Colectia de toamna iarna 2005(146)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

ionut7bianca, bine ai venit la noi. Cam lung si greu de folosit nick-ul tau. Am vazut pozele. Cea in care fratii se tin cu mainile dupa gat si cea in care fetita se spala cu dusul singura sunt deosebite.
BB_alinush, draguta foc amalia cum mananca ea ciresele, se sterge la guritza si apoi isi linge si degetele.
roxi, eu ii dau La Dorna rosu, de 3.5% grasime.
Ina, stii ce nu inteleg eu? Cum ai reusit sa o convingi pe Rachel sa tina floricele in par? A mea le scotea in secunda urmatoare. Superbe pozele, tare frumusica domnisoara de onoare, dar nici cu mama ei nu mi-e rusine.
Noki, de-acum sa te tii bine. Sa vezi cum intram noi in pamant de rusine la perlele odraslelor...
roxi, idem cu Alexia. Asa-i ca ne miram pe zi ce trece de progresele lor?
meems, ori m-am tampit ori ... m-am tampit. Nu reusesc sa-ti vad pozele. Din contul comun dau clic pe view your friend's photos, apoi imi apare o fereastra cu coperta albumului si un formular ca sa-mi creez cont. Trebuie sa am cont la ei ca sa pot vedea pozele?

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

bb_alinuh, referitor la mesajul cu atasament din contul comun... eu as zice sa nu-l deschizi. Nu cunosc niciun Douglas Holt, plus ca la subject nu a specificat nimica deci treaba nu e curata.

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Bancuri...de week-end!

De cati misogini e nevoie ca sa insurubezi un bec la bucatarie? De nici
unul, ca proasta aia poate sa gateasca si pe intuneric.

Vine un arab intr-un bar.
- ihtib cazduki ihbeti kiltezab Coca Cola
- deci un pahar mare de ce ??????

Intr-o frizerie. Frizerul, taindu-l pe client de vreo doua ori, incearca
sa discute cu el:
- Ati mai fost la noi mai inainte?
- Nu, mana mi-am pierdut-o la razboi.

Merge o babuta pe calea ferata. Din urma se apropie trenul fluierand.
Babuta, fara se se intoarca:
- Fetele cuminti la fluieraturi nu intorc capul...

-Azi noapte te-ai prefacut, draga mea?
-Nu, chiar dormeam...

Cica odata un carutas mergea pe un drum...
- Diiieee!!
La un moment dat vede un crocodil venind spre el:
Crocodilul: - Buna ziua carutasule. Ce mai faci?
Carutasul: - Doamne fereste... N-am mai vazut crocodil vorbitor. Da
calul: - Nici eu.

Trei porci intr-o barca. Unul dintre ei:
-Cat e ceasul?
-Marti.
-Nici o masa fara peste.

Romanii la olimpiada. In prima zi au luat o medalie.
A doua zi au mai luat una. A treia zi i-au prins.

In tramvai:
- E cineva fara bilet acolo, in fund ?
- Eu, da mi-l bag imediat!!

M-a sunat ieri o tipa: "vino acum, nu-i nimeni acasa".
M-am dus. Nu era nimeni.

Mona mulge vaca. In lac se vede invers.

I:Ce e mare, miroase urat, si are 120.000 de aripi?
R:O lada de gunoi cu 60.000 de muste.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Alinush, a mea s-a sculat la 10.30!!!! Culcata la 22, insa.Acum am culcat-o iar, la 14.15.

CristinaNegara- nici io nu pot vedea pozele lui meems, iar eu am cont de Snapfish. Io zic sa stergem mesajul ala dubios si gata!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Noki, mor de ras la ce bancuri ai dat aci

Stefan doarme, s-a trezit de doua ori in plans....

aici e innorat si frig.

M-am gandit ca, ce-mi trebe in lista de medicamente pentru stefan, pentru concediu, din lista sa-mi deie medicul de familie gratuit pe reteta. Si asa pana acum nu i-am cerut nimic....
Dupa ce se scoala duracelul mergem pana la metro si apoi la niste prieteni. Vreau sa mai pentru noi o saltea de plaja ca un avem acasa,1 pereche de slapi la sotul, de plaja.
I-am luat la steff azi dimineata trening cocodrillo(dar e super fain), scump ca naiba dar n-am ce face, si 2 body 98 cu maneca lunga..... asa ca 130 ron s-au dus iuteeeeee.....

de-ale gurii

Veronica si
Stefan Peter- 07.11.2005(1 an si 9 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

Fetelor, cand vad la ce ora se trezesc copii vostrii nu trag decat o singura concluzie, fii-mea nu mananca ce trebuie

Mii de multumiri pentru raspunsurialina, feli, mada, nokiut, cris, hilde
Nu m-a interesat pana acum acest aspect si nu am intrebat pediatra, sper sa il accepte si sa nu semene cu mine( mie nu imi place laptele...poate doar un pic in cafea)

alina, tare m-am amuzat vazand-o pe miss...este superr tare.Si alexia e fan cirese, si tocmai ce i-am luat ieri cateva, cam scumpe, insa bune si mari.Referitor la joc, ce sporturi mai are si daca se poate sa imi spui cat costa?

noki nazdravana mica si mamica vesela.

feli si eu subscriu celorlalte pareri, nu este bolnavioara ilincuta. mamica grijulie.

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

cris N, eu m-am logat cu adresa mea de yahoo, insa poti incerca si cu adresa de pe snapfish parca a creat maria cont acolo- id nov_dec_2005.
Elise ce nazbatii mai face?

xandra, ce face vladut? a fentat varsatul de vant, da?

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna!

Roxana , Alexia e o smechera cum va cere ea si apa si papa cand e ora de culcare , bravo ei! A-ti facut rezervari, unde plecati pana la urma? Dar la munte?

Ina , cum a-ti petrecut? Am uitat sa-ti spun sa flosesti cu placere laptop-ul. Ziua mea e pe 17august ca ai retinut

Eu sunt tare fericita azi, eram acum sa intind rufele si Bia zice "caca", o intreb "faci?", iar ea "da" si o rupe la fuga catre olita. Si a facut, putin dar a facut! Nu-mi vine sa cred! Eu tin olita in casa, dar ca decor ca nu am pus-o pana acum decat de 2-3 ori, am vazut ca nu face si am renuntat la idee. Seara inainte de baie se aseaza pe ea dar nu face niciodata. Acum sper sa nu fie doar o intamplare si sa spuna de acum.

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

neata !
multam de aprecieri la adresa numelor,pe vremea cand eram insarcinata cu claire,aveam liste si para liste cu nume si in fiecare seara dezbateam problema " ce nume sa alegem "? si si claire a fost singurul nume cu care am fost de acord amndoi.
Cand le-am spus parintilor de " adeline" au fost cam sceptici," ca, ce asta e nume de baiat,cand au aflat cum se citeste.
date tehnice - nascuta - la 16 dec 2005
greutate - 3,630kg acum-11kg
inaltime- 51cm

felicia -poate a mancat ceva care a dat un miros mai puternic la urina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

CrisN, Noki... nu stiu de ce nu reusiti sa vedeti pozele. Incercati si cu adresa si parola comuna de yahoo.

Roxi, nici eu nu beau lapte deloc! Dar Rianna il adora. Deh, seamana pe taica-sau, care nu poate trai fara lapte.

Mergi la inceput