre cresa: in urma mailului de sesizare trimis de dimineata, s-a ajuns o reclamatie de toata frumusetea la municipalitate, si cica dupa amiaza va veni politia sa constate ( frectie din punctul meu de vedere) nerespectarea legislatiei. Intre timp firma lui Phil a angajat un avocat international ca sa ii dea in judecata....Ma rog chestii care pe mine nu ma incalzesc pt ca io vreau solutii acuma si nu peste tz...luni ca doar nu o sa imi expun copilul la pericol pana se dumireste lumea cretina de pe acolo ca nu e normal ce se intampla!

Alina si Amalia 17.11.2005

Coasta de Azur iulie 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Ina, LA MULTI ANI!!!!!!!! din toata inima si sa ai parte de toata dragostea din partea celor dragi.

Lavi, in Danemarca mergem sa vizitam o matusa (care mi-e ca o sora). Detalii o sa va dau cand venim, acum nu stiu f. multe, dar avem programate multe excursii. Inclusiv la o gradina zoologica unde te plimbi cu masina si vezi leul/girafa.... in afara custii, sau la un legoland. Interesant itinerariul vostru in sudul Spaniei.

Madutza, ma bucur ca Orlando e mai bine.

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Gata m-am luminat ,ACTHIB ,e contra meningitei ,il facem pentru ca noi am urmat schema de stat ,cine a facut Infarix cica nu tre' sa-l mai faca ,il include si p'asta .

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

NISIPURILE DE AUR 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

pischi Drum bun si distractie placuta!

Maria la multi ani sotului!
Bafta cu biletele la mare!

Am vazut si eu pozele Elizei care e o super-dulcica, am vazut ca sta bine si la capitolul pictura murala; si ale Amaliei care ca de obicei ne da pe spate cu peisajele!

In contul comun n-am apucat sa intru dar promit.

Mergi la inceput