Mamici de septembrie-octombrie (56)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

salutare fetelor,

mai citesc si eu din urma si revin

Tomitza 35+ Natalia Ioana
MAI SUNT 5 SAPTAMANI !!!

Poze cu mine gravidutza
www.flickr.com/gp/9702061@N05/jGo9d1" target="_blank">Lucruri pt Natty
Nunta-11 iunie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Cine ma ajuta si pe mine, am citit zilele astea o lista facuta de voi cu ce acte ne trebuie la Primarie pt a declara bebe, pt alocatie si etc. Acum nu o gasesc, voiam sa o printez. Imi spune si mie cineva cand a trimis-o sau o mai poate trimite o data.Am luat pagina cu pagina si cred ca sunt eu zuzu.....nu o vad.
multumesc.

cecilia,36+Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Danielle eu am baut cafea cand alaptam, dar numai dimineata. Sau daca se mai intampla sa beau pe parcursul zilei, ii dadeam masa care urma cu lapte praf. La mine a fost mai ciudat, dadeam o masa de lapt praf si una de la mine. Si ce sa-ti mai zic...in maternitate ne dadeau nistea medicamente numite "cafenol" pe baza de cafea, pt. ca aveam dureri de cap de la rahianstezie.

Bee mai sunt in CIC pana in 19 sep. Am ales sa stau 2 ani ca sa ma pot ocupa mai bine de firma noastra. Dar m-am ales cu munca dubla!!!!! Mai bine era la servici, unde 8-10 ore eram relativ linistita. Aavaimi impart timpul intre institutiile statului, copil si angajati care ma scot din sarite (cateodata). Dar am un sot linistit!!!

Prisi condoleante!

Flavia 30 cu si Stefan

http://community.webshots.com/user/flaviahurducas/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Oooof, sunt pe aici, m-am trezit pe la 11. Nu am dormit mai deloc, am avut crampe si gaze, de m-a luat cu lesin si transpiratie. Abia pe la 5 am adormit, si nu mai pot dormi decat in camera Alexandrei, ca e patul mai moale. Altfel ma doare rau spatele, amortesc. Stiu ca patul e bun tare, dar cand dormi pe spate, nu asa sa imi amorteasca picioarele din sold. Oricum si acolo cu chin, pe stanga aveam greturi, numai pe dreapta ce am mai inchis un ochi. Si de la 7 a inceput munca pe santierul de langa.

Nu reusesc nici sa ma concentrez la discutiile voastre. Cu actele nu ma agit, ca erau afisate la Municipal peste tot. Insa va trebui sa ii las sotului meu actele mele, ca altfel le cauta peste tot. Oricum sunt niste cozi infernale pe acolo...asa era la Alex.

Cu medicale si altele...ce sa mai zic, nici acum nu inteleg ce e cu banii mei pe ultimele luni, dar nu reusesc sa ma concentrez sa vad cat si cum. Oricum daca compensarea se da pana la 85% din 46 milioane, eu nu o voi primi pentru ca am salariul peste (inclusiv baza aia de calcul cu concedii medicale din urma.

Va pupic, promit ca revin mai atenta si mai optimista mai incolo. Deocamdata am pus-o pe Alex sa o sune pe mama sa ii zica sa vina la noi (cand zice Alex se si executa), poate ma odihnesc un pic. Si mooooor de foame, dar imi e frica sa mai mananc ceva.

Rox 36+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

afibebe...chiar ca ai avut un vis urat...dar stii ce se zice ca femeile gravide viseaza asa...stai linistita, mai e putin si il tii pe bebe in brate..ai sa vezi ce frumos si grasun o sa ai...

prisi - condoleante...e neplacut sa se intampla ceva de genul asta.

eu am incercat sa stau cat mai mult in pat, sa dorm cat mai mult, acum sunt lac de sudoare, mi-e f f cald, am parul ud, parca nu ma mai doare atat de rau, o sa ma opresc sa mai iau si calciu (il luam pt ameteli)(poate si de la asta au fost contractiile) si ma repet, o sa incerc sa fiu linistita si nu zuza nebuna. Mi-e tare urat de controalele astea ginecologice. Mie si la pedichiura mi-e urat....sunt foarte rusinoasa cu chestii din astea de rascraceala. Mai citesc sa vad ce mai scrieti.

urmychance34baietelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Prisi condoleante! Si ia-o incet, cu odihna multa.
Roxana_G, sper sa reusesti sa te odihnesti azi si tu. Eu sunt la birou acum, nu pot dormi de pranz. Si abia am mancat si dupa masa stiti si voi ce somn te ia... Oricum, va compatimesc, fetelor. Eu nu am prea avut probleme cu somnul, doar in vreo 3 nopti m-am trezit cu cate un carcel groaznic, care m-a tinut treaza poate maxim 5 minute. In noaptea dinaintea plecarii in concediu m-am trezit pe la 4-5 si nu am mai avut somn, dar erau emotiile de vina. Si de vreo 2 nopti transpir la greu, ca a venit si aici vara calduroasa cu 25-28 de grade. Dar de dormit, dorm din plin, nu am probleme, slava Domnului. Asa ca va urez si voua somn usor...si daca as putea, v-as da de la mine pofta de somn cu placere!

Irina 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Teodora, Carpatina are dreptate. Cel mai bine cere-le un raspuns si mai vorbim dupa aia.
Ana, iti tin pumnii sa mai stea bb in burtica atat timp cat mai e nevoie.
Prisi, condoleante .
Pai, Tomasa, te mai poti tavali ! Bafta la eco.
Mandarinutza, succes si tie la dr.
Flavia, legile sunt puse pe mailul comun.
Roxana, cred ca nu am explicat ceva bine legat de compensarea aia. Compensarea = salariul tau din cartea de munca - indemnizatia pentru pre/postnatal. Ieri spusesem ca aceasta compensare poate fi > 15% in cazurile in care indemnizatia pt pre/postnatal este plafonata.... Te-am bagat in ceata?
Urmy, calciul provoaca contractii...
Eu suzeta nu am luat si nici nu voi lua deocamdata. Aaaaa! Parca am primit una odata cu sterilizatorul, trebuie sa verific. Dar nu as vrea sa o folosesc.

Sim 36+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Prisi, condoleante! Dar sotul chiar nu mai are pe nimeni in familie sa se ocupe, macar impartiti atributiile, atata umblatura nu e buna pt tine.

Vorba Mandarinutzei...azi merg si eu la un 'checking', sper sa nu fie probleme, desi sunt cu inima la gat.
Ieri a trebuit sa fac un drum de vreo 100 km pana la medicul de unitate sa-i duc biletul de externare, concediul medical, reteta pt transcris si sa-mi rezolv cu prenatalul.

Si ca tot nu facusem nici o clipa exces, de sambata, de cand m-am externat, ieri am pus capac si am umblat vreo ora dupa laptop si rochitza.
Laptop mi-a luat tatic, azi imi configureaza si routerul astia de la net, insa rochie...ioc.

Alinus 31s cu Iulius
Uuuuf, cat mai e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Eu m-am trezit devreme pentru ca mi-am facut in cele din urma curaj sa ma duc la Medicover pt culturile de col. Asa ca m-am dus la laboratoarele din Grozovici unde mi-a zis senina tipa de la receptie ca nu fac recoltari decat martea . Asa ca m-am dus frumusel la Medicover la Victoriei unde am rezolvat cu recoltarea. Apoi m-am oprit la Obor si am luat material pentru cearsafuri pt patut si am mai luat 3 perechi de sosetele subtirele pt bb. Asa ca acum sunt varza de oboseala, cred ca ma bag la somn. Am pus o masina de rufe la spalat si pana termina am si eu timp sa ma odihnesc. Cred ca dupa-amiaza croiesc cearsafurile alea si le cos ca sa le pot spala si calca maine.

Sim 36+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns navicula spune:

Se pare ca m-am bucurat prea repede ca mesajele nu-mi sunt moderate, ca doar primele doua au intrat mai repede. Intre timp m-am prins cum se face caruciorul si mi-am facut semnatura

Raportez si eu 10+ la kg plecata de la 62, dar e ok pentru 1,75 m, chit ca toata lumea spune ca am burta mica, eu sunt multumita atata timp cat bebelina misca si e vioaie

Alina 31+

Alina 31+

Mergi la inceput