gravide & mamici > 35 ani
Raspunsuri - Pagina 3
Maia37 spune:
Buna seara,sunt Mihaela am 37 de ani,o fetita de 13 ani si sunt insarcinata in 19 sapt.La echo ni s-a spus ca vom avea un baietel,am Rh-,am facut amniocenteza acum 11 zile si astept raspunsul cu nerabdare.Ma bucur ca mai sunt pe forum mamici si gravidute >35 si putem astfel schimba pareri.
Mihaela
lilianaFi spune:
vali delide atunci nu m-am inselat,te citeam cind erai tutunica...si eu sint una la distanta(dar mi-a facut laparoscopia)si il mai stresez cind si cind,are un real talent de a te linisti,si mie imi pare rau ca nu il am aici unde dr.sint dezastruosi din punctul meu de vedere...oricum am citit ca esti la un medic cre lucreaza si la o mat.particulara unde presupun ca vei si naste,sarcina usoara in continuare si nastere usoara....eu prea mari noutati nu am...bebelusul cu act.card.a crescut,are 6 mm,dar jos inserat...iar in celalalt sac gestational a aparut un mic punctulet de embrionas,inca fara activitate cariaca,dar probabil pt ca e mic sau cel putin asa sper eu...alte noutati dupa urmatoarea vizita,peste 2 saptamani...intre timp la pat...
Maria tin pumnii pt rez.bun la amnio
Numai bine tuturor...
tonic spune:
Buna fetelor, am fost azi la Coltea la Hematologie, la dr. Simona Avram, mi-a placut ca si-a facut timp sami explice despre ce e vorba, care ar fi riscurile, tratamentul, ce trebuie urmarit. Chiar daca analizele se platesc mi se pare mult mai bine decat la Fundeni unde nu am putut colabora cu dna dr. Uscatescu. Astept acum sa vedem rezultatele de peste tot si apoi din nou la consult. TT a iesit pozitiv( adica risc 1/256) de anomalie genetica, dar nu prea m-as baga la amnio, ca eu am risc de avort si oricum nu as lua nicio masura daca rezultatele sunt pozitive. Am credinta ca Dumnezeu, care a raspuns rugaciunilor noastre , mai ales ale fetitei, acum, la aceasta varsta va avea grija sa fie totul bine. Iar daca El va hotari altfel, atunci asa sa fie! Cu Antonia am avut sub 25% sanse medicale sa fie totul bine, dar uite ca acum e clasa I, mare si sanatoasa, asa ca DAvid (ca avem baietel) va fi si el la fel. Nu pot sa gandesc altceva decat de bine, numai noaptea ma mai coplesesc grijile si visez tot felul de ciudatenii.
Multa sanatate tuturor si sa ne auzim numai cu vesti bune.
catalina
Maia37 spune:
Tocmai din cauza rezultatului care stiam ca va iesi pozitiv nu am vrut sa fac TT si am facut amniocenteza care a fost relativ usoara dar a trebuit sa-mi fac un vaccin pt ca am Rh-.Daca in '94 cand am nascut eu fetita mi s-ar fi facut vaccinul in 72 de ore de la nastere poate n-as mai avea temerile care le am
.E bine sa fii optimista dar uneori mai cazi...
Mihaela, mamica Andrei
13+ si
19+ cu
Vlad
vali_delide spune:
Mihaela
, bine ai venit! Iti dorim sarcina usoara si multa bafta, sa fie super rezultatul la amniocenteza! Tinem pumnii!!!
Tonic, ce sa-ti zic...eu nici nu am vrut sa aud de TT, cu toate ca trebuia sa-l fac, ca deh, varsta, riscul...bla, bla, bla...
Nu as fi avut puterea sa iau niciun fel de masuri radicale in cazul in care il faceam si aveam rezultat pozitiv, ma las in mainile lui Dumnezeu, ce-o vrea, asa sa fie.Eu nu pot decat sa ma rog sa fie bine, si atat.Ca si tine, cred din tot sufletul ca va fi bine.Si daca ma luam dupa toti doctorii, pana acum nasteam de 10 ori, tot prematuri visez si acum, ca nu-mi dadea nimeni vreo sansa sa trec de luna a 7-a.Si deja sunt in prima saptamana din a opta!
si
pt. tine, burtica si fetita.Sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa!
Liliana
, o sa ajungi sa vezi si cealalta inimioara batand, si,incet, incet, vei vedea ca intri in 3 luni, apoi in 4...si tot asa, nici n-o sa stii cand trece timpul...Mie inca nu-mi vine sa cred ca sunt in 8 luni, parca ieri mergeam la Tutu sa vedem inimioara!
Valentina
32+
Cristina Stefania
noi doi
printesa
lilianaFi spune:
vali delide si eu ca si tine...nici nu vreau sa aud de DT sau TT,pt ca oricum nu fac amniocenteza,la riscul meu de avort numai amniocenteza mai imi lipseste....asa ca nu DT sau TT si cum o vrea D-zeu,sa ne vedem cu bb-eii sanatosi in brate ![]()
Tonic Maya sint cu pumnii strinsi sa fie bine...
Numai bine tuturor...
Maia37 spune:
Am luat rezultatul titrarii de anticorpi si sunt prezenti T1/2.Sunt cam disperata in acest moment dar o sa repet analiza maine poate e o eroare.
Mihaela, mamica Andrei
13+ si
19+ cu
Vlad
vali_delide spune:
quote:
Originally posted by lilianaFi
vali delide si eu ca si tine...nici nu vreau sa aud de DT sau TT,pt ca oricum nu fac amniocenteza,la riscul meu de avort numai amniocenteza mai imi lipseste....asa ca nu DT sau TT si cum o vrea D-zeu,sa ne vedem cu bb-eii sanatosi in brate
Tonic Maya sint cu pumnii strinsi sa fie bine...
Numai bine tuturor...

O sa fie bine, vei vedea
...chiar daca e greu, vom merge pana la capat si ne vom bucura de copilasii nostri sanatosi!Valentina
32+
Cristina Stefania
noi doi
printesa
vali_delide spune:
quote:
Originally posted by Maia37
Am luat rezultatul titrarii de anticorpi si sunt prezenti T1/2.Sunt cam disperata in acest moment dar o sa repet analiza maine poate e o eroare.
Mihaela, mamica Andrei13+ si
19+ cu
Vlad
Mihaela, ai repetat analiza? Scuze, eu nu prea stiu ce inseamna chestia asta T1/2

Valentina
32+
Cristina Stefania
noi doi
printesa
vali_delide spune:
Buna, fetele.
Voi nu mai ziceti nimic? Ce faceti, cum sunteti?
Maia, tu ce faci? Cand o sa ai rezultatul la analize? Le-ai refacut, nu?
Tonic, tu cum esti?
Haideti, fetele, va astept cu vesti bune!

Valentina
32+
Cristina Stefania
noi doi
printesa