mamica studenta?
![](images/user_woman.png)
sunt studenta in ultimul an (nu mai spun unde) si ma intereseaza sa discut cu mamici care au nascut in studentie.ar trebui sa nasc,dak...,in aprilie si ma intreb ce sanse mai am sa termin facultatea.
Raspunsuri
alexxia spune:
Eu am nascut de doua ori in studentie si am terminat facultatea
Alexxia Ruty ( 25.07.2001 ) si
Thea ( 28.09.2006 )
"This is your time. This is your dance.
Live every moment. Leave nothing to chance.
Swim in the sea. Drink of the deep.
Embrace the mystery of all you can be."
PERLELE RUTICAI
RUTY SI THEA AU PAGINUTA
POZE
www.sanatatealoevera.ro " target="_blank">Vrei sa fii liber ?
www.triburile.ro/35735.html" target="_blank"> JUCATI TRIBURILE
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
kmy26 spune:
ai nascul normal sau cezariana?cat timp ti-a luat sa iti revi la normal fizic vorbind mai ales dupa prima nastere.eu sunt stud la medicina si nu vreau sa cred k dupa 5 ani de munca s-o dau in bara tocmai acum.
Alina922 spune:
Eu am doar o nastere la activ, prin cezariana. Mi-am revenit complet dupa doua sapatamani. Dupa o luna, parca nici nu fusesem operata.
Problema e ca va fi destul de obositor, cu o galusca mica...va trebui alaptat la 3 ore, nu prea vei dormi noptile, dar cu putina vointa si ceva ajutor, vei putea sa impaci si capra, si varza...
Am o prietena care a nascut cu trei saptamani inainte de licenta, dar cu ajutorul parintilor, al sotului, a reusit sa treaca cu bine peste examen.
Sunt convinsa ca vei reusi si tu! Mult succes, si sa ai un copilas sanatos de care sa te bucuri!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alina023/alina023.jpg)
alina023 spune:
Si eu am nascut studenta fiind (ba chiar s-a nimerit sa fiu in sesiune atunci...am avut vreo 2 restante in sesiunea respectiva). Eram anul 3 asa ca urmatorii 2 ani de studentie am fost mamica de baietel nazdravan.
Acum astept al doilea copil si mi s-a pus pata sa dau la medicina (la anul). Sotul zice ca am luat-o razna insa eu mi-am dorit intotdeauna sa fiu medic si acum sunt 90% decisa sa fac asta. Mai raman 10% in discutie...
Se poate! Nu este foarte usor dar nici de speriat nu e. Vei vedea ca le poti face pe amandoua si vei fi foarte mandra de tine. Felicitari pentru burtica si bafta la examene!
Alina 21+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anamaria/anamaria.jpg)
anamaria spune:
eu am nascut normal, de doua ori. la vreo luna de la nastere imi revenisem complet!
insa cred ca problema reala nu e recuperarea ta, ca mama, dupa sarcina+ nastere!
ceea ce te va solicita cu adevarat, si nu va trece atat de repede si usor, este oboseala, noptile nedormite, daca te vei ocupa tu de bebe iti va solicita cam 120% din timp. nu zic ca e imposibil, dar nu va fi usor!
te poate ajuta cineva? chiar si cu ajutorul cuiva - taticul, bunici, etc, iti va fi greu, dar crede-ma ca va merita!
_
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme: Nascut pe 4 iulie (2000) si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai )
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Sabina/Sabina.jpg)
Sabina spune:
eu am facut anul 5 la ZI, la Conservator sectia compozitie(deci munca nu gluma) cu bb de o luna.Adica nascuta in setpembrie.Dupa aia master.
e greu, dar se poate.am alap[tat un an si 8 luni, deci nici asta n-am ratat-o.
La lucrarea de licenta am scris un concert pt violoncel si orchestra, stiu ca pare ca mka laud, dar vreau daor sa te incurajez ca se poate:)
am luat 10 la licenta. Notele se dadeau dupa ce se canta lucrarea, deci n-au fost @pe hartie...@
:)
Succes !!!mai ales daca nasti in aprilie, ai timp sa inveti cat e bb in burtiq!!!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dianami/Dianami.jpg)
Dianami spune:
Eu am terminat Medicina anul acesta. Am nascut intre anii 4 si 5, vara, asa s-a nimerit. A fost totul bine, am avut doar ajutorul sotului si ne-am descurcat. Mi-au prins bine cele 2 luni de vacanta pe care le mai aveam.
Am alaptat, in toamna cand am inceput scoala ma duceam doar la l.p.-uri (erau cu prezenta) si-i lasam lapte in frigider. Aveam rezerve de urgenta si in congelator .
Depinde f. mult de asistentul de la stagii. In general sunt destul de intelegatori, te mai invoiesc la nevoie.
E mai greu fiindca noi nu avem sesiune, examenele sunt la sfarsit de stagiu (2-5 saptamani), deci trebuie sa inveti continuu. Se adauga LD, licenta, rezidentiatul...
Daca vrei sa mai vorbim, activeaza-ti PM-urile. Nu pot intra prea des pe forum.
Dupa ce afli ce linie de stagii ai, te pot ajuta si cu niste cursuri, daca ne potrivim la spitale .
Si inca ceva: studentele gravide au voie sa nu intre in sala de autopsii la ML, profita de asta daca prinzi stagiul pana nasti. E groaznic acolo.
Toate cele bune!
Diana si Iulia (15 iulie 2005)
dora78 spune:
Eu am nascut in anul 3, in februarie, imediat dupa sesiunea de iarna. Cam in doua saptamani (dupa o nastere normala) mi-am revenit complet. Am avut si bafta ca bebelina mea a fost tare cuminte, doar o luna s-a trezit noaptea sa pape, dupa aceea o culcam la 9-10 seara si se trezea dimineata la 6... si am crescut-o doar dupa carte, atat cat ne-a dus capul pe mine si pe sotul meu, care m-a ajutat teribil de mult. Mi-am dat examenele la timp, chiar am luat note foarte mari in urmatoarele sesiuni si apoi la licenta. Daca ai vointa si drag de viata si de carte, poti face totul! Succes si... profita de timpul acesta cat e bb in burtica... iti va fi dor de aceste momente!
Dora, mami de Ami -- 7 ani - 12 februarie 2007
I'm the best, so "beep" the rest!
Amelia mea
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bird70/bird70.jpg)
bird70 spune:
Am nascut in anul 2, natural, cand avea copilul 3 saptamani m-am intors la scoala. Am terminat impreuna cu colegii mei. Nu vad de ce nu ai putea sa termini facultatea. Mama mea a nascut 2 copiii in studentie si a terminat cu nota mai mare ca tatal meu .
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tinatache/tinatache.jpg)
tinatache spune:
La urme urmei, daca vezi ca nu mai poti, poti amana cu 1 an exact pe motivul ca ai copil mic.
Cristina
-----------------------------------------------
http://www.sos-satelecopiilor.ro/