sami spuna cineva la ce ora se mananca pranzul si
sami spuna cineva la ce ora se mananca pranzul si cina
Raspunsuri
gabitzam spune:
Mey, dar suparata esti de ne dai cu bata din primul mesaj pe forum ![]()
Mananci cand iti e foame, nu cred ca sunt reguli si legi scrise la ce ora se iau pranzul si cina. Dar care e ideea de fapt? Dezvolta, te rog.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
anamaria spune:
pranzul si cina cui???
pentru tine, pt familie, pt copil?!
_
ANAMARIA, o mami ca in filme:
Nascut pe 4 iulie (2000) si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai
)
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery
madau spune:
Mi-e si frica sa nu raspund
, ca esti asa agresiva...
Fiecare mananca la ce ora vrea, nu cred ca exista canoane in acest sens, depinde de programul fiecaruia..daca e sa ne luam dupa regulile "bunicii" pranzul se mananca la ora 12-13 si cina la ora 19-20.
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
andriushca spune:
sa traiti! permiteti sa raportez, pranzul se mananca in jur de ora 12 iar cina in jur de ora 18. cer iertare ca nu stiu raspunsul exact. dar ma voi documenta si voi intocmi un raport detaliat.
ZOZOLINA
andreea
...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...
COUNTING THE DAYS
claujro spune:
quote:
Initial creeata de lex_matei
sdg
sa-mi spui si mie de ce esti asa suparata!

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
andrath spune:
Amandoua in acelasi timp sau separat?
Andreea si Tefanu' nazdravanu'(8.12.2005)
Stefan
"I’ve learned that you cannot make someone love you .All you can do is stalk them and hope they panic and give in."
tlaura spune:
quote:
Initial creeata de lex_matei
sdg

Multumesc ca m-ai facut sa rad!
Si ca sa-ti raspund la intrebare; eu una incerc sa mananc pranzul intre orele 12.00-14.00, iar cina 18.00- 20.00
Nu reusesc intotdeauna, dar ma straduiesc!
Si totusi, pe cine esti atat de suparata? Probabil pe sot? Nu va intelegeti la
?
mgabi spune:
Buna.
Si eu stiu tot asa ca intre mese trebuie sa fie cam 6 ore timp in care se digera toata mancarea dupa care merge in intestin si mai sta alte ceva ore
Daca rezisti la un asemenea program este bine altfel iti
de o
.
Hai pa