Mamici de septembrie-octombrie (56)
Raspunsuri - Pagina 30
![](images/user_woman.png)
sim_stoian spune:
Alinus, am sunat-o deja pe Andreea si zicea ca vine si ea.
Sim 36+
Stefan
Asa creste bebe
Poze
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
tomasa spune:
Bee, imi place tonusul tau. Cat despre povestea cu fratele care a lesinat... super tare! Si cumetrii mei cred ca sunt putin stresati de ideea ca sunt in luna a-8-a dar nici nu ma gandesc sa nu ajung la botez sau sa lesin pe acolo. Si mai vreau sa port si tocuri. Na!
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
32+
Maria
sim_stoian spune:
Ma apuc sa fac un capitol nou. Stati cumintele 2 minute.
Sim 36+
Stefan
Asa creste bebe
Poze
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by sim_stoian
Adimercedes, in spital se fac injectii cu calciu ca sa induca/accelereze travaliul.
Sim36+
Stefan
Asa creste bebe
Poze
Hmm, s-or face, dar inca nu stiu clar daca acel Ca declanseaza travaliul sau pur si simplu se da pt a evita o cadere de Ca care ar induce grave probleme mamei. Si eu am luat Ca intravenos la operatie de apendicita, deci nu aveau ce sa imi declanseze
![](icon_smile_big.gif)
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
samburici
Povestea obtinerii sarcinii
youngrita200 spune:
Va rugam sa ne scuzati pentru lunga perioada de absenta. Nimic grav. Doar niste nervi, agitatie si astazi o diaree de toata frumusetea. Bem la apa cu gramada; am papat doar paine prajita, banane, bake-rolls si o mica sperietura... Ma simt destul de slabita, dar nu ma las! Trece si asta! In rest, suntem bine! Marti avem programare la nenea doctorul.
Adimercedes, Sim, sincer eu nu am auzit sa se faca injectii cu Ca pentru accelerarea sau inducerea travaliului. Se fac pentru sustinerea mamei in efortul contractiilor. Pe de alta parte, Ca confera si o usoara relaxare musculara (poate nesemnificativa) atat pe musculatura neteda, cat si cea striata.
rita [34]
alinus_25 spune:
Afibebe, Annisia, eu ce sa mai zic de controlul pe masa....la fiecare consult m-a zgancilit si apasat dr pe acolo. Si desteapta asta de dr din Barlad, a umplut paharul aseara cand am vazut sange in vaginul meu. Insa Bee stie ce spune despre palparea colului, se inmoaie in ultima luna si dr trebuie sa stie cat de grabit/lenes e cavalerul/domnisoara.
Bee,te aprob cu dopul ala. Eu dupa spaima trasa, am inghitit cheia de la portita. E ferecata bre, ce mai.
Acum hai gata, lauda-te, ai fugit la aer de tzara.
Secretoaselor! ati papat inghetata si nu ati facut macara o poza-doua acolo, macar cu un telefon..... Si nu vreau poze cu inghetata, vreau cu burticile voastre!
Alinus 31s cu
Iulius
Uuuuf, cat mai e!