Mamici de septembrie-octombrie (56)
Raspunsuri - Pagina 17
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
alinus_25 spune:
Nu stiu ce ma fac de rochie, mai e doar o saptamana si 2 zile pana ce cunun. Dupa amiaza cand vine tatic plec sa-mi dau comanda la Mireasa,la o casa de moda de aici. Sper sa nu ma scuture astia de bani prea rau, numai s-o coasa nene intr-o saptamana.
Nu va zic de dureri...ca m-au luat iar ieri dupa-amiaza. Apoi am dormit vreo 2 ore si aseara pe la 9 am mers la o prietena la spital, sa-mi puna o branula, ca deja nu mai am loc unde sa ma injectez, popoul meu e ciur.
Insa branula s-a infundat, dimineata cand sa-mi bag scobutilul si piafenul, m-am improscat toata.
Asa ca m-am intors la no-spa si diazepam comprimate. Vad ca nu sunt singura droghy, mai e si Ana. Slipers-ule iti urez sa rezisti cat mai mult! Daca perseveram in grija, vom ajunge toate la termen!
Va spuneam de popoul meu ciur.... in ultimele 4 zile mi-am facut singura injectia de dimineata, si numai in fesa dreapta. Si mereu aveam mancarimi, si ma scarpinam la greu.
Insa de ieri m-am pricopsit cu o frumusete de nodul cat nuca. Zona e rosie, si suprafata e intinsa, de 5x5 cm si fffffff fierbinte. Am tot aplicat comprese reci cu alcool sanitar, insa nu a cedat deloc, din contra.
Oare am infectie acolo? Un sfat-ceva tratament naturist? Numai antibioticul imi lipseste mie acum, ca in rest am de toate.
Alinus 31s cu
Iulius
Uuuuf, cat mai e!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Happiness_4_us/Happiness_4_us.jpg)
Happiness_4_us spune:
Devylla, Gabriela .
Sunt tare incantata! Imi vine sa zbor pe aici.
Ce usurare, Doamne!
Nana,
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
In asteptarea lui
![](copilas.gif)
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
slippers76 spune:
Fetelor, multumesc de grija. Sper sa rezist cat mai mult. Parca s-au mai rarit contractiile (alea dureroase), ca din celelalte am destule.
Alinus , ai grija de tine. Si cu nunta asta pe cap... Eu nu cred ca e infectie unde spui tu. Incearca felii subtiri de lamaie si de cartof, un pic de masaj si un bob de unguent cu Diclofenac (Diclac de exemplu), dar nu prea mult si nu pe zona extinsa. In principiu nu e voie antiinflamatorii, dar chiar ieri mi-a zis doctorita mea ca daca-i musai, Diclofenac unguent, fara excese, si in nici un caz antiinflamatorii orale. Ai grija de tine.
Ana 36+
Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
BB din burtica
alina.clau spune:
buna!
as vrea sa am inscriu si eu dar nu stiu cum!
ma numesc alina,um 25.11.2006,dpn 01.19.2007,voi naste la cantacuzino cu dr.briceag!
ali
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxana_G/Roxana_G.jpg)
Roxana_G spune:
Urmy, cred ca transpiratiile si starea de lesin sunt lipsa de calciu. Uite si mama a facut azi o cadere.
Sim, am priceput acusica. Da, la mine va fi mai mare de 15%, dar nu cred ca pup. Poate un sut in fund. Cand primesc salariul o sa ma sfatuiesc putin cu tine, ca la mine sunt tepari. Sa le verificam putin calculul, pot sa jur ca nu imi vor da compensatia. Oricum ca sa vedem daca am inteles bine eu pentru cele 2 saptamani de prenatal din iulie o sa iau indemnizatia plafonata (85% din plafon, ca salariul este peste plafon) pe 2 sapt plus 15% din diferenta intre salariul meu pe cele 2 sapt si indemnizatia pentru cele 2 sapt. Priceput bine? Pai om ma fac. Ca pe primele 2 sapt iau salariul dublu, noi avem prima de concediu odihna. Adica 2 sapt conced = salariu pe toata luna. Si pe deasupra iau indemnizatia plus compensarea. Moaaaamaaaaa, ce bogatie! Parca vad ca imi cade fata cand vad ce rahat de bani o sa vireze ei.
Yaia, stiu cum era la serviciu, uneori eram in stare sa dorm cu mana sub falca. Acum imi e somn, o sa ma culc putin, poate ma mai refac. Ce temepraturi sunt la voi vara?
Tomitza, ce activitati ai! Eu nu am chef nicicum, ca la cum nu dorm eu ar fi trebuit sa o tin tot asa. Oricum nu imi permit sa ma risc acum pana vine doctorul.
Nana, sunt sigura ca intelegi, ai descris intocmai suferintele mele. In sufragerie dorm si eu in fund, am o canapea de colt minunata si dorm bine pe ea. Insa Alex ma mai striga noaptea si imi e greu sa urc pe scari. Asa daca dorm la ea in camera, uneori nici nu ma mai duc la ea, ii zic ca sunt la baie si vin imediat, si ea adoarme instantaneu. Sigur, dupa 2 strigari se prinde, si zice sa ma duc imediat, dar oricum e mai usor sa raman pe etaj.
Gabi, greu cu odihna. Off, si ce o sa avem nevoie dupa nastere!
Danielle, mie exact cand e ziua imi vine somnul, dar incepe santierul cu zgomot, se trezeste sotul si misuna, apoi se trezeste si Alex si cam asta este. Eu as dormi cel mai bine dupa 6 dimineata. Clatite fac si eu acum, ca am o pofta. Sper sa nu mai patesc precum ieri cu poftele mele.
Rox 36+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxana_G/Roxana_G.jpg)
Roxana_G spune:
SabinaY, parca ma vad pe mine in ultimele zile de serviciu. Dar se vedea luminita de la capatul tunelului si asa am trecut peste ele. Sa stii ca si mie imi plac DVD de fitness, eu am unele cu Cindy Crawford si le ador. De fapt am mai multe, insa nu mi-au placut si nu le faceam cu placere. Unele erau lalaite, altele aveau exercitii care imi solicitau genunchii si coloana unde ma durea, iar altele aveau un ritm de nu puteam sa le fac. Cele cu Cindy erau super, variate, utile si in ritm normal. Le-am practicat o luna jumatate inainte sa raman insarcinata, am slabit vreo 5 kg si aratam de parca eram alta femeie.
Alinus, nu e a buna cu nodulul ala. Nu stiu nimic naturist...mai bine intreaba un medic.
Gata, va pupic, ma duc la nani. Stateam pentru ca asteptam niste cumparaturi, dar cum a venit intre timp nea soferul, ma duc sa dorm. Sper sa pot. Alex e la ai mei pana maine seara. Desi mie imi convenea mai mult sa o ia peste weekend, ca sa mai stam si noi singurei putin (nu va ganditi la prostii ca nu e cazul). Dar chiar ne lipseste timp impreuna, adica timp de comunicare si activitati comune, ca asa timp am petrecut impreuna aiurea.
Gata, acum ma duc ca imi zboara Mos Ene.
Rox 36+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/toma_lly/toma_lly.jpg)
toma_lly spune:
pai stiu si eu ce sa zic...se pare ca mai pot
e adevarat, destul de greu, da' cu niste lubrifiant Durex merge treaba ca unsa
moamaaa Kriss, din februarie ???????
pai si cum rezistati ?
e drept, nici noi nu ne-am mai omorat cu , dar cel putin la 2 saptamani tot am mai comis-o...
Roxana vreau si eu clatiteeeeee !!!
O pun pe mama sa-mi faca diseara Ea face compozitia si eu le coc. M-as apuca eu acum sa fac, da' mi-e lene, mai bine bag un somnic
doamne...putoare mai sunt
Tomitza 35+
Natalia Ioana
MAI SUNT maxim 5 SAPTAMANI !!!
Poze cu mine gravidutza
www.flickr.com/gp/9702061@N05/jGo9d1" target="_blank">Lucruri pt Natty
Nunta-11 iunie 2005
Yaia spune:
Roxana, somn usor! Iar daca totusi nu ai adormit si mai bantui pe forum, afla ca aici vara sunt cam 20-25 de grade intr-o vara frumoasa. Rareori ajunge temperatura la 30 de grade. Dar daca vara e urata, pot fi 15 cu ploaie non stop. Imi spunea o prietena ca in iulie, cand noi am fost in concediu, asa a fost vremea, urata, ploioasa si rece, nu mai mult de 17 grade. Dar acum s-a decis sa vina vara frumoasa si sunt 28 de grade, iar in soare si mai mult. Si noaptea transpir de mor, dar numai eu, ca sotul e ok, deci e sarcina de vina.
Irina 31+
kriss79 spune:
da, tomitza..am avut perioade cand am vrut..dar nu vroia sotul..ii era frica, desi dr. a zis ca e ok!acum nu prea mai am eu chef, doar de alintaturi, pupici si alte asemenea..
Burtik
Cristina
![](gravida.gif)