*** LA REDOUTE (41)***
Raspunsuri - Pagina 7
Jasmine spune:
Io recunosc cinstit ca m-au distrat mesajele lui Achamot.La cat sunt de suparata din cauza situatiei cu LR chiar mi-a prins bine interventia ei,desi a avut eleganta unui elefant intr-un magazin de portelanuri.
Si recunosc si ca are dreptate cam 90% si ca imi place si stilul ei retoric.Suntem noi prea sensibile acum,ca avem nervii in furculita din cauza LR.
Apropos de autoreplay:eu i-am scris lui Sabine vineri sa o intreb de coletul Osaka.In dupa-amiaza asta am primit acest mesaj:
"Bonjour Mme ....,
The colleague who could check your file and answer you is out of the office for a few day. Thank you to contact us again from next Monday.
Cordialement.
Christine"
Ce sa inteleg de aici?Ca si Sabine e in concediu?Si ca un autoreply vine dupa 5 zile?Aiurea!
Lorenza spune:
Eu vreau marfa pe care am platit-o,nu banii!
Sa-si respecte contractul.Am primit mail de confirmare,tot ce trebuie,vreau marfa,ca doar n-au dat faliment si sunt in imposibilitate de a mai face livrari,doar asa as avea intelegere!
croco21 spune:
Ella, foarte frumoase pozele de la botez, tocmai le-am vazut. David e foarte simpatic.
Croco
croco21 spune:
Si mie imi place stilul lui Achamot, de aia am zis s-o lasam in pace, ca vreau sa mai vina pe aici.
Croco
Lorenza spune:
quote:
Originally posted by Bratu Monica
VREAU CHILOTI ON LINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Monikka

lilina spune:
care stil ? verde-n ochi ?
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
JUCATI TRIBURILE
"Is nice to be important, but is more important to be nice"
madau spune:
Ella..treaba ca nu ti-au spus de dinainte suma de plata asta e altceva...dar aici la LR e vb de o contraprestatie...bani contra marfa. Cum dovedesti ca nu ai primit comanda ? Ca banca nu poate trage asa aiurea bani din contul lor
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
alexxia spune:
quote:
Originally posted by lilina
care stil ? verde-n ochi ?Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebesite-ul lui bebe
varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE
"Is nice to be important, but is more important to be nice"

Daca stau bine sa ma gandesc noi numai verde-n ochii avem. Am inceput sa si visez cutiile LR

Alexxia
Ruty ( 25.07.2001 ) si
Thea ( 28.09.2006 )"This is your time. This is your dance.
Live every moment. Leave nothing to chance.
Swim in the sea. Drink of the deep.
Embrace the mystery of all you can be."
PERLELE RUTICAI
RUTY SI THEA AU PAGINUTA
POZE
www.sanatatealoevera.ro " target="_blank">Vrei sa fii liber ?
www.triburile.ro/35735.html" target="_blank"> JUCATI TRIBURILE
ella_74 spune:
pai madau, banca mea cere detalii la banca unde isi tine banii LR, iar banca lu' LR tre sa ceara lu' LR sa dovedeasca ca mi-a trimis marfa, si evident ca LR care deja zice ca nu mai trimite in RO si e clar ca n-a trimis coletu', o sa zica da, banii sunt luati aiurea.
adica , cu biletu de avion, cei din italia au trimis aici la raiffeisen toate documentele din care reiese ca s-a prestat acel serviciu; si in cazul lui LR e aceeasi poveste, LR tb sa dovedeasca ca a livrat ca sa poa sa tina banii.
io chiar sun maine la banca, si pot face reclamatia si prin raiffeisen direct, deci nu tre sa ma deplasez la banca.
, mamica de David (24.04.2007)
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David
poze botez David