*** LA REDOUTE (41)***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Achamot spune:

Voi spune mai jos punctual ceea ce am de spus. Cine are urechi de auzit sa auda.

1. Nu sint o persoana draguta. Insa sint om. Expresia " a spune verde-n ochi" este corecta si prezenta in dex.
Daca unele persoane nu o cunosc, nu inseamna ca nu exista. Unii dintre noi habar nu au ca pe lumea asta exista si sinapse, de exemplu, dar asta nu inseamna ca sinapsele nu exista.
Va multumesc oricum pentru apelative.

2. Pentru a va recupera banii e de-ajuns cererea catre institutia financiara emitenta a cardului, plus emailul cu tot cu headere pe care l-ati primit de la respectivul magazin online prim care sinteti informate ca nu se mai trimite nimic catre Romania.
Atasati obligatoriu si emailurile anterioare prin care vi se confirma primirea comenzii si blocarea banilor pentru marfa despre care mai apoi vi s-a spus ca nu va mai fi trimisa. In aces fel confirmati faptul ca ati fost induse in eroare cu buna stiinta, ca vi s-a acceptat comanda online, dar ca apoi v-au spus "pa".
Nu puteti cere banii inapoi pentru comenzi care au fost onorate.

3. Daca vreti sa ii faceti de ris, asaltati forumurile/siteurile mari de limba franceza/engleza si spuneti ce ati patit.
Eventual peste tot pe unde sint reviweuri despre ei, faceti-i cu ou si cu otet, la asta va pricepeti:
http://www.google.com/search?hl=en&q=la+redoute+reviews&btnG=Google+Search

4. Constituiti-va in grupuri si depuneti cererile la bancile emitente ale cardurilor si in grup, si individual.
Si la procesatorii lor de carduri ( din google reiese ca sint cam adormiti, ca sa nu zic ne-profi:
http://www.google.com/search?hl=en&q=World+Financial+Network+National+Bank+%28WFNNB%29&btnG=Google+Search )

5. Daca vreuna dintre voi are firma si card pe firma, sa faca o comanda mica pe care sa o plateasca cu cardul respectiv.
Daca se confirma faptul ca ei inca primesc comenzi, le confirma, blocheaza banii pe card si apoi trimit mailuri ca "nu mai trimitem catre Romania", le faceti frumos o plingere maaaaaaaaaare.
Persoanele juridice au mai mare trecere la solutionarea problemelor de acest gen si primesc raspuns mult mai repede, in comparatie cu persoanele fizice.
Dupa care posesoarea cardului face tambalau, ca ea a vrut sa testeze serviciile lor, ca voia sa se faca reseller, sa aduca in Romania produsele lor, samd. DAR pentru ca sint tottal neseriosi, nu se merita. Asta cu tambalaul se trimite la laredoute@affiliatewindow.com din pagina http://www.affiliatewindow.com/merchant_directory.php?action=showmerch&mid=1496 . In email spuneti ca nu mai puteti sa va afiliati la ei si sa le vindeti produsele, desi v-ati fi dorit taaaare acest lucru, din moment ce ati primit mesajele de la...si precizati numele. Nu uitati sa va prezentati la inceput spunind "Reprezint firma x, ma numesc Y si am fost interesati sa va avem drept furnizori pentru largirea pietei de desfacere si in Romania. Daaar... "

Totusi, daca macar o singura persoana intelege ce am vrut sa spun, tot e un cistig.

NIHIL SINE DEO !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

hi hi hi ...automat pt.raspunsuri
cum ar fi sa existe un astfel de aparat si sa dai comezi ?!?!?!
-vrei un raspuns de siktir ?...apasa tasta 3
-vrei un raspuns in care sa-ti zica ca (cu cacofonia de rigoare) LR nu mai livreaza in RO dar tu poti sa dai comanda in continuare de dragul vremurilor de odinioara ? ... apasa tasta 0
-vrei sa ne lasi in pace ? oare pe ce tasta sa apas ?

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE

"Is nice to be important, but is more important to be nice"

Mergi la inceput

Somn usor si vise placute in continuare, Lilina.
La cit de repede ai raspuns, e clar ca nici nu ai citit, dar hai sa ne dam cu parerea, poate ne-o considera cineva spirituale.

Da-i in continuare cu "sictirul". In mod sigur va ajuta multa lume. O solutie ai? In afara de injuraturi? Omul in general injura cind nu are raspunsuri pertinente si logice sau nu il duce mintea la mai mult. Plec de la premisa ca tu te incadrezi in cea de a treia categorie, cea a celor care fac galerie...

NIHIL SINE DEO !

Mergi la inceput

mesajul a venit asa de repede pt.ca am scris PROBABIL odata cu tine si nu se referea la tine

multumesc pt.jigniri....vine triunghiuletzul si pe la tine, fii fara grija

JUCATI TRIBURILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Achamot. e clar ca ai intentii bune si esti bine documentata.

Ce nu inteleg eu este de ce pleci de la prezumtia de "prostie generalizata a grupului" - care razbate printre randuri? Am parut chiar asa niste gaini patetice sau tonul tau superior se datoreaza altui fapt, de care eu nu mai prind?

Eu una iti multumesc pentru sfaturi, chiar sunt pertinente. Nu-ti multumesc pentru jigniri, de genul "macar una sa fii inteles ceva".

Tania 32+ &
bebe Anna
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Achamot

Somn usor si vise placute in continuare, Lilina.
La cit de repede ai raspuns, e clar ca nici nu ai citit, dar hai sa ne dam cu parerea, poate ne-o considera cineva spirituale.

Da-i in continuare cu "sictirul". In mod sigur va ajuta multa lume. O solutie ai? In afara de injuraturi? Omul in general injura cind nu are raspunsuri pertinente si logice sau nu il duce mintea la mai mult. Plec de la premisa ca tu te incadrezi in cea de a treia categorie, cea a celor care fac galerie...

NIHIL SINE DEO !

am zis sa dau reply in caz ca ai de gand sa stergi mesajul dragut

JUCATI TRIBURILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

madau, am recitit capitolul cu modista cu mare placere; am ras la fel de mult si la "reluare".
Ce vremuri...

, mamica de David (24.04.2007)
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David

poze botez David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

tania,
achiesez...

, mamica de David (24.04.2007)
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David

poze botez David

Mergi la inceput

Eu nu plec de la nici o premisa. Daca as fi avut senzatia ca aici nu e nici o persoana cu capul pe umeri, nu ma oboseam sa scriu. Am ce face, oricum. Nu am jignit pe nimeni. Daca cineva s-a simtit vizat, imi pare rau, insa sentimentele celorlalti useri de pe DC exced controlului meu.
Parerea mea personala este ca cele care va trimit emailuri ori s-au plictisit sa raspunda, ori au primit ordine sa se faca asa pentru ca mailurile primite din Romania manica prea mult timp si incasarile sint prea mici.
A doua posibilitate este cam mica, pentru ca un merchandiser de talia celui aici pomenit are cel putin o armata de oameni care se ocupa de actualizarea siteului printr-un cms.
Este aproape imposibil ca un lant atit de mare de magazine sa nu aibe destule persoane avizate si in masura care sa aibe ca task actualizarea siteului non-stop si actualizarea baezi de date a tarilor pentru care se accepta comenzi. Pentru ei ar fi citeva telefoane si 10 butoane. in maxim 1 ora Romania ar iesi de pe lista.

NIHIL SINE DEO !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns horel2003 spune:

deci uite cum sta treaba,mie mi-au luat si banii si produsele nu le vad,acuma... una din doua sper sa ajunga in viitorul apropiat la mine,banii sau produsele(preferabil produsele).DAR nu itneleg ce e cu ei... ei sunt de vina intr-o masura,stiu care e problema cu vama(daca e adevarat ca se fura) si nu folosesc un curierat rapid,ce e asa scump?cativa euro in plus,max 8-9,eu am comandat de pe alt site si prin UPS 15 euro dar au venit la mine acasa ,bineinteles in romania cu alta firma(cargus) dar pachetul era de UPS.
atata tamtam cu vama si cu pachetele,apelezi la un profi si nu ai treaba,nu cred ca cineva isi face comanda de 10 euro sa se zgarceasca sa deie inca catvia euro in plus sa vina cu curieratu,vine mai repede,tracking,acasa,cum se zice:dai un ban dar stai in fata.

Mergi la inceput