Ingineri fosti, viitori....(12)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Buna dimineata!!!

sa aveti o saptamana frumoasa!!!!!

Katik ti s-au trezit terioristii??Ai mei inca nu

-------------------------------------
Dana,mami de Paul si Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

terorista sefa tocmai s-a trezit si trebuie sa jucam carti

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)

Mergi la inceput

Atunci sa aveti spor ,vad ca nu ii este mila deloc de tine Eu treb sa ma apuc de facut o tocanita de pui!Mai vb!!

Mergi la inceput

spor la treaba! acusika se trezeste si robi ca-l aud ca se foieste. atunci sa vezi activitate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Buna dimineata! si eu la cafea ca tare imi trebuie...
Kati bun tortul...cu crema multa, pe gustul meu
Marc s-a trezit cu durere de ureche acum o ora...l-am imbracat, dr nostru e in concediu, ne-am hotarat sa-l ducem la altul, dar christian a trebuit sa plece scurt cu niste acte si a ramas sa-l duca cand vine inapoi, dar mi-a zis Marc mai inainte ca nu-l mai doare...poate a dormit cumva pe ea, eu m-am gandit ca o fi de ieri de la bazin, ca numai cu capul pe sub apa era...e fericit ca stie sa inoate cu aripioarele, vrem sa il dam la curs de innot.Luca a fost tare obosit, ca ne-am dus dupa-masa dupa 14 si ar fi vrut sa doarma. Aici unde am fost ieri nu e asa fain, e si cam scump si ar cam trebui renovat, dar unde am fost acum 3 sapt, e inchis pana sapt viitoare.

Peste o saptamana pleaca sora-mea acasa, ca are o restanta la inceputul lui septembrie si trebuie sa invete.
Azi am chef de ciuperci, dar nu am, trebuie sa merg sa cumpar...si mergem cu bici, am vazut ca sunt veniti aici in apropiere cu jocuri, masinute, carusele pt copii, asa ca ii duc si pe ei.(daca nu vine ploaia).

Claudia

Mergi la inceput

Claudia ce pofta mi-ai facut de ciuperci ,pe aici pe la noi au aparut deja hribii!
In legatura cu urechea lui Marc,posibil sa fie de ieri de la apa,sper sa nu fie ceva grav.Voi sunteti cu o ora in urma noastra??

Katik,ce faci,ati iesit pe afara?

Dar retul fetelor pe unde sunt?

Otilia e tot la mare??

Nico cum te mai simti,cum e cu 2 copilasi ??

Mergi la inceput

mda, si io in sfirsit pe aici.
dana, da, am reusit in final sa iesim afara dupa o ora de parlamentari: nu pot sa ma imbrac, nu pot sa ma incalt, nu vreau pantaloni scurti, vreau rochita, nu aia, aialalta etc....
si afara s-a certat intr-una cu vecinutul nostru cu care se joaca in general bine, si cu mine.nu stiu ce naiba are, l-am sunat pe tata-sau si i-am zis s-o duca la gradi ca io nu mai pot.el ridea la telefon
claudia, e posibil sa fie apa de ieri, sper numai sa nu fie otita. si io vreau ciuperci, nici n-am si nici cine sa le faca n-am
nico, ce face printesa? cum a primit-o alex?tu cum te simti?
ma duc si eu sa ma calmez ca sunt un pachet de nervi

sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

salutare!
ma scris un mesaj lung in care imi laudam puiutii, dar din pacate l-am pierdut si nu mai am timp sa-l reiau.
deci pe scurt andra manca bine (eu sper ca ii ajunge), doarme tot bine (inca nu am facut nici o noapte alba), e cuminte si dulce foc. din pacate hematomul nu pare sa se retraga, mie mi se pare mai mare asa ca maine mergem la bucuresti. am vorbit la spital, acum trebuie doar sa-mi mai rezolv trimitera. din pacarte dr meu de familie e in concediu dar sper sa ma descurc.
alex o iubeste foarte mult si nu prea vera sa stea departe de ea. sambata si duminica a avut febra si a fost foarte greu sa il izolez. nu stiu ce a fost dar acum e bine si fara antibiotic. azi l-am trimis cu socrii la o ruda pt cateva zile.
operatia mea cred ca se vindeca in cele din urma. imi era teama ca am facut infectie. sper ca pana la urma totul va fi bine.

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

am mai scris o tura si s-a dus pe apa sambetei.
acum nu mai am timp ca s-a trezit andra asa ca va pup.
Robi "La multi ani!" sa cersti mare, cuminte si sanatos.
nu am apucat sa citesc din urma si imi e dor de voi, dar promit ca o sa recuperez.
pupici la toata lumea.

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Nico, ia pune niste poze cu bebeitza sa o vedem si noi, poate capata pofta de un bebe mic ...cine nu are.
Kati, cateodata nici eu nu mai pot...si simt ca dau in damblageala, asa ca te inteleg perfect.
Eu de maine il trimit pe al meu la gradi, cica ar fi trebuit sa anunt ca il duc de acum, dar eu zic ca nu am stiut ca am fost in concediu inainte de vacanta, asa ca de maine la gradi cu el. Nu s-a mai vaitat de ureche, cred ca a dormit rau, pe ea.
Dana, da, noi suntem cu o ora mai inapoi...

Am vazut la tele azi ca in ro e cald parca in est si sud au anuntat de miercuri pana vineri cam 38 grade, aici e toamana, seara si dimineata e tare frig, iar ziua nu e mai cald de 23 grade. Noi vrem sa mergem in septembrie vreo 9 zile pe Mallorca, cautam oferte acum, inca nu ne-am hotarat daca la inceputul lunii sau la sfarsit, la mijloc nu, ca e ziua lui...
pupici si nopate buna,

Claudia

Mergi la inceput