Sezatoarea canadiana (65)
Raspunsuri - Pagina 23
laurajr spune:
ira, vazut pozele de la nunta, frumoase fetiliii...nici nu-ndraznesc sa-ntreb ce avea mirele sub kilt...sau daca avea...
Pitilache, frumos tare livingul tau, si eu am un fix cu canapelele de piele rosii, dar la noi era varuit cu nuante de crem, si verde si am pastrat ambientul. asa ca ne-am luat canapele de piele verde inchis( am cautat o gramadaaaa ), noroc cu niste indieni de treaba care ne-au soptit ca daca platim cash, mai fac un discount. Si asa ca am dat pe 3 piese 1300 cad...Sunt calduroase si moi, usor de intretinut, ca la 2 copii, e cam greu cu cele textile.
Mai avem un sofa bed cu material textil luat de la Brick chiar cand am ajuns in Canada si s-a scamosit, patat, asa ca prefer pielea .
Daiopri spune:
Iarasi ma faceti sa imi para rau ca nu sunt si eu prin zona voastra:(((
Va doresc intalneala (betiveala) placuta.
Am si eu nevoie de ajutor, ati putea sa-mi spuneti ce se da la taierea motului, ca invitat? Cadouri sau bani? Si daca bani cam cat?
Multumesc mult.
Mai stie cineva ceva de Denisam? Si MonaB?
Editez ca ma uitat: Nelia felicitari si ma bucur tare tare mult pentru voi. Sa ai o sarcina usoara in continuare si un baiat sanatos.
Drum bun inapoi
Numai bine tuturor
Ira spune:
quote:
Originally posted by laurajr
ira, vazut pozele de la nunta, frumoase fetiliii...nici nu-ndraznesc sa-ntreb ce avea mirele sub kilt...sau daca avea...
N-avea mare lucru, ca a facut un moon de 3 secunde pentru 100$. Daca nu stii ce-i ala moon iti explic pe privat.
codritu spune:
Simonna, nooi mergem la o ferma in l'ile perot ca e mai aproape de noi si ei zic ca au si afine. Noi la zmeura si afine nu am fost, dar poti sa suni sa intrebi sau sa mergi ca oricum sunt mere si mai sunt si alte ferme prin zona.http://www.quinnfarm.qc.ca/side-e.html, asta-i linkul te duci pe calendar si vezi.
Carmen e draguta ferma la care mergeti voi, nu e departe? Ferme de legume stiti mai aproape?
Ira, frumos la nunta si foarte pitoresc apare. Eu te invidiez ca poti sa lenevesti, ce-mi doresc si eu asa o vacanta. Odihna placuta in continuare!
si
laurajr spune:
http://www.click.ro/articole/deportarea-unei-prostituate-romance-din-canada-amanata-de-frica-traficantilor/27485
cum ajung domle astia aici, cu femei obligate sa se prostitueze ???
Totusi vin cu avionul, aeroporturi, mi se pare greu sa aduci pe alt continent pe cineva impotriva propriei dorinte...
Ira spune:
Buna tuturor,
Codritu, eu sunt atat de trista in vacanta asta...o zi, doua, merge, dar mai mult de 2 saptamani e groaznic.
Acum m-am apucat de facut agenda si de aranjat partiturile pt. inceputul scolii, o sa ma duc la B.en.gros sa-mi completez rechizitele, am gasit si niste partituri trimise din Ro de mama si m-am apucat sa le studiez...dar cu mutarea asta nu-mi gasesc f multe carti si asta ma enerveaza groaznic.
Tre sa-mi caut si o scoala de soferi ca daca vine toamna n-o sa mai am timp de nimic.
Pupici tuturor, Irina
Simonna spune:
Buna dimineata, doamnelor...
Emilly, yap, de-ala e fotoliul, imi vine sa-l pup de cite ori ma asez in el! A fost aseara o prietena la mine, graviduta tare, da' tare!, nu se mai ridica din fotoliu... (drept ca nici nu putea singura, dupa ce i-am ridicat si sprijinatoarea aia de picioare!)
Eu votez pentru piele, in acest moment din viata mea, poate unde toate canapelele din dotare au fost de cirpa inaine de a veni aici. Da' votez pentru cele pufoase, moi, nu stiu cum sa zic, ca se gasesc unele de parca sint intr-o sala de asteptare nu intr-o casa normala, cu copil si mama care maninca pe unde apuca!
Canapeaua mea e asta, plus fotoliul aferent. Culoarea s-a ales pe principiul 5 ani negre, 5 ani alta culoare, antijeg de preferinta.
http://ashleyhomestores.com/Showroom/ProductDetails.aspx?CategoryId=2&PageId=Showroom&ItemNo=4491188&CategoryName=RECLINING+SOFAS+&SeriesNo=44911&Style=&Keyword=&CatPageNumber=1
Codritu, sarumina de link, o sa sun, poate duminica sa ajung... yummy!
Acu fug, ma cheam ashafu'!
S.
Ira spune:
Fetili, io fac vineri o auditie pt. basse in grupul nostru, ca boss-ul e plecat la Paris si mi-a lasat mie sarcina de a auditiona niste persoane.
Am sunat la un tip acasa, la un rus ce-a aplicat pt. job - care-a terminat Conservatorul din St Petersburg, doamneee, nu stia sa vorbeasca franceza si engleza deloc, mi-a dat-o pe nevasta-sa la telefon, care era asa de infipta c-a reusit sa ma convinga sa-i fac un interviu vineri.
Ce ma fac eu cu domnu' asta daca e bun? Mi-a spus sotia lui ca are peste 35 de ani de experienta in orchestre, si la noi in trupa media de varsta e 29 de ani. Chiar daca e bun, va trebui sa se integreze si la nivel social in grup...ca doar noi astia vechi suntem tot timpul impreuna, suntem prieteni, e inevitabil, mergem si in turnee, offfff
Va dau vesti dupa ce-i fac auditia.
columbiana spune:
fetelor, dati-mi o idee de iesire in weekendul din 4 septembrie, am pleca undeva, ne gindim la Mont Tremblant dar parca as vrea ceva mai izolat, mai...munte (uof...); nu se pune problema de camping, iar pentru chalet suntem prea putini, ca de obicei sunt pentru mai multe familii.
thks,
Ira, eu nu mi-as face griji pentru rusnak, cu o vodka si-o polka ii pune praf pe ai tai colegi quebsi; rusii's in general cheflii, boemi si plini de viatza;
acum' stiu ca nu se poate generaliza, eu gindesc asa pentru ca am o prietena buna rusoaica (evreica, nscuta in Ukraina), pe care o ador;
http://www.floriinro.ro/
pitilache spune:
Dana merci!! Au fost $2000 amandoua, dupa indelungi negocieri... Chestia din fata canapelei este o sa de camila pe care noi ne odihnim picioarele!
Ira pianul l-am luat la mana a doua de la o doamna evreica originara din Romania care o cunostea pe profesoara de pian al lui Seba.
Simonna daca dati o raita prin Ile Perrot dati-ne si noua de stire. Noi avem petrecere cu pirati incepand cu ora 2 dupa-amiaza si cred ca i-ar face placere lui Seba sa-l aibe invitat si pe Radu. Daca da, iti dau adresa pe PM.
Va pup,
Roxana
Mamina de Isabella (5 februarie 2007) si Sebastian (12 august 1999)