sami spuna cineva la ce ora se mananca pranzul si
Raspunsuri - Pagina 2
denisabia spune:
Hai ca ai fost tare.

Mi-am obisnuit organismul astfel incat sa nu mananc seara deloc , asa ca pranzul e pe la 11-12 si cina la 16-18.Imi place programul asta si i-am determinat si pe cei din jur sa il respecte , dar mai lucrez la asta.
dulcetica spune:
Si eu ma intreb,deoarece de la 16.30 cind ajung acasa eu ciugulesc non stop.
Bine cam am eu idee,dar nu stiu la ce mi-ar servi!?
In principiu, daca esti nervoasa si maninci te simti bine apoi..asa ca tu vezi-ti de treaba si fa abstractie de ora.![]()
livia spune:
pranzul se ia inainte de ora 13 iar cina dupa ora 15...intre orele astea nu se mananca fiindca organismul "doarme"(isi face siesta)...
Dupa ora 19 nu se mai administreaza lichide multe ca rinichii isi incetinesc activitatea si i-am suprasolicita...dupa ora 21 nu se bea lapte ca se digera greu ...
Am o lista cu fiecare organ cand si cum se odihneste si cand ar trebui sa mancam ca sa nu le solocitam.Daca va intereseaza am sa scriu listuta!
pup
Maryela spune:
Nu pot sa ma abtin...de ras![]()
[ omulet care a cazut pe jos de ras]
Lex_ Matei io manac cand imi vine. Banuiesc ca pranzul oficial se mananca intre 12- 14 iar cina intre 17- 20. Zic si eu.....Sa nu dai!!!!!!
Hai vino si detaliaza ca mor de curiozitate !![]()
Marilena si www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/sets/72157600638802615/" target="_blank">cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL ( 24 ianuarie 2007)
rodicaosoian spune:
Livia,eu sant interesata de lista,daca ai timp poti sa o scri,please
merci mult
quote:
Originally posted by livia
pranzul se ia inainte de ora 13 iar cina dupa ora 15...intre orele astea nu se mananca fiindca organismul "doarme"(isi face siesta)...
Dupa ora 19 nu se mai administreaza lichide multe ca rinichii isi incetinesc activitatea si i-am suprasolicita...dupa ora 21 nu se bea lapte ca se digera greu ...
Am o lista cu fiecare organ cand si cum se odihneste si cand ar trebui sa mancam ca sa nu le solocitam.Daca va intereseaza am sa scriu listuta!
pup
livia
MihaelaV spune:
Eu iau pranzul care e si mic dejun pe la 12-13 si cina la 18-19
Te asteptam sa ne lamuresti ce era cu bata aia 
Lemoni spune:
pranzul cum au spus si fetele intre 12-14Pm
cina pana in ora 7PM teoretic . Mi-a fost frica de tine si atunci mi-am chemat ajutoare si eu!