Sezatoarea canadiana (65)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Ktrinel mersi, dar n-am lucrat niciodata in domeniu, si aici n-am trimis niciodata cv; bine ca zici c-am sa incerc (chit ca singurul lucru in comun cu bancile e profilul de la ASE studiat: finante-banci); altfel am lucrat in conta obisnuita (productie si vinzari);
de cind am venit in Canada regret ca n-am avut puterea sa ma reprofilez ( ultimul contract am facut analiza- in vinzari si mi-a placut foarte mult; dar fara studii, experienta as fi batut pasul pe loc pe jobul ala pina la pensie)

http://www.floriinro.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

ana, da, ce sa zic ...deci tu esti cu conta clasica...poate totusi gasesti ceva de care sa te legi in finante...au si eu contabilii lor...apoi sa-l ia naiba de credit-debit-credit-debit...e acelasi peste tot..in fine, zic si eu, stiu ca nu e asa.
de ex, vezi ca CDP (lacaisee.com)desi sunt 99 % pe finante/ investitii au si un mare sector imobiliar si poate acolo se face si conta "de-a ta"...in productie nu prea stiu pe nimeni. sa-mi intreb prietenele de lucreaza la air canada si bomardier. poate e ceva pe acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Ktrinel, buba nu e ca n-as gasi, ci ca am aria de cautare restrinsa: cu tata de duminca si copil diferit pot presta doar part-time sau la 2 pasi de casa;

asa ca ma bucur de vacanta cu odrasla, care s-a simtit excelent vara asta cu ma-sa acasa; dupa ce incepe scoala, om vedea...

http://www.floriinro.ro/

Mergi la inceput

of, ana, ai dreptate, e greu acum in situatia asta...poate iese ceva mai incolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Ktrinel, Julia ta deja merge in picioare? Apropo , la multi ani ca maine face 9 luni .
David sta in premergator si e tare incantat, merge tinut de manutxze, putin pe varfuri dar prefera pozitia in funduletz.

Nelia, bine ai revenit! Eu mobila viu colorata am auzit ca e la Neoset http://www.neosetcanada.com/corporate/contact_us.htm, si-au luat niste prieteni mobila pt camera copilului, colorata si ingenioasa( mi-a placut ca la patut in loc de sertare avea jos inca un pat care se tragea in caz de musafiri mici ce pot fi cazati in aceeasi camera).

Mergi la inceput

laurajr, da, de o luna a luat-o la picior si nu se mai opreste...
bine ca mi-ai amintit ca maine face 9 luni

cum mai e David altfel? bine? mananca?

pacat ca neosetul nu are magazin si aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Ktrinel la multi ani Juliei de 9 luni!!! Si felicitari pentru gradinita! Am inceput si noi saptamana asta si a fost ok. Am luat-o usorel. Primele 3 zile cate 2 ore si azi a stat de dimineata pana la pranz si a fost ok. Primele zile am stat cu ea dar de ieri singurica. Sa vedem pe mai departe, de saptamana viitoare o sa incerc cu ziua plina sa vedem cum ii place. Tu ii duci mancarea ta la gradi sau ii face acolo pentru ea? Eu i-am dat azi un borcanel sa-i dea collation.

Eu am avut o saptamana de tot... clienti nesimtiti, amenda de la politie ca am facut la stanga de pe banda de inainte... (dar este o greseala pe amenda, au scris gresit suma si cand m-am dus la banca s-o platesc tipul de acolo mi-a zis sa fac contestatie ca este o greseala si ca am sanse de reusita... asa ca incerc, ca nu am nimic de pierdut, e greseala lor, 100+41+0+0 fac 141 si nu 151 cum este scris...) Voi ati mai patit asa ceva?

Si acum suntem in pregatiri pentru piratii lui Seba si parca nu mai am rabdare sa treaca mai repede timpul pana sambata dupa-amiza cand trebuie sa soseasca.

Va pup,
Roxana

Mamina de Isabella (5 februarie 2007) si Sebastian (12 august 1999)

Mergi la inceput

Roxana multumim! eu ii duc deocamdata toate mesele de acasa...o sa incep cu collation-ul lor sa il inlocuiesc, apoi masa de pranz...ce face Isa acolo ? se uita la copii, se joaca? Julia e fff independenta, autonoma...alearga mereu de colo colo, nu ii plac jucariile in mod deosebit, ii place in schimba sa aiba miscare in jur.
ai inceput jobul? despre ce e vorba?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Fetelor, am pus si eu niste poze din vacanta asta:
http://good-times.webshots.com/album/560396660BLfluJ

Poate totusi stie cineva cum se procedeaza pentru medicamentul ala??? am scris putin mai sus. pliiiz

Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

oau, fetelor ( Ktrinel si Pitilache, ) ce curajoase sunteti cu bebeii...eu saunt tare fricoasa cu David din cauza restrictiilor lui alimentare, nu am curaj sa-l dau inca in colectivitate, sa mai creasca, poate macar o alergie sa-i dispara .
magdone, vazut foto, sorry, nu te stiu din vedere ( doar de pe DC )dar zi-mi si mie, ce munti ai vizitat bre?
Ce-i cu copacii aia inalti, urcusurile alea ca ma- facut curioasa?
Cum s-au simtit ai tai aici, in Canada?
Sorry, cu catelul nu te pot ajuta ca nu posed peturi .

Mergi la inceput