Mamici de septembrie-octombrie (56)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Iuli, felicitari pt bebelina!
Dani, ma bucur ca te simti mai bine! Ce pofte pe capul tau!
Luy, ce frumos le explici tu! M-am dumirit si eu!
Roxana, si al meu se uita la meci, la un moment dat a urlat si cred ca s-a speriat biata fetita, asa s-a miscat....Tata nebun! Ia pune-o maine pe menajera la copt vinete! Sa-si spele parleala cu rochia cea frumoasa!
Myral mai hai la noi!
Annisia, tie nu ti-au mai luat avertismentul? ce porcarie...
Fetelor, Simona din Bv nu a mai scris...sper ca e bine!

Gabriela 34+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Urmy, din cate stiu nu e prea bine, ce bolunda si tu, de ce nu i-ai zis doctorului????

Gabriela 34+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

quote:
Originally posted by Gabriela77

Urmy, din cate stiu nu e prea bine, ce bolunda si tu, de ce nu i-ai zis doctorului????

Gabriela 34+ Sara

pai era multa lume acolo si parca uitasem de dureri ...chiar ca bolunda...oricum, nu mi-a placut ca eram claie peste gramada intr-un cabinet atat de mic. Mie imi place sa am exclusivitate si sa nu se faca lucrurile pe fuga. Si acum eu ce fac? Credeti ca am vreo sansa sa nasc in urmatoarele 2 saptamani?

urmychance34baietelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

gata... am trimis mama si copilul 1986 pe mailul comun.

Youngrita am inteles lucrezi in domeniul sanitar? daca e asa exista contract colectiv pe ramura sanitara, in care nu am gasit nimic de compensarea de 15%

Mad cu Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns youngrita200 spune:

Tomasa, stiam de diferenta dintre rahi si epidurala... in sensul vertebrelor. Si eu a facut rahi pentru apendicectomie si din fericire nu am ramas cu sechele. Dar citeam in articolul de pe site ca, in functie de solutia care se foloseste pentru anestezie, poti sau nu sa mergi pe picioarele tale. Parerile sunt impartite! In Baia Mare oricum nu este inca un medic anestezist care sa faca epidurala. Sunt inca pionieri in materie si probabil ca nu voi apela la metoda asta. Am inteles ca exista riscul ca bb sa nu se angajeze corect pe "drumul de iesire", iar acolo scrie sunt foarte multe cazurile in care e necesara utilizarea forcepsului... si este ultimul lucru pe care mi-l doresc. In plus, daca as face epidurala, parca vad in jurul meu o gasca de oameni in alb timpand la mine "Impinge, acuuuuuum!", pentru ca epidurala atenueaza sau chiar anihileaza nevoia de a impinge atunci cand bb are mai mare nevoie de asta. Pe de alta parte, nu exista deocamdata studii legate de efectul substantelor folsite asupra copilului. Dar nu cred ca e chiar indicat sa administrezi (indirect, prin sangele placentar) o doza de morfina sau alte analgezice puternice unui copil care in primele ore din viata lui are de lucru muuuuult de tot. In plus, morfina inhiba centrii respiratori de la nivelul creierului.Deci nu e buna nici pentru mama, cu atat mai putin pentru fat, care oricum depune un efort imens prin trecerea de la respiratia in mediul lichid la respiratia in mediul uscat.
Ma mai documentez si eu maine dimineata si mai vorbim despre asta.
Noapte buna va doresc si somnik fara griji!
Doamne ajuta!

rita [34]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Buna seara

Din pacate n-am mai apucat sa citesc ce ati mai scris, o sa incerc sa recuperez.

Tot din pacate stresurile mele sunt mari, contractii cu nemiluita (dureroase), bebe foarte jos, col aproape sters, bebe care se pare ca n-a mai vrut sa creasca prea mult si inca n-are trei kile, adica dureri de cap. Una peste alta iau Duphaston+no-spa+diazepam, poate poate s-or potoli contractiile si n-oi naste zilele urmatoare.Tineti-mi pumnii sa mai pot s-o duc macar 10-12 zile.

Asa ca nu va suparati pe mine, sunt cam ursuza.

Va doresc o seara placuta si linistita.

Ana 36+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishuta spune:

Annisia stiu si eu ca nu exista mesaje personal, ha, ha! Da' cateodata imi mai scapa si mie mintea pe carari! Uite ca am reusit si eu si acum chiar ma pot culca linistita! Merci!
pentru insomniace, eu aici nu prea ma regasesc acum!!!

Mih
35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Anaaaa, Doamne ajuta!! sper sa nu nasti acuma! am o prietena care avea acelasi lucru, si a stat nemiscata in pat.Cu o sapt inaintge sa nasca i s-a inchis colul, deci....incearca sa stai la orizontala si punct.
Inima sus!

Tomasa, ti-ai cumparat u trusa de rahiepidurala? brrrrrr.Eu nu! dar eu am nascut in 2002.....cat despre poze,io te bat daca mai pui asa ceva;)))))

Mishutza,uite care e treaba: nu toti se nasc de 4 kile.Cata vreme placenta e buna, e suficient lichid si bb nu are suferinte totul e perfect.Mie mi-a zis dr ginecolog ultima data ca asta e materialul clientului si end of story. Repet: Sofia a tipat la nastere mai tare decat toti din ziua aia:))), si avea 2.7 kile, copil crescut cel putin o luna in uter fara lichid....energia asta a ei s-a pastrat pana in ziua de azi.A fost un copil f f activ chiar si cand avea icter.(la noi a fost prelungit din cauza incompatibilitatii RH)din tipat nu s-a oprit nici in ziua de azi:))). Si e cel mai guraliv copil din cati cunosc, serios.
si bb gheo o sa fie un domn fin:)). m-am linistit:)

noi am petrecut f bine la Brasov.Am halit de-am spart si ne-am plimbat.am vazut si la Chicco acel carut Trio mult visat de mine.....ooof, se pare ca e prea mare .Trebuie inainte de a cumpara un craut...sa masor liftul!!!
teribil . si ce-mai mai placea...

poate ,ma reorientez lka Quinny.alae mai mic la schelet.

spuneti-mi, daca se umfla rotiue cu pompa...e posibil sa fac si pana la rotiule astea???? quinny e pe roti pneumatice.si sotul meu zice ca numai pana la carut nu a avut

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

quote:
Originally posted by luy

Aaaaa, voiam sa va propunem s-o incoronam pe afibebe drept REGINA VINETELOR !!!
Este impresionant... Stiti cu ce o sa inceapa ea diversificarea la BB ???? Eeeee??? Ghici ciuperca ...

Luy 36+ cu

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Am venit franta de la servici - nu 50% ci vreo 70% program, da' asta e - si la noi ploua, ploua, ploua... "si nu stiu cum, un gand ma duce la locuintele lacustre". Daca o tine tot asa, pana maine sunt inundatii ca-n Asia. Vine monsunul...

Alehiam - pt Mama si Copil
Tomasa - ce fetita ducle si slabutza...! Visul si modelul oricarei mamici!
Afibebe clar esti 'altetza regala von Aubergine' (vanata), cum zice luy Felicitari printzului consort pt ajutor!
Amar, ai grija de tine. Ia niste ceva (Alucol, Rennie), sa mai scapi de arsuri si sa poti dormi. Si incearca sa dormi cu trunchiul ceva mai ridicat - pe mine ma ajuta perna de gravide (arsurile si dureri de spate). Nu are rost sa te chinui asa cu toate baiurile! Cu piciorul... probabilk ca apasa fetita in partea aia si se face o congestie local. Uff, hai ca nu mai e mult!

Piciulika 31+ Michael
http://new.photos.yahoo.com/piciulika_s/albums

Mergi la inceput