Mamici de septembrie-octombrie (56)
Raspunsuri - Pagina 28
sim_stoian spune:
In alta ordine de idei, buna dimineata si de la noi. Ma chinui sa fac ochisori
Sim 36+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
isabeluta spune:
cu
Nu stiu de unde aveti atata forta la scris!
Ca eu is deja ca o banda stricata: nu mai prididesc cu cititul!
Sunt foarte fericita: am fost la nenea dr. si avem 2.600 g, placenta gr.II si suntem ok. O sa facem si noi analizele de trim III: Hemoleucograma, coagulograma, sumar urina, glicemie, calciu total si "mandrele" culturi col. Bebe e cam maricel la greutate, dar in rest se incadreaza la varsta sarcinii. Asa ca ramanem pe nastere naturala!
Problema e cu + 14 kg ale mele, asa ca am taiat painicile, dulciuricile si inghetatele. In rest cred ca am experimnentat de toate din plin: arsuri, dureri de sold, trezit noaptea. Dar nu ma plang!!! Sunt dintre voi fete fata de care am toata admiratia: cu branula la nasit, la munca, gospodine eroine sau mamici de pitici. Cum as putea eu sa comentez.
Va pup dulce pe toate si refuz delicat inghetatei. Nu de alta dar vreau sa ies din maternitate manechin.
isabeluta33+
bebita
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by prisi
ce de fete harnicutze cate o pt fiecare
Luy felicitari pentru mobila, sa va bucurati de ea
Am si eu o intrebare la fetele care mai au bb-ei dupa ce coboara burta cam in cat timp se intampla minunea, ca eu la control nu ma mai duc daca nu am vreo problema , ca dr e in concediu
maine ma duc sa fac niste analize, care cica treb la nasterea cu epidurala, sper sa nu fie prea tarziu ca nu stiu cand o sa fie gata
poze
36+ Miruna
Prisi, mie doctorul mi-a spus acum 2 saptamani ca bebelusa e foarte jos, dar asta nu inseamna nimic. Povesteam cu o doamna si mi-a zis ca fata ei a fost foarte jos, "coborata" de pe la vreo 7 luni, dar s-a nascut exact la termen.
Deci "coboratul" ala nu demonstraza nimic. E adevarat ca la prima sarcina copilul coboara mai repede, iar la urmatoarele poate sa nu coboare decat in momentul in care se declanseaza travaliul .
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
samburici
Povestea obtinerii sarcinii
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by Bee
Urmy, mi-am adus aminte ca ziceai de calciu ca l-ai luat pentru ameteli. Nu ti-a zis nimeni ca ar da contractii? EU asa stiam.
Bee, eu nu inteleg de unde ideea ca suplimentele de Ca ar induce contractii. Eu stiam ca se da Ca intravenos in caz de spasmofilie (care e tot o contractie a muschilor). in caz de soc anafilactic, cand se contracta muschii si nu mai poti sufla, in caz de carcei (cand e tot contractie a muschilor). Pe bune ca eu nu mai inteleg nimic. Si mie medicul mi-a recopmandat Ca cand am avut problemele cu carcei. De ce ar rezolva carceii si ar da contractii nu inteleg si mi se pare o contradictie...
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
samburici
Povestea obtinerii sarcinii
Bee spune:
Isabeluta, poti sa te tratezi cu apa plata cu lamaie!
Adimercedes, ai dreptate in ce spui tu! Am facut o afirmatie "din auzite". CAnd aveam timp sa citesc povesti de nasteri si povesti diverse (in sacina trecuta), am vazut pe ici pe colo de injectii cu calciu pentru declansarea/grabirea travaliului. Sau de doctori care evitau sa recomande calciu pe motiv de contractii. Eu una doctorul nu l-am intrebat, fiindca n-a fost cazul.
Eu sunt necajita pe motiv de umflare brusca. De unde n-am avut probleme cu asta, brusc ma strang toate incaltarile.
Bee 30+
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
sim_stoian spune:
Adimercedes, in spital se fac injectii cu calciu ca sa induca/accelereze travaliul.
Sim 36+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
Gabriela77 spune:
Buna dimineata si de la Cluj!
Greu am adormit, pe la 2, dar am adormit. Jur ca nu mai mannc pepene seara, cred ca am fost de vreo 5 ori la toaleta azi noapte!
Da, Alinush, ai dreptate! Mie pana acum nu mi-a facut deloc control din asta, a zis ca data viitoare la 37 de sapt! Saracuta de tine, bine ca esti mai bine!
Fug in oras sa scot ceva bani si evident sa si cheltui!
Gabriela 34+ Sara
alinus_25 spune:
Mandarinutza si mercic de urare. Nu-mi doresc decat sa-mi dea Dumnezeu putere sa rezist la biserica. Tare-mi sunt dragi viitorii fini, sunt primul cuplu pe care il cununam de fapt.
Si la inceputul sarcinii, cand aveam vreo 6 sapt, am botezat un baiatel.
Sim chiar asa sa-l haituiesti?!? Convinge-l si tu ca asa o sa nasti mai usor.
Roxana,merge un hot sex pe patul de spital, da' sa fie la rezerva, si sa nu te fi apucat travaliul.
Saracutii soti, mi se par asa speriati in ultimele luni. Al meu nu are nici o sansa sa se apropie.
Tot cu gandul la alea 40.
Bee, ca o fi sau nu idee fixa, pe la nunti sa vezi nasha in tafta, asta e, ingros si eu randurile. Si chiar e tafta grena-caramizie, si face ape aurii la lumina artificiala. Acum la lumina zilei e mai mult caramiziu-portocalie. Ciudata!
Dar e o vorba, apropos de rochia nasei....cica daca poarta nasa rosu/grena, aduce noroc finilor.
Cat despre mersul cu masina....il urasc, de condus nu mai vb. Si cu ridicatul din scaun...noroc de manerul din plafon.
Isabeluta, da... cu branula....tre sa-mi gasesc o bratara ceva, o floare sa o acopar.
Si daca te plangi de bb mare, mai da-i si la al meu.
Eu ma tot intreb de ce e asa mic, doar 1550.....ce m-a pus pe ganduri....
Eu am mancat fara restrictii prea mari, si tot am pus 9,5kg pana acum, ca de unde eram eu inversunata si ciufuta care papa numai natural, ma rog 95%, in ultima luna am papat kile de inghetata si am baut bere fara alcool. Cu berea fara alcool, de la tatic mi se trage....ca e mereu pregatit sa urce la volan, in caz de doamne-fereste ceva.
Si mi s-a confirmat ca e baiat....si el are kg cat o fata.
O fi de la atatea pastile inghitite? Dr mereu spun ca nu afecteaza bebe, insa eu....nu mai stiu ce sa zic.
Alinus 31s cu Iulius
Uuuuf, cat mai e!
tomasa spune:
quote:
Originally posted by mihailescu teodora
Tomasa!Ce Mariuca grasunica ai!Ptiu!Si,da,Sabina are dreptate:nu mai pune,mamica,poze de-alea la descurajare,pentru noi,marea masa!!!!!!!
Cred ca ma apropii si eu vertiginos de 75 kile!Adicatelea vreo 10+!
Si mai am 2 luni,of,of,mai,mai..
Si mai vreau si inghetata!
Teodora 30 + Mihnea Andrei
http://bd.lilypie.com/cr1Qp3.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
Cum asa, mai, de descurajare??? Tocmai ca erau de incurajare, voiam sa spun ca se poate sa-ti revii repede si fara efort. Altfel crezi ca le puneam? Poate mai depinde si de varsta ca atunci eram mai tinerica (vad ca la sarcinile astea si doi-trei ani conteaza), dar multe aici sunteti tinere si subtirele, mai ceva ca mine gravida-eu am pus cu primul copil 14 kg. si tot mi-am revenit, asta era ideea, ca se poate. Iar tu lasa fazele, ca nu te-ai ingrasat mult si inainte parca spuneai ca porti 29 la blugi levis. Ei bine atata port si eu, deci suntem absolut comparabile, in stare naturala ma refer . Oricum acum suntem mai carnoase toate ca doar suntem gravi.
Edit: Si acum ce sa mai zic...tu ai 10 kg. in plus fata de normal, eu am 12 batute pe muchie, la mine te plangi?
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
32+ Maria
andrruzza spune:
Aoleu fetelor, tocmai m-am cantarit! 80 de kile +20 si abia luni avem 30 de saptamani. Merit felictari, nu??
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"