Ingineri fosti, viitori....(12)
Raspunsuri - Pagina 14
iepumic spune:
Nico, nu stiu cum te descurci cu 1 copil, 1 bebe de 1 luna, tu lauza, proiecte si pe deasupra si exaemne!!!!!!!!!! Toata stima dar ai mare grija de tine!
Eu deja mi-am facut lista de activitati pt saptamana asta......mi-e groaza!!!!!!!!! Trag adanc aer in piept ca se pare ca de acum inainte.......tot asa va fi.
Fetele din Bucuresti....caut de inchiriat un apartament 4 camere curat, nemobilat, intr-o zona buna....pt. firma. Daca auziti ceva, imi dati de veste?
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!
All's Well That Ends Well.
Otiliav spune:
Anca bine ai venit din concediu. Eu nu am vizitat mai nimic, am vrut sa ma odihnesc si chiar si asa tot am simtit nevoia de o vacanta dupa vacanta.
Nico, asteptam poze cu Andra. Ce-a spus fratiorul ca nu i-ati respectat dorinta cu numele Ramona? Faculatatea la care esti nu functioneaza cu credite. Chiar nu poti da un examen in anul urmator nici daca faci o cerere sa le explici situatia ta. Ai grija si nu te stresa, este important sa nu pierzi lapticul.
Claudia, de prosti si de nebuni este plina lumea. eu am deschis subiectul dar nu am accesat linkul, numai din comentarii mi s-a parut ca-i ceva scarbos .
Katik, ce activa esti. Pe cand bb3 ca am vazut ca tatonezi terenul pe la "Mamici fericite cu mai multi copii" ? Si te simt ca ai ceva dorinta, o tii cam ascunsa deocamdata , inteleg de ce.
Otilia, Vlad si Ana Maria (18 Decembrie 2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
katik spune:
sara buna!
otilia, nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! ai inteles gresit! am doi (deci mai multisi am inteles ca se pune si asa). mai scriu si pe acolo ca e interesant cum se descurca fetele cu mai multi pitici, si marea lor majoritate cam singure, fara multe ajutoare, in afara de soti.eu ma opresc aici,sigur!. e frumos dar nu mai pot!
anca, ai grija cu activitatile!ia-le incet ca esti om, nu robotel!
nico, as putea cumpara talpitele si singura dar vroia dr sa o mai vada cum calca. nu s-a reparat de tot, inca se mai vede cu ochiul liber ca, calca in strachini.
nu am reusit nimik cu praid-ul. nu se deconteaza drumul in delegatie, asa ca sotul a renuntat. iesea mult prea scump si chiar nu ne dau deloc banii afara din casa.
pupam bebelina plimbareatza!
claudia, pe unde umbli ca azi ai fost absenta? sper ca sunteti bine cu totii.
eu de miine trimit fata la gradi, sunt numai 10 copii dar asta este, se mai aduna ei.mi-e si groaza cum o s-o scol dimineata.
va pup, sa aveti o seara faina si somn usor! ne vedem dimineata la cafelutza, fara bruiaj
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
nma spune:
salutare.
si eu repede pe aici apoi fug la nani pana nu se trezeste strufita.
anca cine zice ca ma descurc ? pustiul e cu tati la mare, vina casa vineri. la baita fetei apelez in fiecare seara la cineva caci e greu singura (nu trebuie udat ghipsul). mananc ce imi gateste mama cand are ea chef sau imi cumpar gata gatita. de invatat inca nu m-am apucat. parca imi vine sa renunt dar imi pare rau de banii pe care i-am dat. la proiecte imi place sa lucrez asa ca nu pot sa renunt.
otilia pozele din pacate sunt la nasi si in fiecare zi imi spun ca mi le aduc. maine o rog pe cumnata sa imi imprumute aparatul ei sa mai fac niste poze si le voi pune pe acelea.
eu fac un master acum si aici se pare ca nu merge cu credite. au un sistem tare ciudat. desi nu m-am prezentat la exanene din motive medicale iar taxa a fost platita acum trebuie a platesc examenele. mi-am propus sa ma cert putin cu ei, dar nu am cu cine sa o las pe pitica. azi am fost cu ea pana la facultate si a incepu sa planga cand sa intru in cladire.
de maine imi vine bona sa stea cu ea dar parca imi e teama sa le las singure. mi se pare prea mica pitica ca sa nu fiu tot timpul pe langa ea. recunosc ca sunt cam posesiva acum, dar stiu ca o sa imi treaca dupa ce mai creste. asa am patit si cu alex.
kati imi pare rau ca nu mai mergeti la praid.
eu cred ca 10 copii la gradinita sun suficienti. sper sa ii placa kristinei.
eu am scapat de alex pana la botez, dar deja imi e dor de el. dupa ce se intoarce de la mare va merge in ardeal la socrii. ii place tare mult acolo caci stau la casa si e tot timpul afara.
acum am remarcat cat e ceasul. imediat se trezeste pitica si eu inbca nu sunt in pat.
va pup.
nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
iepumic spune:
Neata, fetelor, ???
nico, eu una......nu ma simt in stare sa fac ce faci tu, abia ma descurc cu ale mele......Aseara chiar vorbeam cu sotul ca nu am timp nici pt. mine, ar trebui sa merg la fizioterapie pt. ca am probleme tot mai mari cu spatele si nu stiu daca as putea sa ma tin de un program fix.
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!
All's Well That Ends Well.
katik spune:
buna dimineata!
poftiti la cafelutza!
eu mi-am pus o oala mare, mai buna ar fi intravenos, ca altfel nu cred ca mai are efect. daca nu as mai alapta, as turna pe git in jos un red bull, ceva ca simt ca pic din picioare. azi-noapte iara am avut pauze gramada, de data asta "autoru" a fost robi, cred ca tot dintii. am avut o scurta pauza, acum a inceput din nou. s-a trezit la 1, de-abia a adormit la loc, apoi la 4.45 si n-a mai adormit pina la 6, apoi la 6.45 m-am sculat sa pregatesc trupa pt. gradi/servici.acum am pus la fiert mincarica lui robi, asa ca nici nu ma mai pot culca.
nico, bine macar ca ai ajutor cu alex, multconteaza. tin minte ca eram distrusa la inceput cu amindoi, era groaznic.si nici nu aveam chiar pe nimeni la indemina, si eu eram sanatoasa, ma puteam misca in voie.
mai plinge andra? are colici?mai are de luat antibiotic? asta i l-au prescris din cauza de hematom?
sunt si eu curioasa cum se desfasoara ziua de azi la gradi. toata vara m-a intrebat de copii, de "gradi a mea", acum a dus-o sotul, s-a si trezit usor dimineata.nu cred ca vor fi probleme iar de placut sigur ii va place ca sunt si citiva dintre colegii ei.
azi mi-am facut planuri mari: facut papa pt. noi, curatenie in bucatarie, aspirat in camerele copiilor dar in conditiile de nedormit nu cred ca mai sunt in stare. macar musacaua sa reusesc sa o fac.sper sa-mi si iasa, ca n-am facut inca niciodata.
dana, voi ce faceti?acusika incepeti si voi.ce spun copiii?
va pup pe toate, ma duc sa mai imi pun o cafea, poate-poate...
katik spune:
anca, mi-ai luat-o inainte! pina am scris eu mesajul...
trebuie sa-ti faci timp pt. tine, cu sanatatea nu-i de joaca. fa-ti fizioterapia, sa nu ti se agraveze spatele ca e de rau.
ce afce al tau sot? cum e fara tigara? chiar vedeam zilelele trecute pt. ministrul sanatatii spunind ca a facut un program national pt. ccei care vor sa se lase de fumat, cu consultatii gratuite si medicamente gratuite. programul va incepe in bucuresti, deci... (m-am gindit la voi).
nma spune:
Buna dimineata!
Anca sti ca era o reclama "daca vrei cu adevarat poti". Trebuie sa iti faci timp pt fizioterapie mai ales ca vrei un bb din cate stiu eu si sarcina ii cam da batati de cap coloanei. Pe mine si acum ma mai doare coloana daca o tin pe Andra mai mult in brate.
Kati si eu am dormit putin dar vad ca sunt ok si fara cafea. cred ca am adormit pe la ora 1 si la 2 mi-a dat trezirea. Am stat cu ea pana la 4 apoi am dormit pana la 6. I-am dat antibioticul desi daca ea nu se trezea renuntam la el caci au trecut 5 zile. Antibioticul e pt hematom. Azi e ultima zi cand ii mai dau. Am mai dormit de la 7 la 9. Acum pitica doarme desi a mancat putin.
Restul fetelor pe unde sunt oare?
Fug sa fac un dus si daca nu se trezeste pitica ma apuc de treaba.
O zi buna tuturor.
nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
hcclara spune:
Salut toate fetele!
scriu repede ca trebuie sa gatesc ceva. Ieri a plecat Otilia acasa, astept acuma sa imi scrie ca a ajuns bine, desi a avut bagaje peste greutatea permisa, nu s-au legat de ea.
Marc la gradi, Luca pe aici, se cocoteaza pe mine, nu se prea joaca singur, daca calc sta intre picioarele mele, daca gatesc ma trage de pantaloni...
Vrem sa plecam la mare, ne cautam oferte, am gasit, dar nu suntem siguri daca acum duminica sa plecam, sau o saptamana mai tarziu. Si mi-e asa groaza iar cu avionul...
Anca, prin ce orase ati fost? ce ai vazut frumos? ce ti-ai achizitionat? bravo sotiorului tau ca se lasa de tigari...cat despre spate, fa acum ceva, ca vorba lui Nico, dupa ce faci un bebe sa vezi atunci dureri de spate...si pe mine ma mai doare cateodata, da atunci intra sotiorul in actiune si ma maseaza ca il amenint altfel ca imi iau un maseur...
Nico, pupici la bebelina, sa se faca bine! colici au avut si ai mei, am incercat sa le dau sab simplex, dar tot fara efect. ceai de fenicul , sau de chimion, poate o linisteste putin. la Luca a ajutat o perinitaa i-am cumparat cu samburi de cires umpluta, si o incalzeam putin in microvela, iar apoi pe burtica, asta ii placea si il linistea...
Oti, ai inceput iar lucrul?
Kati, zici ca ai fata la gradi? de la cat la cat sta in mod normal la gradi?
trebuie sa plec sa fac mancarea, azi varza dulce cu carne, Marc nici nu se uita la ea, lui nu stiu inca ce-i dau.
va pup si va doresc o zi buna.
Claudia