Mamici de septembrie-octombrie (56)
Raspunsuri - Pagina 29
tomasa spune:
Stiti ce propun eu? Sa-l lasam naibii de cantar si sa ne preocupam dupa nasteri/alaptari. Sigur ne revenim noi toate, o sa aiba bebelusii grija noastra. Si daca nu, punem de un club cu tema diete, sport, masaje si tot slabim.
Andruzza,
.
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
32+
Maria
carpatina spune:
quote:
Originally posted by tomasa
porti 29 la blugi levis. Ei bine atata port si eu.
Ce vremuri maica... ce vremuri!
31+ cu
Ioana
alinus_25 spune:
quote:
Originally posted by Bee
Isabeluta, poti sa te tratezi cu apa plata cu lamaie!
Adimercedes, ai dreptate in ce spui tu! Am facut o afirmatie "din auzite". CAnd aveam timp sa citesc povesti de nasteri si povesti diverse (in sacina trecuta), am vazut pe ici pe colo de injectii cu calciu pentru declansarea/grabirea travaliului. Sau de doctori care evitau sa recomande calciu pe motiv de contractii. Eu una doctorul nu l-am intrebat, fiindca n-a fost cazul.
Eu sunt necajita pe motiv de umflare brusca. De unde n-am avut probleme cu asta, brusc ma strang toate incaltarile.
Bee 30+
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
Ma bag si eu ca musca-n lapte, dar sa va zic 2 istorioare.....
Cand am fost internata, era o tipa ce ajunsese la termen, insa nu se declansa travaliul....si 2 zile la rand i-au facut calciu in vena. O lua cu calduri, zeci de contractii dureroase neregulate, si apoi pauza. A3-a zi, dupa ce a bagat banu'la buzunar, au renuntat la calciu si au intervenit cu oxitocina.
Si a2-a situatie...are mama la tara o verisoara prin alianta, frumoasa si cu studii intrerupte din cauza sotului, care i-a marturisit ca nu vrea copii prea curand. Si uite asa, cand nu-i mai veneau rusii si banuia o sarcina, facea calciu in vena pana la stop comanda, si evident ca pierdea sarcina.
Si eu mi-am intrebat dr, pe la 5 luni cand incepuse sa miste, daca e ok sa iau calciu, si mi-a zis un nu hotarat...cica fac mai mult rau. Insa o explicatie stiintifica nu mi-a dat.
Alinus
31s cu
Iulius Uuuuf, cat mai e!
sim_stoian spune:
Fetelor care vreti la inghetata, m-a sunat Teodora si zicea sa ne vedem la 1.30 la intrare in Mall (intrarea din Calea Vitan). Deci, cine vine?
Sim
36+
Stefan
Asa creste bebe
Poze
toma_lly spune:
hai ca acu am intrat si eu sa vad cum a ramas cu inghetata
abia pe la 10 si ceva m-am trezit si cu o durere de cap... 
la 1 jumate ziceti ? poate imi trece pana atunci
vin si io !!
Tomitza
35+
Natalia Ioana
MAI SUNT maxim 5 SAPTAMANI !!!
Poze cu mine gravidutza
www.flickr.com/gp/9702061@N05/jGo9d1" target="_blank">Lucruri pt
Natty
Nunta-11 iunie 2005
tomasa spune:
Piciulika, tu vorbesti serios ca suntem bine la 2 kg. cu greutatea? Mi-ai dat o super veste.
Oricum de inalti am stabilit ca vor fi inalti amandoi, si fata mea si baiatul tau si ca ii intalnim noi cumva
.
Slippers, curaj mamico, mai e atat de putin! Si dupa nastere promot sa te scot eu la o inhetata super buna, vad eu unde, ma interesez pana atunci.
Sim, o sa-l auzi cand se naste, asta cu siguranta. Fara dubii! Din pacate...![]()
Gabriella, tu esti tare dragutza cu noi mereu. Uite, un pupic din partea Mariei mele pt. Sara ta!
Fetelor as vrea si eu la inghetata, insa eu din pacate n-am ajutor pe timpul zilei cu Tudor. Pt. mine ar fi mai bine seara ca l-as putea lasa cu cineva...Cu el nu vin, ca nu-mi tihneste. Poate mai punem de o intalnire pana la nastere ca sa ajung si eu. Distractie placuta.
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
32+
Maria
alinus_25 spune:
Hai dati un sfat, ceva, o idee, ce sa mai mananc, ca sa-l ingras pe al meu bebe!
O sa ziceti inghetata.......Bine-bine
, la asta v-am zis ca nu ma abtin. Altceva?
Sa nu uitati sa o sunati pe Andreea (Aniast), ca parca vroia si ea la inghetata!
Alinus
31s cu
Iulius
Uuuuf, cat mai e!
Bee spune:
Alinush, finutza mea a avut rochita alba cu tafta grena pe sub ea (se vedea putin jos)+ pantofiori si gentuta grena. Cred ca a preferat sa- aduc mai putin noroc!
SI vezi chestia asta cu norocul n-o stiam, dar ma tot minunam de ce vedeam (la nunta lui frate-meu a fost de coma: nasa, ambele mame de miri+ eu, eram ca in uniforma, aceeasi culoare- materialul era diferit si numai nasha purta tafta). Offff, sper sa treci cu bine peste nunta si sa va bucurati de fini. EU eram gravida in 7 luni cand am nasit, nu aveam nici un fel de probleme, dar finii erau disperati cand ma vedeau cu burta maaare, maaaare. Si la biserica cine a lesinat? Fratele miresei, cel care tinea lumanarea.
.
Tomasa, eu nu mai zic nimic de descurajat. Pe mine nu ma descurajeaza nimic! Toata viata am plans ca-s grasa. Inclusiv la 48 de kg. Apoi am avut niste necazuri, m-am ingrasat brusc (vreo 5 kg intr-o luna), am ajuns la 58, l-am intalnit pe sotzul care m-a vazut asa de minunata, incat n-a avut ochi pentru greutatea "depasita" (ca doar asa m-a cunoscut). Am ramas gravida in viteza si am pus 18 kg (ca o muuuuu ce eram, ca doar batoanele Lion cine sa le manance daca nu eu?), le-am dat jos cu chiu cu vai, ca in momentul in care acul cantarului era aproape de 58 sa raman iar gravida. Acum ma lupt sa nu depasesc orice inchipuire, dar e greeeeu. Am luat si eu 3 kg in aproape 2 luni, dar tot mi se pare ca sunt maaaare (desi ma repet, nu-s deprimata, ma simt bine in pielea mea, etc). Vorba ta, discutiile despre alaptat si bebelusi sunt cele mai sanatoase.
Bee 30+
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
tomasa spune:
quote:
Originally posted by carpatinaquote:
Ce vremuri maica... ce vremuri!31+ cu
Ioana
Carpatina, are o prietena de-a mea o vorba care-mi place mult si acum chiar mi se potriveste: "Orice armasar ajunge martzoaga, dar nu orice martzoaga a fost armasar!". Bine ca macar am fost candva si armasari...
Mie asta mi-e consolarea 
Alinush, noi botezam sambata viitoare, pe 18. Si ma imbrac in ROSU.
mama de BAIAT
32+
Maria
Gabriela77 spune:
quote:
Originally posted by tomasaquote:
Originally posted by carpatinaquote:
Ce vremuri maica... ce vremuri!31+ cu
Ioana
Carpatina, are o prietena de-a mea o vorba care-mi place mult si acum chiar mi se potriveste: "Orice armasar ajunge martzoaga, dar nu orice martzoaga a fost armasar!". Bine ca macar am fost candva si armasari...Mie asta mi-e consolarea
Alinush, noi botezam sambata viitoare, pe 18. Si ma imbrac in ROSU.
mama de BAIAT(9 ian. 2005)
32+
Maria
Zicala asta e chiar haioasa, Tomasa! I-am transmis Sarei pupiciul!

Gabriela
34+
Sara