Mamici de septembrie-octombrie (56)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
sim_stoian spune:
Alinus, stai si tu mai usurel, nu abuza. Da' rochitica pentru ce e? Vreun eveniment, ceva?
Sim 36+
Stefan
Asa creste bebe
Poze
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/toma_lly/toma_lly.jpg)
toma_lly spune:
Prisi condoleante
Ana multa sanatate si sa se nasca bebe la termen !
Sim vad ca esti harnicuta ca de obicei
eu ce sa zic...sunt suparata ca imi iese un cos din ala intors chiar la baza nasului si ma doare
bebelina se misca la greu, e o zvapaiata, cred ca seamana cu ta-su
apropos de ta-su, raportez si eu niscaiva la activ (azi noapte m-am trezit sa merg la baie si m-a troznit chefu')
Tomitza 35+
Natalia Ioana
MAI SUNT 5 SAPTAMANI !!!
Poze cu mine gravidutza
www.flickr.com/gp/9702061@N05/jGo9d1" target="_blank">Lucruri pt Natty
Nunta-11 iunie 2005
Gabriela77 spune:
Roxana, incearca sa te mai odihnesti! Nu ti-a priit mancarea! Pupici pt tine si bb Andrei! Si Alex!
Urmy, mai lasa fata rusinea, gandeste-te ca e vb de fiint aia mica din burtica ta! E mult mai importanta decat orice altceva! Crezi ca doctorii sint tare impresionati de ce vad? Ma indoiesc!
Sim, ce harnicuta ai fost!
Alinus, vezi nu abuza!
Gabriela 34+
Sara
sim_stoian spune:
Tomitza, esti de coma . Pai mai poti? De cosul ala ce sa zic...nasol, stiu ca doare
Sim 36+
Stefan
Asa creste bebe
Poze
kriss79 spune:
tomitza, sa iti fie de bine activitatea de noapte!noi nu am mai avut asa ceva de pe 3.02. de cand am conceput-o pe bebelina
Astept de la Mosu cadoul asta!
(am socotit eu ca dupa nastere..vreo 4-6 sapt.. si vine cam pe la Craciun:)
Burtik
Cristina
![](gravida.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Happiness_4_us/Happiness_4_us.jpg)
Happiness_4_us spune:
Noi suntem bucurosi.
Am venit de la dr si ne-a dat hartie pentru program de la 8-12. Yuhuuuuuuuuu. De luni scurtam programul.
Rox, asa patesc si eu. Nu pot dormi decat pe partea stanga ca pe dreapta am arsuri, iar pe stanga imi amorteste piciorul din sold si ma trezesc din ora-n ora. E groaznic si te inteleg perfect. sa-ti mai treaca. Eu de pe la 4 ma mut in sufragerie si dorm pe canapea, in fund, iar "amantul" a se citi perna de gravide, mi-o pun la spate si ma sprijin pe ea. Numai asa mai atipesc un pic.
Nana,
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
In asteptarea lui
![](copilas.gif)
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danielle02/danielle02.jpg)
danielle02 spune:
flavia multumesc de raspuns inseamna ca nu afecteaza bebele cu nimic!
roxana sper sa te odihnesti si sa te simti mai bine! si eu am probleme cu somnul,ma trezesc sa merg la baie de vreo 5 ori,ba ca nu am aer,ba ca am amortit si cand ma uit pe geam e deja ziua si mi-a sarit cheful.asta e!las` ca mai e putin si vine bebe
eu am facut clatite cu gem de zmeura (facut de mine ).
ma apuc si eu de calcat mai niste hainute ptr. bebelusha ca le-am spalat ieri si sa ma pregatesc fiindca maine dimineata mergeam la o cununie civila.ma mai destrabalez si eu
va pup,sa aveti o zi buna!
danielle 33+
Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici
devylla spune:
Helou de la japonia,
Asa pe seara si racoare(cat de cat)
Am venit de la munci,iar o zi plinuta,dar macar am stat jos pe scaun,n-am mai umblat ca bezmetica...am dormit bine bine vreo ora jumate...acum sunt in forma,sa zic.
Vad ca tot ati vorbit de burtiere...pe acilea e moda mare cu burtierele astea...de la dalea ieftine,pana la firme specializate care-ti vin acasa,te masoara,si-ti fac burtiera pe corpul tau.Si da,cat porti burtiera arati super truper,dar apoi...cum ai da-o jos cum incep si sunculitele.Cea mai sanatoasa e miscarea taica...yo am sa mi-l i-au pe unu Billy 'nush cum'...pe dvd...care te pune nene la miscare de-ti vine cu rau...e super tipul.CA timp de sala nu voi avea,asa ca l-am gasit pe nenea asta...sa il caut pe net poate dau de el.
Nana am cautat si eu formatul electronic al cartii,dar n-am dat de el,sorry.
Te invidiez pt programul ala scurt...yo mai am de indurat saptamaniile astea,vreau nu vreau,trebuie.Dar lasa ca de sambata am liber pana miercuri inclusiv,sac
si apoi doua saptamani le duc eu cumva.
Yuhuuu in liberul asta sper sa cumpar ce a mai ramas de luat.Am primit niste cataloage de la Combi,si-am gasit un patut tare fain,care il poti face si tarc si apoi un fel de bancuta,scaun...cand a crescut copilul.
Sabina Y. 34+
japonia prin ochii unui amator
kriss79 spune:
Mai stie cineva de AYUMI? Ce mai fac baieteii ei, sunt bine?
Burtik
Cristina
![](gravida.gif)