Mamici de septembrie-octombrie (56)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Teodoran - tin pumnii sa-ti iasa mailul diplomatic. Evtl scrie-l, lasa-l in draft si dupa ce dormi o noapte ii dai un review si il trimiti. Chiar nu are sens sa-ti ridici RU in cap, ca apoi sa fie indarjite bine sa-ti demonstreze ca e tot cum zic ele... Si ai dreptate, nu e vorba de cat e - si la 3 lei, trebuie sa-ti respecte drepturile, la fel cum si tu trebuie sa-ti respecti obligatiile din contract!
Sim, Luy - da' le stitzi mama! Riispekt!
Iuli - sa-ti traiasca nepotzica!
Urmy - nu te dopa cu NoSpa - spune frumos lu drl cand te doare, ca sa mai controleze una-alta, sa stai linistita. Eiii, ca nu esti cuminte!
Slippers - tin pumnii sa va fie bine!
Sabina "bb gheo o sa fie un domn fin"

Fug la kuki ca maine la 8 avem sedinta de proiect cu cresa aia... Ufff! Inca una si ma duc:
Fetita unei prietene, una mica de vreo 3 ani o intreaba pe mami: "Mama, pe mine cine m-a facut?" "Mama, cu Tata si Doamne-Doamne" "Si cine mi-a pus capul...?!" Montatul capului e o lucrare de mare precizie. Avetzi grija care din echipa preia sarcina asta!
V-am , noapte buna!

Piciulika 32 Michael
http://new.photos.yahoo.com/piciulika_s/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

buna si de la mine, acum am ajuns acasa, sunt rupta, a murit bunica sotului si a trebuit sa facem toate cumparaturile doar noi 2 ca nu avea cine, asa ca de azi dimineata de la 6 am tot bantuit prin oras , am facut o pauza de vreo 2 ore ca-si cerea bebelina dreptul la odihna
nu am timp sa citesc din urma , voi recupera zilele urmatoare , dar va doresc sarcini usoare, bebei cuminti si va transmit multi

poze
36+ Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Urmy, acum nici chiar asa, nu o sa nasti acum, dar ai mai multa grija, mai mult la orizontala, No-spa daca e cazul si o sa fie bine! Fata rea ca nu te-ai laat controlata de dr! Of, of, meriti o bataita!

Of, Ana, Doamne ajuta sa fie bine! Stai cuminte in pat si sa dea Domnul ca bb sa stea cat mai mult in burtica!

Piciulika, ce haioasa esti…Vezi, nu exagera cu serviciul!

Io iar nu am somn! Hai nu e nimeni pe aici???

Gabriela 34+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Gabriela si eu pe aici.Am vazut un film 'Brouback Mountain'(la calc) si acum mai citeam la mamici de iulie-august.Vroiam sa-ti spun ca Simona din Bv parca nu avea net acasa,parca asa am retinut...de aia n-o mai fi scris..

Yaia astept pozele.

Piciulika bune info,le-am salvat sa le am acolo,ca acasa n-are cine sa ma sfatuiasca..

Dana +31s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Fetelor, daca ar fi dupa mine, v-as lua pe toate sa nasteti in spital cu mine, ca loc este ... Va multumesc si pt urarile de santate transmise sotului. Sper sa fie totul ok. Cica il opereaza dimineata si seara sau a doua zi ii si dau drumul . Ca pe banda rulanta, ca cica e o operatie de rutina. Asa o fi .

Oricum, el vineri pleaca la o conferinta pe Sunshine Coast, acolo unde v-am zis ca trebuia sa mergem impreuna pt 5 zile. Colegii lui sunt deja acolo. Dar el a ales sa mearga doar in ziua in care trebuie sa tina prezentarea si sa se intoarca seara, ca sa nu ma lase singurica atatea zile .

Aseara am primit formularele pt epidurala - informatii si o foaie pe care trebuie sa o semnez cum ca inteleg ce si cum, ca sa aiba ei acceptul meu din timp.

Suzete o sa iau si eu, din silicon, de la Avent. La noi au fost facute niste teste si Nuk a iesit la coada listei.

Si apropos, am auzit ca cei de la Fisher& Price retrag de pe piata o serie de jucarii din cauza continutului ridicat de plumb din vopseaua de pe ele. Informatii mai multe despre care jucarii sunt pe lista gasiti aici. Oricum, ei mai au avut niste probleme in martie, cand au retras niste jucarii de pe piata din cauza riscului ridicat de inec cu piese mici. Si asta imi aduce aminte sa va atrag atentia sa nu lasati la indemana bebelusilor jucarii gen ursuleti, catei etc cu ochi si nas din margele, bumbi, sau alte materiale plastice ce sunt lipite sau cusute, pt ca exista risc de inec (vazusem asemenea jucarii in niste poze puse de una dintre fete). Va rog sa nu va suparati pe mine ca va zic, la urma-urmei fiecare face cum stie, dar auzi de tot felul de minuni prin presa si iti dai seama ca sunt chestii la care nici nu te-ai gandit ca ar putea dauna in vreun fel. Povesteam cu o prietena si zicea ca ea a trebuit sa adune aproape toate jucariile ce le-a primit dupa nasterea bebelului ei si sa se puna bine pana copilul a avut vreo 2 ani, ca aproape toate aveau ochi si nas de margele, funde lipite la gat etc. In fine, eu nu am cumparat inca asa de multe jucarii, ca de acum inca urmeaza sa imi fac cumparaturile mai mari.

Vad ca povestiti de muraturi. Aici ma duc si le cumpar de pe raft . Nu sunt genul sa puna pe "iarna" muraturi, dulceturi etc. Oricum, nu suntem mari fani decat pt o perioada scurta in timpul anului si poate si din cauza ca nu e iarna grea ca in Europa... Oricum, imi e dor de castravetii murati pe care ii pune mama , de salatele ei de beof, icre si de sarmalutele ei. Nu au acelasi gust daca le gatesc eu , mie imi plac alea pe care le face ea...

Piciulika, i-am scris email sefei sa ii dau a n-a oara orele pe care le-am lucrat in iunie si iulie, ca sa ma plateasca si i-am spus ca, asa cum i-am precizat acum 4 luni cand i-am zis de sarcina, voi incerca sa lucrez pana pe sfarsitul lui august, daca totul e ok. Oricum, miercuri ma vad cu ea si atunci o sa ii spun ca imi iau liber pana prin februarie si apoi o sa reevaluez situatia in functie de bebelusa. Oricum, cand i-am povestit sotului conversatia telefonica ce am avut-o cu ea, s-a amuzat si a ras copios si a spus ca e "dusa". Asa o fi ...

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

samburici

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Dormiti? Eu nu am somn, ma doare burta tocmai de la niste varza murata luata din Carrefour. Exact ce imi trebuia sa ma balonez. In plus ramasesem cu gandul la salata de vinete, mi-a luat sotul din oras si mi-a cazut si aia greu.

Ana, sa dea DD sa fie totul bine!

Prisi, condoleante, si ai grija sa nu te obosesti prea tare.

Ma duc sa ma uit la TV, somn usor voua.

Rox 36+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Buna dimineata,

Prisi, coondoleante si ai grija de tine.

Azi sunt tare matinala, m-am trezit la 4 cand a plecat sotul meu la Tg Mures, nu ca ar fi fost nevoie, dar aveam niste necesitati, si nu am mai putut sa adorm.M-am uitat la TV, iar acum m-am ridicat din pat ...de ne era fomica.

Am citit ce ati scris, si acum ma duc sa mai incerc un nani, daca nu adorm... asta este mai stau in pat.M-am ridicat de 15 min si parca a inceput iar durerea de sub sani.... asa ca la orizontala cu mine. De cand stau la orizontala sau mai bine zis incerc sa stau bebe parca este mai activ, nu loveste face ''tumbe'' parca vrea sa ma salute, nu stiu ce scoate prin burtica un piciorus sau o manuta, oricum iese ceva....parca imi da de stire ca nu mai este mult....offfffffff abia astept sa-l tin in brate, dar ma rog la DD sa mai stea macar 2 sapt in burtica.
Chiar daca ieri mi-a spus la eco ca nu este nici o pb, parca nu m-am linistit total, mai ales ca durerea aceea mai apare,asa ca stat in pat scrie pe mine, alta treaba nu am nu??????????Fac orice numai sa fie bebe bine.
AAAAAAAAAA azi intram in sapt37, doamne ajuta.

si aveti grija de voi.

cecilia,35+Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amar spune:

Buna dimineata fetelor....ma frige patul , nu alta atat m-am saturat de el....azi parca e mai bine....sunt mai in forma...arsurile le rezolvai exact cu apa rece, ca de lapte din frigi m-am saturat, durerea aia din sold e cu toane...dar tot nu pot dormi pe parti....asta e..
Piciulika, mersi de sfaturi, si lui Nana...si la toate care v-ati gandit la astanumai ca mi s-o acrit de pastile ..iau doar Fe si Mg , atat..si ma gandesc serios la ceaiurile alea de zmeur..intreb si eu...frunzele de mur au aceleasi proprietati ca cele de zmeur????? ..ca am niste tufe aici in spate le iau gata proaspete...ca de mure nu ducem frate lipsa peste tot pe aici..
Ploua, ploua si la noi de 3 zile , s-o umflat Rhein-ul...a trecut de faleza...aici in partea noastra...
Cred ca fac si eu niste vinete ...ca ma tot gandesc...luai si eu 3 bucati din Kaufland si mi s-o parut ca am luat prea mult:)))))))nu stiu ce sa fac acu cum sa le impart ..sa pun si pe iarna...
Ma gandesc s/o sun pe soacra_mea sa-i zic ca a fost detronata de o fata din Sibiu cu 65 de kg..sic..
Carpatina vreau si eu parola la mail-ul comun...mersic
o zi buna si pupici la toate

carmen 34s Oana Isabella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Buna dimineata!

azi sunt tare matinala, a plecat sotul devreme si m-am trezit si eu pe la 7.

Iuli si Carpatina .Iuli, felicitari pentru nepotica!
Amar, ma bucur ca te simti mai bine, uite o

Slippers, multa sanatate si tinem pumnii sa fie totul bine!

Prisi, condoleante si aigrija de tine sa nu te obosesti prea mult.

Afibebe, de acord cu fetele, meriti un premiu si tu si dl. afibebe.

Adimercedes, succes pentru operatia sotului.

Myral, Maruntzika, ce mai faceti?
Fetelor, mai aveam o graviduta la Brasob - Si bv care nu a mai scris de mult pe la noi. Oare ce mai face?

Mandarinutza 36+ Antonia Maria

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Azi ma duc si eu la checking la medic pe la pranz. Sper ca suntem ok, de azi am 36 de saptamani implinite, deci am intrat in saptamana 37. Oua , mi se pare cam ciudat. Ce repede au trecut saptamanile de sarcina.

Acum vad ca mai intrebase cineva de Simona din BV.

Mandarinutza 36+ Antonia Maria

Poze

Mergi la inceput