Mamici de septembrie-octombrie (56)
Raspunsuri - Pagina 26
aniast72 spune:
Adica credeti ca mancati inghetata fara mine? Vin si eu, tot de la Ploiesti. Oricum imi programasem o iesire in Bucuresti maine deci gand la gand... Pe mine cine ma suna sa-mi spuneti ora si locul?...ca eu plec de dimineata. Am dat nr de telefon in mailul comun.
Pupici si ne vedem maine.
Andreea 36+ cu
Piciulika spune:
Prisi, condoleantze - acum am vazut.
Navicula,alina.clau bine ati venit! Probabil alina.clau era inca moderata, ca nici o fata nu ii raspundea - apareau intarziat; intrebase:
mai stiti pe cineva din bucuresti,care va naste la cantacuzino?
Mandarinutza - dezlegare la de toate! Bravo!
Bravo Nana - dar vezi, tine-te de program, nu ca una, Piciulika: pe hartie 50% si faptic merge la 8 si vine la 16!
Luy ma bucur cu tine de camera. Ne pui poze, da?
Ma uit si eu dupa carticica ta
Tomasa - felicitari pentru controlul bun. Pai bebelina ta e mai mare decat baiatul meu! Si cica al meu era in buricul graficului!
Piciulika 32+ Michael
http://new.photos.yahoo.com/piciulika_s/albums
Piciulika spune:
Teodora, lasa, mama, nu te necaji, ca noua, fetelor din campul muncii, o sa ne ridice firmele statui. Statio faine: fara burta, suple, minunate - stai sa vezi!
Si asa sa-i faci lui Rox: mergi la geam si tot strigi: "Tanti mama lui Alex, nu venitzi la joaca?"
Si eu vreau la inghetzata cu voi...!
Lasa, ca mi-a adus iubitul acum o inghe, auzind cum pang, si o pap acum cu voi!
Piciulika 32+ Michael
http://new.photos.yahoo.com/piciulika_s/albums
danielle02 spune:
buna seara mai burticute!eu apar,voi plecati! sa aveti somn bun si dulce.sa visati cu ingerasi!
mandarinutza ma bucur ptr. vestile bune.sa dea Dumnezeu sa curga cu vesti bune de acum incolo la toata burticile
tomasa ce grasunica de bebelusha ai in burticuta,of of
eu pregatesc hainele ptr. cununia de maine.mai am de calcat cate ceva si ma bag si eu in pat,poate oi avea o noapte mai linistita.
sa aveti pofta la inghetata maine burtici si sa nu mancati prea multa
danielle 33+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici
alinus_25 spune:
Uf, ce chef de taclale aveti, acum am reusit sa citesc din urma.
Abia la 22.20 m-am intors de la control.
Roxana, s-a facut belea nodulul ala, rosu-rosu la suprafata si arde....Carmenita, bun sfatul cu mersul la dermato. Deocamdata am fost la dr. la control, si mi-a recomandat aplicatii reci. Nici vorba de termogenice gen alcool sanitar, tzuica, cum fusesem sfatuita pana acum.
Luy, Sim, cred ca voi fi o nasa de pomina. Ma consolez cu ideea ca la starea civila mergem pe la ora 19.00 apoi la biserica la 19.40. Apoi la 20.30 sper sa fiu acasa, sa ma schimb in tinuta de seara, imi injectez antispasticele, apoi plec la restaurant, fac primirea la invitati si dispar, asa cam 1-2 ore. Apoi ma mai afisez si eu pe acolo, apoi iar fug sa ma intind. Si mai apar la dezgatit, si gata nunta. Aaaa, si voi solicita patroanei restaurantului un scaun de birou, sa stau mai intinsa.
Si nu va faceti griji ca-mi voi botzi toaleta, mi-am gasit rochita astazi, lalalalala, si e din tafta creponata.
Pot sa ma si tavalesc, hihihi!
Luy, multam de pontul cu cusatoresele noastre, dar nu mai e cazul. Si ca sa ma laud, si eu stiu sa cos....banalitati insa, dar nu am masina, are mamaia.
Bee, te poti numi norocoasa daca ai gasit tinuta de nasha gravi. A mea nu e chiar de gravi, insa are siret la spate, ca si un corset, si se aranjeaza bine pe burtica. Doar ca e cam tzeapana, deh, asa e taftaua, si mi se pare ca arat de parca am sarit din avion cu parasuta. Noroc de sot, ca e ff atent la detalii, si m-a consolat spunandu-mi ca ii place.
Alinus 31s cu Iulius
Uuuuf, cat mai e!
sim_stoian spune:
Eu bantui, cred ca am dormit cam mult azi.
Ana, poate dam buzna peste tine . Plaza e destul de departe si e aglomerat prin oras :(
Andreea, te sun eu sa iti spun ora. Locul a ramas Mall-ul din Vitan.
Roxana, stai si tu mai usurel cu treaba ca mai e putin pana vine dr.
Gata, ma duc sa incerc sa dorm totusi.
Sim 36+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
sim_stoian spune:
Alinus, si tu te poti tavali? Bravos! De la ce ti s-a facut nodulul ala? De la care din injectii?
Sim 36+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
sim_stoian spune:
Piciulika, sa iti fie de bine inghetata. O sa ne gandim la tine maine
Sim 36+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
alinus_25 spune:
Va spusesem ca am fost la control. Tot tacamul...pe masa cu valvele, apoi tuseu si eco.
Surpriza nasoala a fost la intoarcere. La dus spal burtica de gelul ala, apoi duc mana pe la fofo, si ce vad, putin sange, asa rozaliu. O fi de la tuseu, ca dr. asta m-a apasat nu gluma.
Al meu sot a innebunit cand a vazut.
Ne-am calmat amandoi si am zis ca m-o fi ciupit/ranit cand mi-a bagat valvele. Asa o fi?
Am luat un diazepam sa ma linistesc si astept dimineata. Sper sa nu fie nimic.
In rest bebe Iulius e micut, are 1550 g, pe pozitia de start, de lungimea colului nu a vrut sa-mi spuna nimic A zis ca nu are rost sa ma stresez, important e sa stau la orizontala.
Alinus 31s cu Iulius
Uuuuf, cat mai e!
alinus_25 spune:
quote:
Originally posted by sim_stoian
Alinus, si tu te poti tavali? Bravos! De la ce ti s-a facut nodulul ala? De la care din injectii?
Sim 36+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
Vai maiculitza, numai la va ganditi.....
Nici vorba de asa ceva....ma refeream la rochia mea de nasha, ca e din tafta creponata si rezista la tavaleala, in sensul ca ma pot intinde linistita in masina, sa ma mai odihnesc, ca nu vreau sa fac acte de eroism pe la restaurant. Pot sa dau o fuga si pana acasa, ca e la 2 pasi, trag si-un pui de somn daca e cazul
Cat despre.... auziti ce imi zice al meu intr-o zi....cica el abia asteapta sa treaca alea 40 zile (de lauzie)
La care eu ii spun ca "pana la alea 40 mai sunt 2 luni dragu' mamii"...cu ajutorul lui DD.
Aaa, si nodulul e de la no-spa + scobutil, si uneori piafen.
Dar acum mi-am tras branula, sac!
Alinus 31s cu Iulius
Uuuuf, cat mai e!