Mamici de septembrie-octombrie (56)
Raspunsuri - Pagina 27
![](images/user_woman.png)
Gabriela77 spune:
Tomasa, felicitari pt Maria! E foarte bine ca greutate, iar vestile sint bune! Felicitari!
Piciulika, ce frumos ai visat! Cred ca asta e sentimentul!
Alinus, cred si eu ca te-ai speriat, dar sigur controlul o fi de vina!
Ana, parca esti mai bine, asa-i? Lasa ingheatata, ca mult nu mai trebuie sa stai! Hai curaj!
Fetele, pofta buna la ingheatata maine! Somn usor!
Gabriela 34+
Sara
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
alinus_25 spune:
Neatza cuconitze si coconasi!
Eu am facut ochi de pe la 6, am dormit in reprize toata noaptea, aveam un bolovan de grija cu sangele ala in vaginul meu.
Acum sunt cu moralul mai bunicel, sange nu mi-a mai curs, doar ceva urme maronii, semn ca e cel de aseara.
M-am trezit insa cu durere ca la ciclu, insa doar la burtica, nu si lombare.....ceeace pt mine inseamna ca e biiine. O fi efortul de ieri si vanzoleala si stresul de azi noapte.
Gabriela, eu personal le-as da o doctorilor care se ingramadesc sa faca tuseu vaginal, si sa bage valvele alea... in ultima luna e de inteles ca trebuie, insa in lunile 6-8 cred ca poate face mai mult rau.
Deh, astea sunt metodele de diagnostic in orasele mici.
Va doresc tuturor o zi cat mai placuta. Si eroinelor noastre, o zi cat mai scurta, fara stres, termene limita sau lucrari neprevazute!
Alinus 31s cu
Iulius
Uuuuf, cat mai e!
afibebe spune:
buna dimineata dragutelor,
ne-am trezit acum o ora si ne laudam cu o noapte linistita.
mama ce va invidiez.papati inghetata.va intalniti.si noi vrem ....
of of.
am terminat treaba si asta ne odihnim.
maine dimineata la 8.30 mergem la nenea doctoru`.
Doamne abia astept.
va pup si va urez o zi minunata.
AFIBEBE36+
Cristian Nicolae
AMR 10 ZILE
SI VINE ...
afibebe spune:
Mai stiti ceva de MYRAL?[/red
Myrrraaaaaallllll ce-i cu tine draguta?
Vrei sa ne pui pe jar?
hai da si tu un semn de viata sa stim cum esti.
te pupam.
AFIBEBE36+
Cristian Nicolae
[red]AMR 10 ZILE
SI VINE ...
alina.clau spune:
Buna dimineata,mamicilor!
Imi puteti da si mie parola de la contul comun,va rog?
Distractie placuta la inghetata!As fi venit si eu,dar stau prea departe de mall-ul vitan.Eu stau la plaza!Poate veniti si aici intr-o zi!
O zi buna!
ali
mandarinutza spune:
Buna dimineata si de la noi!
Alinus, o sa fii o nasica tare draguta, petrecere frumoasa si la cati mai multi fini!
Mandarinutza 36+
Antonia Maria
Poze
sim_stoian spune:
Alinus, chiar nu ma gandisem la
. Sa iti explic: zisese Tomasa ieri ca se poate tavali si ma gandeam cum mai puteti, avand in vedere ca e mare burtica? Mie mi-e greu sa ma intorc in pat de pe o parte pe alta, dar sa ma mai si tavalesc
. Despre
, eu l-am anuntat aseara pe sot ca in curand va fi haituit prin casa
.
Asta-noapte am dormit destul de bine, dar m-am trezit de vreo 2-3 ori sa ma duc la baie si ma durea burta. Plus ca mi-a zis sotul dimineata: ce meci a facut bebe asta-noapte Pai eu am dormit ca valiza si nu am simtit nimic. Daca fac asa si dupa ce nasc?
Sim 36+
Stefan
Asa creste bebe
Poze
Bee spune:
Buna dimineata fetele.
Alinush, felicitari pentru rochita! Daca te-ai potrivit cu o rochita gen coreset cu siret, inseamna ca arati super! Eu am avut-o din voal, foarte comoda, totalmente nesifonabila si un pic cam "originala". Ideea fixa pe la toate nuntile pe unde am fost e sa vezi nasha in tafta (daca e sa fie tafta visinie/ grena, atunci cu siguranta nasha e muuult mai nasha). Si cum eu numai a nashica nu aduceam (si gravida fiind, cred ca semanam mai mult cu o minge)......Ai un sotz tare optimist, daca asa vede el partea buna a lucrurilor (le vede numai pe alea 40 de zile dupa!). IAr tu cu nunta si plimbarile, usurel. In situatia ta cred ca si asezatul/ ridicatul din masina sunt o problema pe care n-ar trebui s-o minimalizezi.
Bee 30+
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
Yaia spune:
'Neata si de la noi.
Raportam o noapte in care nu am mai transpirat asa de mult, dar am inceput cu transpiratul dupa ce m-am trezit. Si mi-e asa de cald!!! Si afara sunt doar 19 grade, iar in birou aer conditionat... Si da, sunt la birou. Abia astept sa treaca ziua de azi, ca sunt un pachet de nervi si nu stiu de ce. Ba m-am mai ratoit si la sot in masina, in drum spre birou. Respiratie adanca...calm...poate merge si imi trece.
Irina 31+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/carpatina/carpatina.jpg)
carpatina spune:
quote:
Originally posted by mihailescu teodora
Si eu nu sunt eroinaaaaaaa?Ca si eu merg la servici si ma mai duc pina la 36 sapt....
Io' pana in 38...inclusiv
![](icon_smile_big.gif)
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)