Ingineri fosti, viitori....(12)
Raspunsuri - Pagina 9
katik spune:
neatza!
poftiti la cafelutza!
nico, bine ai venit din nou! ma bucur ca sunteti bine, ca andra e papacioasa si ca e f. cuminte.asta mult conteaza. si ce bine ca alex a primit-o bine. la mine a fost o oarecare gelozie, care pe undeva cred ca mai continua putin si acum dar oricum a trecut cu bine partea cea mai rea.cind ai timp, o poza, atit, pls! sa vedem pe bebitza mica si scumpa.
claudia, o sa vedem bebitza dar ce se intimpla daca vine pofta de bb mic la cele care nu mai au in plan asa ceva
si eu am vrut sa duc fata la gradi, acum sunt 4 copii dar sotul nu vrea. zice ca de ce s-o ducem sa se plictiseasca acolo, mai bine imi roade mie neuronii acasa, nu?!nu stiu, e o perioada tare nasoala, sper sa treaca cit de repede ca io din pacate nu prea mai am rabdare (ceea ce e cel mai rau). am zis ca trebuie sa-mi iau ceva carti sa mai citesc, sa vad cum trebuie procedat in cazuri din astea ca deja ma depasesc.
pe azi s-au anuntat doar 32 grd in timisoara, miine 35 si joi 38. iar o sa ne topim cu totul.
aurora, pe la munci?
aime, la fel, sau in concediu? v-ati mutat in casutza noua?
va pupez, sa aveti o zi buna!
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
lunna27 spune:
Buna dimineata!
sunt treaza,cum sa nu,de la 7:30 ,a plecat sotu la serv!
-------------------------------------
Dana,mami de Paul si Ana Maria
katik spune:
si io, si io!. m-am trezit de doua ori azi deja: la 2.30 si la 6.30
teroristii inca dorm.
acum ma gindeam cum sa rezolv salaul decongelat
lunna27 spune:
Katik ,pai vad ca tu te tii de treaba,nu gluma salau hmmmm ,eu ma gandeam sa le fac niste clatite azi!
Deja am inceput sa caut pe Culinar,ce aperitive as putea face pt ziua lor,daca ai vreo idee poti sa-mi spui Kaik,si tu Claudia!!
Ce comice sunteti cu bb-ul mic !!!
Nico drum bun azi la Bucuresti si sper sa se rezolve cu bine problema cu hematomul !
katik spune:
dana, io am un fix cu salata de vinete in rosii si brinza de vaci in ardei. as minca non-stop. astea merg de facut si cu urechi sau ochi, ca sa fie si distractive. am vazut undeva, in ceva revista mai demult.
daca mai in vin ceva idei, spun..
io am facut aseara galuste cu prune, adica io am facut aluatul si sotul si fata au facut galustile si le-au fiert. au iesit tare bune.
uite, iti arunc si tie citeva, se rostogolesc ele pina la neamt!
lunna27 spune:
Eu rad dar nu stiu cum vin galustele astea,voi aveti mancaruri diferite fata de la noi.De ex cu ce inacriti voi ciorba??
Gabi_K spune:
neatza!
La multi ani lui Robi, asa cu putina intarziere!
Nico, multa sanatate, sper sa nu faci infectie! Asteptam vesti de la voi, sper sa nu fie nimic grav cu hematomul acela!
Fug sa mai lucrez un pic, revin mai tarziu.
Pup.
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!
katik spune:
gabi, bine ai mai venit pe la noi. am crezut ca esti in concediu. multumesc pt. urari. ce fac copilutzii?
dana, da, avem bucatarii diferite, dar mie tocmai asa imi place. eu ciorba o acresc cu bors daca am, daca nu cu lamiie.
galustile cu prune sunt faine. daca vrei reteta iti scriu cu placere. am facut si "putzisoare", adica mi-a ramas aluat terminindu-se prunele si le-am facut fara. mai zic?
hcclara spune:
Buna dimineata!
Kati, galuste cu prune, zici????mmmmmmmmmmm trebuie sa fac si eu cat mai sunt inca prune.
Dana, stii ce bune sunt? faci piure de cartofi fara lapte, cu faina si pui pruna intreaga la mijol, apoi la fiert cu ele, iar la sfarsit prin pesmet si zahar...
Pai si eu trebuie sa fac pt ziua lui Marc pregatiri, dar zilele copiilor tai sunt inaintea lui Marc, asa ca eu am sa ma inspir putin de la tine..ha ha ha.
Ma gandeam sa fac asa: tai jumatati de ardei si le umplu cu branza dulce (facuta cu ceapa, putina boia, sare, smantana), salata de boef, felii de sunca care le rolez si le umplu cu salata de ciuperci, atunci fac la cuptor in tava carnea ca pt chiftele, si dupa ce se coace o tai patrate iar deasupra mai pun cate o feliuta de mozarella si peste una de rosii,... si nu mai stiu, trebuie sa ma mai gandesc, ca daca chemam copii, vin si parintii bineinteles si treuie sa fac mai multe.
Nico, las' ca o sa vezi ca o sa fie bine, nu e nimica grav cu hematomul, dureaza putin pana se retrage, ne gandim la voi.
Dana, eu acresc cu otet ciorbele.
Plec pana in oras, mai vorbim.
(nu fac mancare azi, pizza din conge)
Claudia