mamica studenta?
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
alexxia spune:
quote:
Originally posted by kmy26
ai nascul normal sau cezariana?cat timp ti-a luat sa iti revi la normal fizic vorbind mai ales dupa prima nastere.eu sunt stud la medicina si nu vreau sa cred k dupa 5 ani de munca s-o dau in bara tocmai acum.
Am nascut prin cezariana.
La prima sarcina eram studenta tot la Medicina. Am dat examen la Imunologie , in vara, si la 5 zile dupa examen am nascut. Iar la o luna si jumatate eram cu Ruty in port-bebe la facultate sa ma interesez de restante ( la doua examene n-am fost in vara ca am nascut ).
La a doua sarcina ( tot cezariana ) m-am dus la facultate dupa 3 saptamani.
Alexxia
![](bunny.gif)
![](fetita.gif)
"This is your time. This is your dance.
Live every moment. Leave nothing to chance.
Swim in the sea. Drink of the deep.
Embrace the mystery of all you can be."
PERLELE RUTICAI
RUTY SI THEA AU PAGINUTA
POZE
www.sanatatealoevera.ro " target="_blank">Vrei sa fii liber ?
www.triburile.ro/35735.html" target="_blank"> JUCATI TRIBURILE
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
pisicuta si matei spune:
Si eu am nascut in anul 3, tot in aprilie.De revenit mi-am revenit in vreo 2 saptamani, vorbind din p.d.v. fizic..dar mi-a fost mai greu ca trebuia sa ma trezesc de multe ori pe noapte si eram foarte foarte obosita.Dar am trecut cu bine peste sesiune. Iar anul 4 am fost numai noi 3 si ne-am descurcat foarte bine, ba mai mult, am avut cele mai bune note din toata facultatea, bb ma motiva foarte mult
.
Asa ca nastere usoara si succes ca poti trece cu bine peste astea
Poze noi cu noi;Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Androix/Androix.jpg)
Androix spune:
Am nascut si eu o data in studentie acum 3 luni. Dar am terminat abia anul I, e drept fara nici o restanta, am mers la cursuri si la partiale pana cu o saptamana inainte sa nasc. Problema nu este cum am nascut si cum m-am dus cu burta mare la cursuri/examene. Ci cum o voi face acum din toamna in conditiile in care inca voi alapta, pitica abia va pleca pe 5 luni, deci diversificare inca nu si in conditiile in care mai am un pui de 2 ani si 5 luni va avea atunci...
Andreea, mama de Filip si Georgia
irinacamelia spune:
si eu am nascut in anul 3 fara nici o restanta.stai linistita nu abandona scoala
Bysko spune:
Kmy26 si eu am nascut in august anul trecut-pe 22, si am avut timp pana am intrat in anul6 putin peste o luna sa stau numai cu bebelina mea. Am terminat f bine si acum ma pregatesc de licenta si de rezi.
Am o prietena care a nascut in noiembrie si care apoi a stat acasa 40 de zile- primesti de la mf sau de la ginecolog adeverinta pt perioada lauziei.
Plus ca profii sunt mai intelegatori daca esti insarcinata sau ai copil mic.
Mai greu o sa fie cand mai creste si tu trebuie sa inveti pt licenta si rezi!
Iti urez multa bafta, sarcina si nastere usoara si cel mai important un bebelus sanatos!
FlorentinaE spune:
Nu te speria, vei reusi.
Copilul sa fie sanatos.Am nascut, al doilea copil, studenta fiind.Dupa ce m-am dat jos din pat ( un pic mai greu ca era a doua cezariana si aveam 36 de ani)in spital nu a mai contat decat copilul,mama putea sa se descurce.
Poate vei amana ceva examene, dar vei reusi.
Inca ceva, sa-ti implici sotul din prima zi.Copilul are doi parinti nu unul.
FlorentinaE