Mamici de septembrie-octombrie (56)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Stiti ce propun eu? Sa-l lasam naibii de cantar si sa ne preocupam dupa nasteri/alaptari. Sigur ne revenim noi toate, o sa aiba bebelusii grija noastra. Si daca nu, punem de un club cu tema diete, sport, masaje si tot slabim.
Andruzza, .

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
32+ Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by tomasa
porti 29 la blugi levis. Ei bine atata port si eu.

Ce vremuri maica... ce vremuri!

31+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

quote:
Originally posted by Bee

Isabeluta, poti sa te tratezi cu apa plata cu lamaie!
Adimercedes, ai dreptate in ce spui tu! Am facut o afirmatie "din auzite". CAnd aveam timp sa citesc povesti de nasteri si povesti diverse (in sacina trecuta), am vazut pe ici pe colo de injectii cu calciu pentru declansarea/grabirea travaliului. Sau de doctori care evitau sa recomande calciu pe motiv de contractii. Eu una doctorul nu l-am intrebat, fiindca n-a fost cazul.
Eu sunt necajita pe motiv de umflare brusca. De unde n-am avut probleme cu asta, brusc ma strang toate incaltarile.
Bee 30+

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Ma bag si eu ca musca-n lapte, dar sa va zic 2 istorioare.....
Cand am fost internata, era o tipa ce ajunsese la termen, insa nu se declansa travaliul....si 2 zile la rand i-au facut calciu in vena. O lua cu calduri, zeci de contractii dureroase neregulate, si apoi pauza. A3-a zi, dupa ce a bagat banu'la buzunar, au renuntat la calciu si au intervenit cu oxitocina.

Si a2-a situatie...are mama la tara o verisoara prin alianta, frumoasa si cu studii intrerupte din cauza sotului, care i-a marturisit ca nu vrea copii prea curand. Si uite asa, cand nu-i mai veneau rusii si banuia o sarcina, facea calciu in vena pana la stop comanda, si evident ca pierdea sarcina.

Si eu mi-am intrebat dr, pe la 5 luni cand incepuse sa miste, daca e ok sa iau calciu, si mi-a zis un nu hotarat...cica fac mai mult rau. Insa o explicatie stiintifica nu mi-a dat.

Alinus 31s cu Iulius
Uuuuf, cat mai e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Fetelor care vreti la inghetata, m-a sunat Teodora si zicea sa ne vedem la 1.30 la intrare in Mall (intrarea din Calea Vitan). Deci, cine vine?

Sim 36+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

hai ca acu am intrat si eu sa vad cum a ramas cu inghetata
abia pe la 10 si ceva m-am trezit si cu o durere de cap...
la 1 jumate ziceti ? poate imi trece pana atunci
vin si io !!

Tomitza 35+ Natalia Ioana
MAI SUNT maxim 5 SAPTAMANI !!!

Poze cu mine gravidutza
www.flickr.com/gp/9702061@N05/jGo9d1" target="_blank">Lucruri pt Natty
Nunta-11 iunie 2005

Mergi la inceput

Piciulika, tu vorbesti serios ca suntem bine la 2 kg. cu greutatea? Mi-ai dat o super veste. Oricum de inalti am stabilit ca vor fi inalti amandoi, si fata mea si baiatul tau si ca ii intalnim noi cumva .
Slippers, curaj mamico, mai e atat de putin! Si dupa nastere promot sa te scot eu la o inhetata super buna, vad eu unde, ma interesez pana atunci.
Sim, o sa-l auzi cand se naste, asta cu siguranta. Fara dubii! Din pacate...
Gabriella, tu esti tare dragutza cu noi mereu. Uite, un pupic din partea Mariei mele pt. Sara ta!

Fetelor as vrea si eu la inghetata, insa eu din pacate n-am ajutor pe timpul zilei cu Tudor. Pt. mine ar fi mai bine seara ca l-as putea lasa cu cineva...Cu el nu vin, ca nu-mi tihneste. Poate mai punem de o intalnire pana la nastere ca sa ajung si eu. Distractie placuta.

32+ Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Hai dati un sfat, ceva, o idee, ce sa mai mananc, ca sa-l ingras pe al meu bebe!
O sa ziceti inghetata.......Bine-bine, la asta v-am zis ca nu ma abtin. Altceva?

Sa nu uitati sa o sunati pe Andreea (Aniast), ca parca vroia si ea la inghetata!

Alinus 31s cu Iulius
Uuuuf, cat mai e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Alinush, finutza mea a avut rochita alba cu tafta grena pe sub ea (se vedea putin jos)+ pantofiori si gentuta grena. Cred ca a preferat sa- aduc mai putin noroc! SI vezi chestia asta cu norocul n-o stiam, dar ma tot minunam de ce vedeam (la nunta lui frate-meu a fost de coma: nasa, ambele mame de miri+ eu, eram ca in uniforma, aceeasi culoare- materialul era diferit si numai nasha purta tafta). Offff, sper sa treci cu bine peste nunta si sa va bucurati de fini. EU eram gravida in 7 luni cand am nasit, nu aveam nici un fel de probleme, dar finii erau disperati cand ma vedeau cu burta maaare, maaaare. Si la biserica cine a lesinat? Fratele miresei, cel care tinea lumanarea. .
Tomasa, eu nu mai zic nimic de descurajat. Pe mine nu ma descurajeaza nimic! Toata viata am plans ca-s grasa. Inclusiv la 48 de kg. Apoi am avut niste necazuri, m-am ingrasat brusc (vreo 5 kg intr-o luna), am ajuns la 58, l-am intalnit pe sotzul care m-a vazut asa de minunata, incat n-a avut ochi pentru greutatea "depasita" (ca doar asa m-a cunoscut). Am ramas gravida in viteza si am pus 18 kg (ca o muuuuu ce eram, ca doar batoanele Lion cine sa le manance daca nu eu?), le-am dat jos cu chiu cu vai, ca in momentul in care acul cantarului era aproape de 58 sa raman iar gravida. Acum ma lupt sa nu depasesc orice inchipuire, dar e greeeeu. Am luat si eu 3 kg in aproape 2 luni, dar tot mi se pare ca sunt maaaare (desi ma repet, nu-s deprimata, ma simt bine in pielea mea, etc). Vorba ta, discutiile despre alaptat si bebelusi sunt cele mai sanatoase.
Bee 30+

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by carpatina

quote:

31+ cu Ioana

Carpatina, are o prietena de-a mea o vorba care-mi place mult si acum chiar mi se potriveste: "Orice armasar ajunge martzoaga, dar nu orice martzoaga a fost armasar!". Bine ca macar am fost candva si armasari... Mie asta mi-e consolarea
Alinush, noi botezam sambata viitoare, pe 18. Si ma imbrac in ROSU.

32+ Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

quote:

quote:
Originally posted by carpatina

quote:

31+ cu Ioana

Carpatina, are o prietena de-a mea o vorba care-mi place mult si acum chiar mi se potriveste: "Orice armasar ajunge martzoaga, dar nu orice martzoaga a fost armasar!". Bine ca macar am fost candva si armasari... Mie asta mi-e consolarea
Alinush, noi botezam sambata viitoare, pe 18. Si ma imbrac in ROSU.

32+ Maria

Zicala asta e chiar haioasa, Tomasa! I-am transmis Sarei pupiciul!

Gabriela 34+ Sara

Mergi la inceput