Mamici de septembrie-octombrie (56)
Raspunsuri - Pagina 13
afibebe spune:
neatza tuturor,
dragutelor acum m-am trezit si asa sunt de speriata.am avut un cosmar.sunt disperata.Doamne nu ne lasa.
Am visat ca am nascut si bebe meu iubit era ingeras.plecase la Doamne Doamne.
Toti medicii mi-au spus ca nu avea plamanii dezvoltati suficient si nu a facut fata.
Eram distrusa, nimeni nu a vrut nic macar sa mi-l arate nu stiam ce au facut cu el.
nu mi l-au mai dat niciodata si eu plangeam si plangeamsi plangeam.....
Nu am crezut niciodata in vise si nu m-am speriat de ele niciodata dar asta sincer m-a ingrozit.
Sotul pleaca in oras si o sa plec si eu cu el sincer mi-e teama sa mai stau in casa singura.
Doamne nu ne lasa mi-e asa teama.
brrr nici nu vreau sa ma mai gandesc.
va urez o zi minunata si revenim mai tarziu si noi.
AFIBEBE36+Cristian Nicolae
AMR 11 ZILE
SI VINE ...
navicula spune:
Buna fetelor,
ma alatur si eu gravidutelor de octombrie (sper sa ma primiti)si o sa incerc sa scriu 10 mesaje ca sa scap de moderare...
O zi buna
Alina [31]
navicula spune:
Va citesc cred ca de prin luna a 2-a dar pana acum nu am scris...sincer nu stiu de ce..chit ca atat colega de birou cat si sotul meu ma certau ca "fur", ca citesc si nu scriu nimic...
revin...ca doar trebuie sa fac 10 mesaje
Alina 31+
kriss79 spune:
Neata!
Da, eu am intrebat de Si_bv!! sper ca sunt bine amandoi, si ea si bb!!
Afibebe, off, ce vis urat ai avut..nu te mai gandi la el, incearca sa iti umpli gandurile cu altceva.
Prisi, condoleante!
Roxana, pupici pe burtik sa iti treaca!
Eu iau constipata..a doua zi deja..si beau cafeluta acum..ca am avut succese cu asa ceva!Nu va zic cate ore am dormit ca sa nu va fac rau..dar sunt multe oricum..cred ca in curand ma vor apuca si pe mine insomniile cand ma voi mari!
pupici pe burticute si stati cumintele cele care va stiti..!
Burtik
Cristina 29+ cu Alessia Stefana
tomasa spune:
quote:
Originally posted by luy
Aaaaa, voiam sa va propunem s-o incoronam pe afibebe drept REGINA VINETELOR !!!
Este impresionant... Stiti cu ce o sa inceapa ea diversificarea la BB ???? Eeeee??? Ghici ciuperca ...
Luy 36+ cu
m-am tavalit de ras la propriu...Luy, fata, ai fost super tare!!! Asa ne trebuia un ras bun pe aici.
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
32s fix Maria
tomasa spune:
Youngrita, scuze, nu mi-am dat seama ca stiai ce am scris eu, de-aia am dezvoltat, sper ca nu te-ai suparat. In cazul meu nu se pune problema alegerii fiindca eu fac cezariana si iti dai seama ca prefer peridurala anesteziei generale, care este cu atat mai daunatoare e pt. bb si trece la el. Deci la mine e clar, intre doua rele...
Urmy, ce sa-ti spun? Bataita!!! Mai ales ca omul te-a intrebat daca te doare ceva. Offff, ce ma fac cu tine??? Durerile ca de ciclu sunt contractii si daca te doare spatele e cu atat mai rau. Vezi si tu daca cedeaza macar la no-spa, scobutil si odihna. Daca nu, eu in locul tau l-as suna si i-as spune, macar prin telefon ce mi se intampla.
Afibebe.... Te cred ca te-ai speriat, biata de tine de asa cosmar. Acum am citit . E doar un vis, scumpo, va fi totul foarte bine cu copilul tau.
32s fix Maria
Flavia_Hurducas spune:
Buna dimineata!
Slippers iti tin pumnii sa mai stea bebe in burtica. Ai grija de tine, stai mai mult la orizontala!
Navicula bine ai venit, sarcina usara in continuare!
Acum am citit ca mai erau doua gravidute din Brsov. daca stiam, organizam si noi o intalnire.
Aveti idee unde pot gasi Ordonanta de urgenta 158/17.11.2005 privind concediile si indemnizatiile de asigurari de sanatate actualizata la data de 28.11.2006? De pe pagina legislativa nu o pot descarca.
Si nici CCMN 2895/2006.
Flavia 30 cu si Stefan
http://community.webshots.com/user/flaviahurducas/
tomasa spune:
Ana, sunt alaturi de tine. Doamne ajuta sa mai stea bb in burtica si sa te lase grijile si durerile!
Prisi, condoleante.
Navicula, sigur ca te primim printre noi, chiar bucuroase. Ce este bb din burtica si cum o sa-l cheme? Scrie-ne mai multe despre voi, cand ai DPN, ca sa te trecem in listuta. Si asa, fiind mai vorbareata, faci si cele 10 mesaje .
Sabina, si mie imi vine sa ma bat cand le vad, vremuri apuse din pacate... ma uit la ele din pur masochism. Si oricum nu eram la greutatea mea normala, ca am mai ramas cu ceva kg. (3) pe care n-am reusit sa le mai dau jos niciodata. Atunci ma plangeam de alea, sa ma vad acum viteaza de mine. In fine, ei sa fie sanatosi!
Piciulika,
Rox, te simti mai bine?
Amar, tare si tu cu vinetele. Eu te inteleg cel mai bine sa stii.
Mandarinutza, succes la dr. Si eu am emotii mari ca azi fac ultima eco morfologica, cea de trimestrul 3.
Fetelor eu mai sunt ingrijorata pt. Andries. Si ea avea contractii rele si n-a mai scris de ceva timp.
32s fix Maria
luy spune:
Offf, am scris un mesaj destul de lung si nu stiu ce tasta am apasat si a disparut !
Hai s-o iau de la capat ...
afibebe, visul tau nu inseamna NIMIC ! In aceasta perioada ne gandim tot timpul la bebelusii nostri, ne facem griji pentru ei, pentru nastere, pentru cum ne vom descurca dupa aceea, asa ca este perfect normal ca toate aceste ganduri sa se transpuna si in vise. Dar ele nu au nici o semnificatie...
Mergi cu sotul in oras, fa ceva care iti place, nu te lasa coplesita de starea asta de neliniste ! Bebele tau e bine si nu ai nici un motiv sa crezi altceva !
navicula, bine ai venit printre noi ! Da-ne si noua datele pentru listuta si spune-ne ce este comoara ta din burtica, o printzesa frumoasa sau un calaver voinic ?
Hai ca trimit mesajele pe reprize, ca n-am chef sa scriu de 100 de ori acelasi lucru
Luy 36+ cu
cristina85ss spune:
Salut fetelor,noi suntem bine,am facut miercuri 4D si fetita mea are 2300 gr si 44 cm. Nu a fost cuminte deloc la poze,ne-a aratat limba,a cascat,si-a supt degetele si pumnul,era foarte agitata iar pozele nu au iesit bine deloc.
Ieri am fost la doctor si mi-a citit analizele,am iar candida aia afurisita de m-am saturat mi-a dat un tratament si mie si sotului,o crema ce trebuie sa o introduc cu un tub de unica folosinta,ieri m-am chiunuit un pic.Cat despre insomnii.. eu ma trezesc pe la unu-doua noaptea fara nici un motiv, nu ma trezesc nici sa beau apa si nici sa merg la baie. Ci pur si simplu deschid ochii si ma chiunui sa adorm din nou,dar reusesc peste cel putin o ora
Cristina 33+ GIULIA
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss