Mamici de septembrie-octombrie (56)
Raspunsuri - Pagina 14
luy spune:
mandarinutza, bafta multa azi la medic, sa ne aduci vesti bune, da ? Asa e, timpul a zburat si iata-ne ajunse pe ultima suta de metri...
tomasa, succes si tie la eco morfologica, eu am sarit peste asta ( nu m-a mai pus doctorul s-o fac, desi eu mi-as mai fi dorit un filmulet cu printzesa in burtica ). Bine ca macar am unul, de la cea de trimestrul 2. Peste ani si ani o sa i-l arat...
amar, stai cuminte in patut chiar daca te-ai saturat de el. Printzesa ta merita orice efort si ai sa vezi ca te va rasplati, cu un zambet va sterge amintirea acestor clipe mai grele...
Cecilia, chiar asa, ce treaba ai ? Stai in varful patului si incearca sa-ti faci provizii de somn pentru nopti de alaptat
Roxana, vad ca tu faci de straja noaptea... Ce faci, ne pazesti somnul ? Sau te antrenezi si tu pentru bb Andrei ? Uite de la noi:
Luy 36+ cu
navicula spune:
Multumesc pentru primire
Spre surprinderea mea, mesajele apar in timp real pe forum...sunteti voi mai lenese astazi
Asa: U.M. 01.01.2007 DPN 07.10.2007, sunt un rac, 25 iunie `80.
O sa am o printesa ...spre dezamagirea sotului care ar fi dorit ca primul sa fie baiat. Inca suntem in cautare de nume...asa ca astept sugestii.
Bineinteles ca nu am gasit cum sa-mi pun carucior roz
Alina 31+
luy spune:
slippers, incearca si tu stai cat mai mult in pat, menajeaza-te, bebe mai trebuie sa stea un pic in burtica. Doamne ajuta !
Sabina, ce frumos pare la munteeeeee. Distreaza-te si pentru noi, da?
Luy 36+ cu
Yaia spune:
Salutare si de la noi!
Raportez ca excursia de ieri la cumparaturi cu sotul nu a dat roade deloc! Cine vorbea de placerea cumparaturilor in 2? Dar de puncte de vedere diferite ati auzit? Ca de asta nu am luat nimic, pareri diferite! Asa ca mai studiem, ne mai gandim, mai negociem. Poate sambata sa luam ceva, sper ca pana atunci sa ne decidem.
In rest, mai nimic. Tinem pumnii tuturor fetelor cu contractii sau alte probleme. Sanatate multa tuturor!
Irina 31+
navicula spune:
Spre surprinderea mea am avut o sarcina usoare...nu tu greturi, nu raceli, nu contractii, nici macar cu pofte nu pot sa ma laud decat, bineinteles FRUCTEEEEEEEEE cat mai multe fructe, iar mancare asa cum ziceau fetele din aceiasi stare ... stiu eu ca trebuie sa mananc ca sa creasca bebelina bine si sanatoasa.
Alina 31+
danielle02 spune:
`neata burtici!
iuli sa iti traiasca nepotica frumoasa si sanatoasa
gabriela
prisi condoleante.ai grija,nu fa prea mult efort!
adimercedes multumesc de info.
navicula bine ai venit
vad ca acasa sunt inundatii si frig,aici tocmai a sosit vara,numai sper sa nu fie asa cald ca in tara ca mor,abia respir la 20 de grade.mi se pare super cald!
voi o sa beti cafea in timp ce alaptati?poate dauna cu ceva la bebe?
danielle 33+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici
Bee spune:
Buna fetele.
Slippers, sanatate si rabdare sa stea bebe in burtica inca ceva timp!
Cecilia si tu cumintica la pat, daca a dureri!
Prisi, saracuta de tine, abia ai intrat in concediu si au navalit altele peste tine. Condoleante.
Adimercedes, recuperare rapida sotului tau! Deci la voi testele spun suzete Avent. Ok. Asta si voiam pentru domnisorul meu, avand in vedere ca trebuie sa-i iau altceva deact piticei cu Nuk.
Afibebe, gandeste-te la vinete nu la vise urate! Si nu stii ce se spune? Cand visezi rau pe cineva (nici nu pot spune cum) "ii moare moartea". DE multe ori visele au o semnificatie opusa felului in care se prezinta. Asta daca au vreo semnificatie, dar eu cred ca in cazul nostru (gravidute) sunt doar expresia grijilor si anxietatii legate de nastere.
Piciulika, mai omorat cu "cine pune capul"! Foarte frumos spus. Dar nu stiu unde citisem eu ca frumusetea e mostenita de la tata, iar intelectul de la mama.
Sabina, sper sa nu ai o surpriza cu domnisorul Gheo fin si linistit (sorry, nu pot sa te citez la fix)! EU una, dupa o nazdravana ca puiuta mea, ma astept la unul si mai si. Nu de alta, dar nu cred ca ash rezista sa-mi fac iluzii degeaba (glumeam si eu, ca stiu ca ne descurcam oricum). Eu una am clar senzatia ca domnul din burta mea va fi un buldozer, care rupe tot (agitat, nazdravan, naravash).
Yaya, priveste partea buna a opiniilor diferite cand e vorba de cumparaturi: nu va scapa banii din mana pe lucruri inutile. MAcar asa o sa va ganditi de nenumarate ori ce aveti cu adevarat nevoie, dar si ce va place cu adevarat. EU cu barbatul asa facem. Si asta la noi face parte din placerea cumparaturilor in 2. Pana nu gasim ceva care sa ne multumeasca pe amandoi, nu luam nimic. . (mama zice ca suntem zgarciti cica).
Myral pe unde e? Azi la doctor parca?
Flavia, tu esti inca in CIC?
pe toate fetele si mai ales pe cele cu probleme si pe cele care inca se omoara muncind!
Bee 30+
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
Gabriela77 spune:
Danuta, Roxana vad ca nici voi nu ati avut somn, tare m-am mai foit azi noapte! Acum am pus la spalat hainutele Sarei si apoi ma pun pe calcat! E frumos afara!
Roxana, sper ca mai bine azi, da?
Prisi, condoleante! Ce trist!
Amar, ma bucur ca esti mai bine!
Tomasa, success la eco! Asteptam poze cu frumoasa Maria!
Luy, si eu m-am distrat de incoronarea lui Afibebe! Esti haioasa foc!
Da, Mandarinutza, si eu ma intrebam ce o fi cu Simona din Bv! Dar zice Danuta ca nu avea net acasa, asa ca probabil e bine! Succes la dr!
Afibebe, urat cosmar! Cred ca te-a marcat! Dar e doar un vis, bebe al tau e bine sanatos si asa va fi!
Alina, bine ai venit si sarcina usoara!
Ioi feteleor, ati intrat in sapt 37???? Oaaaaaaaaaa!!!
Gabriela 34+ Sara
tomasa spune:
Gabriella, Luy, multumesc frumos. Doamne ajuta! Eu vreau doar sanatoasa si la termen sa fie. De fapt, sincera sa fiu, n-as zice nu nici daca ar fi frumoasa , aveti dreptate. Sunteti niste dulci! Va dau vesti la intoarcere.
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
32s fix Maria
cecilia L spune:
Vad ca ati facut ochisori.
Noi am dormit pana la 11,30, dupa pauza de dimineata zic ca este ok.
Am bagat si eu masina cu lucrusoare de bebe la spalat, o sa mai bag inca una cred cu ale lui si apoi le bag pe ale mele.
Mandarinuta si celelalte fete sa veniti cu vesti bune de la dr.( nu mai stiu cine a mai zis ca merge la dr. intelegeti voi abia m-am trezit)
Vreau si eu parola de la mailul comun. Ma intereseaza si pe mine ce tb sa scriu in cerere, cand o sa intru in pre/postnatal. Eu momentan sunt in concediu de odihna pana pe 31 aug.
Parca Sim a pus pe acolo ce si cum.
cecilia,36+Cristian