*** LA REDOUTE (41)***
Raspunsuri - Pagina 8
alexxia spune:
quote:
Originally posted by ella_74
Achamot, mai, da' cat altruism pe capul tau, sa vii tu sa ne ajuti cu "sfaturi"...la Craiova se vand doar chiloti online? ca noi pe LR mai comandam si shireturi; nu vrei si tu?
ma, tu esti ruda cu modista de la Drobeta? spune drept.
Ella, mamica de David (24.04.2007)
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David
poze botez David
Faza cu modista de la Drobeta am pierdut-o, dar daca e la fel de amuzanta ca Achamot, vreau si eu sa citesc. Unde-i ?
Alexxia
Ruty ( 25.07.2001 ) si
Thea ( 28.09.2006 )"This is your time. This is your dance.
Live every moment. Leave nothing to chance.
Swim in the sea. Drink of the deep.
Embrace the mystery of all you can be."
PERLELE RUTICAI
RUTY SI THEA AU PAGINUTA
POZE
www.sanatatealoevera.ro " target="_blank">Vrei sa fii liber ?
www.triburile.ro/35735.html" target="_blank"> JUCATI TRIBURILE
ella_74 spune:
croco,
multumesc pt aprecieri; sunt cam trista ca azi tocmai l-am intarcat pe Davidush; el nu sufera asa tare , ca-i placea la bibe mai mult- logic, dar mie o sa-mi lipseasca.
Acuma chiar aveam nevoie sa-mi comand sutiene (fara CHILOTI
) ca tot am intarcat.
, mamica de David (24.04.2007)
poze botez David
lilina spune:
ella, asa repede ? stiu ce simti....eu am fost terminata cand am ramas dupa 2 luni jumate fara lapte, in urma unui tratament
eu vreau chiloti fara sutien, sa fiu topleasa
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
JUCATI TRIBURILE
"Is nice to be important, but is more important to be nice"
ella_74 spune:
alexia,
nu stiu sa-ti zic la care capitol ne-am distrat rau de tot, in orice caz era inainte sa nasc, deci pe la inceputul lui aprilie ; modista de la Drobeta a venit la noi si ne-a spus ca LR are toale de cacao, ca nu sunt in trend cu moda si ca ei chiar nu i-a placut nimic de pe site, bla, bla... ne-a spus ca are pravalie cu haine si fetele aici au sapat si au vazut ca se aproviziona cu toale din Europa , deci iti dai seama ce super toalete vindea ea acolo la ea.
achamot e din alta gama, a vrut doar sa ne faca sa fim barbate

poze botez David
ella_74 spune:
lili,
desi de-o luna alaptez doar cu un san, ca celalalt nu-l mai vroia mandrul si drept urmare a secat treptat, aveam lapte suficient ; doar ca incep serviciul la 1 sept si inainte vreau sa plec in vacanta fara bebe fiindca ma simt foarte obosita.
asa ca dimineata dupa ce am alaptat pentru ultima oara, am luat pilula magica sa-mi opreasca laptele.
poze botez David
lilina spune:
ella, aha...bafta si concediu placut !
Lilina si
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
JUCATI TRIBURILE
madau spune:
Alexxia uite aici aventurile cu modista din Drobeta...pe numele ei AYLLA (remember fetele?
)..a mai stres apoi din postari in semn de protest..dar tot a mai ramas ceva
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=98634&whichpage=1
Acum am vazut..se pare ca din 20 in 20 de capitole mai apare cate cineva sa ne dea una-n freza
..Doamne ajuta sa ne vedem si la cap.60..sa vedem atunci ce-o mai fi![]()
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
alexxia spune:
Multumesc fetelor ca mi-ati stisfacut curiozitatea.
Acum ma duc sa ma culc, nu de alta, dar zilele trecute mi-am alimentat serios contul si imi e ca pana la urma mai scap vreo comanda 
Alexxia
Ruty ( 25.07.2001 ) si
Thea ( 28.09.2006 )
"This is your time. This is your dance.
Live every moment. Leave nothing to chance.
Swim in the sea. Drink of the deep.
Embrace the mystery of all you can be."
PERLELE RUTICAI
RUTY SI THEA AU PAGINUTA
POZE
www.sanatatealoevera.ro " target="_blank">Vrei sa fii liber ?
www.triburile.ro/35735.html" target="_blank"> JUCATI TRIBURILE
lilina spune:
ha ha ha
eu n-am fost la faza aia....parca intrase pe robot automat (sau pe autoriplai) nu sunt interesata sa ....bla bla bal...hu chears
Lilina si
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
JUCATI TRIBURILE
corap spune:
bey, pleaca omu' sa-si rodeze mashina si cand se intoarce vede c-a pierdut toata dixtractia :(.
sa va zic concluziile ultimelor zile: desi lr nu mai livreaza in romania, totusi nu anunta pe mail de chestia asta decat personele selecte
si se cara in concediu cu totii, o lasa numai pe beatrice care in viziunea unora e un automat, care da diverse raspunsuri personalizate despre out of office. sigur e ca inca nu s-au hotarat daca ne dau banii inapoi sau produsele da' o sa ne anunte ei mai incolo da' inca mai trimit colete din moment ce unii au primit (chiara), da' trimit mail ca inca nu-s hotarati daca sa scoata romania de la livrari da' sa nu mai comandam on-line ca nu mai livreaza da' daca comandam livreaza da' nu ne mai dau banii inapoi da' mai trimit si cate-o oferta cu coduri de cadoaie si reduceri da' comenzile vechi nu le mai livreaza ca nu mai livreaza da' banii i-au luat si o sa ne anunte da' pleaca in concediu si sa le mai scriem 
mi-a venit o idee: dak le-au concediat pe sabine & christine
sau dak au fugit impreuna. 
nu ma bateti, dar e foarte disractiv. dak' n-ar fi pe banii mei ![]()
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07