Ingineri fosti, viitori....(12)
Raspunsuri - Pagina 13
Ioana81 spune:
Buna fetele!
Nico tare ma bucur ca sunteti bine!
Oti super naspa faza. deci sa am grija mare cu balconul. Bine ca e totul ok!
Anca spor la cumparaturi, drum bun. Sa ne auzim sanatosi cu totii.
Noi plecm maine la mare, dar o sa ne luam laptopul cu noi, asa ca daca o sa am timp si nu o sa cad lata o sa va dau de stire de la malul marii.
O sa plecam si noi in parc cand se va trezi piticul sa stea si maicamea linistta sa isi faca bagajul, eu l-am cam facut pe al lui Vla. Au mai ramas al meu si al sotului. Dar de astea ne ocupam la noapte ca Vla doarme cu bunica-sa.
Va pupam pe toate inginerele!
Ioana de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta Vladimir Botez
"Copilaria este perioada a vietii umane, intermediara intre puritatea prunciei si nebunia tineretii - la doi pasi de pacatele maturitatii si la trei de regretele batranetii." DAR NU O DAU PENTRU NIMIC IN LUME!
Otiliav spune:
Legat de siguranta copiilor puteti citi www.nsc.org/aware/window/index.htm" target="_blank">aici. La primul meu loc de munca primeam catalogele unor firme din SUA si asa am creat o baza de date care a fost folosita pentru un site unde poti cumpara online orice pentru casa (www.ebuild.com).Atunci am aflat ca se pot cumpara "safety screens" care se pot pune la geamuri, sunt special gandite pentru copii fara minte. Noi cand am pus geamurile la casa am luat plase de tantari pentru ca geamurile dau in balcon. Avem un balcon de 12 m lungime, pe toata lungimea apartamentului, este inchis si sunt 2 geamuri care se deschid. Evident ca la acele doua geamuri nu avem nimic , bine ca stam la etajul doi si sub geamuri este pamant.
De asemenea cred ca este util sa le spunem noi ce se poate intampla, nu doar "nu ai voie" si nici o explicatie. Vad ca prin brosura de acolo se mai si spune sa nu uitam ca in caz de incendiu geamurile pot fi folosite ca o posibila iesire de urgenta.
Nico, bine ai revenit, ma bucur ca ati actionat repede. Poate si noi ar fi trebuit sa-i punem piciorusele in ghips, pediatrul ne-a recomandat 2 pampersi pana la 4 luni si la 6 luni am facut o radiografie care a iesit bine.
Tot nu inteleg cum de are fetitza hemangiom daca s-a nascut prin cezariana.
Otilia, Vlad si Ana Maria (18 Decembrie 2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
nma spune:
Ioana concediu placut. Apa marii e super acum. Am vorbit cu sotul mai inainte si Alex sta numai in apa.
Otilia se pare ca apar probleme si la cezariana. Exista mai multe explicatii, dar eu am ajuns la concluzia ca e greseala dr. gine. nu mai are importanta cine e vinovat. Eu astept sa se vindece.
piciorusele sunt in ghips pt ca laba piciorului era prea flexibila. La solduri am facut eco si e ok. ni s-au recomandat 2 pampers dar nu ii pun caci nu cred ca e cazul. o sa mai repetam eco la 1, 3 si 6 luni.
Andra a dormit 4 ore. Acum sta cumintica la mine in brate. Vad ca ii place zgomotul tastelor. Daca o tine tot asa de maine ma apuc de proiecte.
nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
andreea25 spune:
off topic: Ioana concediu placut si multi pupici de la noi .Chiar ma gandeam ce mai faceti.Sa ne pui poze cu Vla si la piersicutze sa l vedem bronzat
quote:andreea25 mami de ariana-irina
Originally posted by Ioana81
Noi plecm maine la mare, dar o sa ne luam laptopul cu noi, asa ca daca o sa am timp si nu o sa cad lata o sa va dau de stire de la malul marii.
O sa plecam si noi in parc cand se va trezi piticul sa stea si maicamea linistta sa isi faca bagajul, eu l-am cam facut pe al lui Vla. Au mai ramas al meu si al sotului. Dar de astea ne ocupam la noapte ca Vla doarme cu bunica-sa.
(04.08.2006)
katik spune:
sara buna!
nico, doamne ajuta ca sunteti bine! si ce cuminte e printesa andra! bravo pui mic !io tot n-am inteles, e hemangiom sau hematom, ca nu-i tot una. dupa cum povestesti inteleg ca este hematom, nu? va dorim multa sanatate la amindoua! tu cum te simti?
si krisztina a stat doua luni in orteza din cauza soldurilor si la alba picioarelor am facut masaj mult timp. la robi deocamdata facem doar masaj, mergem din cind in cind la ortoped la control. krisztina are si talpite de pus in pantofi care sa-i tina picioarele drept cind calca. e mai nasol la cumparat de pantofi ca trebuie cu un calapod mai inalt altfel nu intra piciorul, plus modele care sa tina glezna.
ioana, concediu placut sa aveti si sa va distrati fain!hai ca o sa ai tu timp sa intri pe DC ca doar mergeti cu mama, nu? noi ne-am dus singuri cu amindoi si ne-am descurcat, asa ca voi o sa va faceti de cap, de-a dreptul!
otilia, si eu am plase de tintari la geamuri, se deschid destul de greu dar tot nu sunt linistita. i-am povestit fetei ce se poate intimpla dar nu stiu cit o fi priceput. pe balcon nu iese singura.
si, apropos de disparitia copiilor: intr-o zi cobor cu copiii, pun pe robi in carut, jos in scara, las fata linga el, ii spun sa nu iasa, de obicei asculta. cobor cu sticlutele de apa fata nu-i! fug afara dupa ea, nu-i niciunde, dau roata blocului, nimik! imi venea sa urlu nu altceva. fata unde era: la vecina de la parter inauntru. nepotelul ei de 5 ani a chemat-o inauntru si se jucau bine-merci. bunica-sa nici n-a vazut ce are in casa. si eu am imbatrinit citiva ani in 30 de minute.
claudia, dar ce sarbatoare a fost azi la voi?
ma scuzati ca am scris total aiurea acum dar nu mai sunt in stare sa gindesc, imi este rau de cald. azi-noapte am adormit doar pe la 5 si la 8 fii-mea era in picioare, dupa-masa copiii n-au dormit decit cite o ora dar nu deodata, incerc miine sa fiu mai ordonata.
sa aveti o seara frumoasa si somn usor, sper sa ne vedem miine in buna stare!
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
katik spune:
fetele, am citit un banc, tare mi-a placut, vi-l sciu si voua, daca aveti chef de citit:
Un copil, la gradinita, incearca sa isi incalte cizmulitele. Pentru ca nu se descurca, a cerut ajutor educatoarei. Cu tot trasul si impinsul, cizmulitele nu voiau nicidecum sa intre. Pana cand a reusit - totusi - sa il incalte, educatoarei i-au aparut broboane de transpiratie pe frunte. De aceea, aproape ca i-au dat lacrimile cand copilul i-a zis:
- Doamna, dar sunt puse invels...
Intr-adevar, erau pe picior gresit... Nu a fost cu nimic mai usor sa ii scoata cizmulitele decat sa i le puna, totusi a reusit sa isi pastreze calmul pana cand iar cizmulitele erau incaltate, tot cu sudoare pe frunte, dar - de data aceasta - asa cum trebuia. Insa, atunci, baietelul a zis:
- Cizmulitele astea nu sunt ale mele!
In loc sa strige la el: "De ce nu mi-ai spus??", educatoarea si-a muscat buza si - inca o data - s-a chinuit sa il descalte. Cand s-a terminat chinul descaltatului, baietelul i-a spus:
- Sunt cizmulitele flatelui meu. Mama mi-a zis sa le incalt pe astea azi.
Acum, ea nu mai stia ce sa faca... Sa planga sau sa rada? A reusit, totusi, sa stranga suficienta rabdare pentru a se lupta din nou cu cizmulitele. Cand, in sfarsit, l-a incaltat, inainte de a-l trimite afara la joaca, l-a intrebat:
- Si acum, unde iti sunt manusile? Trebuie sa ti le pun in maini ca sa poti pleca afara!
Raspunsul?
- Le-am bagat in cizmulite ca sa nu le pield...
nma spune:
`neata asa mai pe la pranz.
kati e super bancul.
andra are un cefalhematom nu hemangiom. cu piciorusele vad ca se aseamana copilasii nostrii. lui alex i-am luat talonete de cand a inceput sa umble, dar le-a purtat putin. toata iarna a purtat ghete ortopedice dar sincer nu umbla mai bine asa ca pe vara nu l-am mai chinuit. la andra am zis sa iau masuri mai rapid si poate scapam de ghete.
mi-am laudat ieri pitica si saraca toata noaptea a avut crampe. nu am mancat nimic dubios asa ca astept sa-i treaca. nu prea imi vine sa-i dau ceva pt colici. acum daca eu m-am ridicat din pat doarme de trei ore. parca stie cand vreau sa dorm si imi da peste nas. se crede sefa.
a venit ploaia si pe la noi. afara parca e mai racoare, dar in casa tot cald. speram sa o scot pe pitica dar pana nu se opreste ploaia nu am nici o sansa.
la toata lumea.
iepumic spune:
Neata, fetelor!! Va scriu de la servici [acru][acru]...asa aveam chef sa mai stau cateva zile acasa, ce nu va pot povesti. Bineinteles ca nu m-am odihnit deloc in concediu si nici nu m=am relaxat extraordinar de mult (deh, a fost o atmosfera mai ciudata in grupul nostru, prietenii cu care am fost se ciondanesc tot timpul, sotul meu e agitat si nervos pt. ca nu mai fumeaza......si singura persoana mai calma am fost, evident, eu...si am mai clacat si eu pe ici pe colo, ca deh....of.....Am 2 giga de poze, nu stiu cand o sa apuc sa triez din ele sa va pun si voua dar oricum, din cele aproape 800 de poze cu mine sunt maxim 50-60 .
Va pup, trebuie sa vad care e treaba pe aici, ce s-a mai intamplat in lipsa mea.
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!
All's Well That Ends Well.
katik spune:
neatza, s-a trezit si ratza!
s-a intors anca!!!!! yupppiiiii!
bine ai revenit pe meleagurile mioritzei!(sau poate nu?)
imi pare rau ca atmosfera a stricat excursia, nasol moment.lasa ca macar ti-ai iesit un pic din ritmul ala infernal in care ai muncit in ultimul timp. acu trebuie sa ai grija un pic sa nu apuci din nou pe cai gresite!
nico, off, saracutza printesa! colicii astia! trimitem un pupik pe burtik sa treaca. nu ai incercat cu chestii din astea de plante. eu i-am dat la robi Gripe Water si a mers in general, macar un pic l-a mai calmat. eu alte medicamente nu i-am dat.
chiar trebuie sa ma duc cu krisztina la control la ortoped ca trebuie sa ne scrie un nr. mai mare la talpitze ca a crescut piciorul. pe robi trebuie sa-l duc cind incepe sa mearga singur. asta mai dureaza ca e cam lenes, e mai usor de-a busilea.
noi am fost ieri la o petrecere a unui copilutz de 1 an, la o pensiune linga timisoara, cu gradina f. frumoasa. s-au dezlantuit copiii, pina si robi a tuns iarba, ca nu era tunsa egal, mai trebuia ciupilita. . f. bine mi-a prins si mie iesirea.
in rest, nimik nou. s-ar putea sa plecam vineri la ai mei, pina marti. are sotul o delegatie la moeciu si daca totul e ok pe noi ne lasa la praid, el isi vede de ale lui apoi ne recupereaza la retur. o sa vedem daca nu se mai schimba ceva, nici nu-i spun inca nimik la mama.
pai sa aveti o saptamina usoara!!!
nma spune:
Buna dimineata si din Valcea!
Anca imi pare rau ca vacanta nu a fost asa cum ti-ai dorit. Sper sa nu mai fi asa de solicitata la lucru.
Kati talpitele nu le poti cumpara tu direct? Mie mi-a spus sa-i iau cu un nr mai mare daca creste piciorul.
E bine ca Robi merge de-a busilea. E foarte sanatos. Alex nu a vrut desi eu m-am chinuit sa-l invat. El a plecat direct in picioare.
Tinem pumnii sa reusiti sa mergeti la Praid.
Eu m-am trezit iar de multe ori peste noapte. Mi-am dat seama ca e gresala mea. Pun bietul copil sa suga si adorm in loc sa stau sa se sature si sa o tin sa ragaie. Normal ca fata suge putin si peste o ora vrea iar. O sa incerc sa iau masuri.
Din pacate peste zi am destul de lucru si nu prea apuc sa mai dorm. Azi trebuie sa merg la facultate sa vad cand am examenele. Am vrut sa inghet anul dar se pare ca nu se poate. Si daca nu dau examenele acum pierd totul.
Am si doua proiecte in lucru care sunt mai urgente, dar sper ca ma descurc. Mancare imi face mama acum. Ma si mir ca ea nu prea ma ajuta.
Ieri mi-am scos si eu putin pitica afara in port-bebe caci ploua. Ne-a placut la amandoua. O sa incercam sa iesim si azi cu caruciorul.
Iar m-am intin mult. Revin mai tarziu.
Va pup