gravide & mamici > 35 ani

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

capsunita, felicitari!! sa fiti sanatosi si fericiti cu totii!
vali, eu am facut 36 de ani pe 4 oct si am bb de aproape 2 luni.
am avut o sarcina super frumoasa (fara greturi, fara dureri mari), am luat doar 11 kg, am mers la birou cu masina in fiecare zi pana in ultima zi, am umblat de nebuna peste tot, m-am agitat, spre rusinea mea am si fumat (f putin, dar totusi fumat...) si am nascut prin cezariana (am incercat natural, dar nu ma dilatam) un bb sanatos si frumos (hihi, logic!) de 3,620 kg, 51 cm, scor apgar 10.
acum am cu 2 kg mai putin decat aveam cand am ramas gravida.
ca sa nu mai zic ca am avut si fibrom de vreo 3 cm, care in sarcina a ajuns la 6, iar cu 2 ani inainte de sarcina asta am avut una extrauterina!
o experienta f frumoasa si fara probleme. va urez la toate sa aveti sarcini si nasteri usoare si frumoase! pupici

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Violeta, in primul rand iti urez "La multi ani!", sanatate multa si numai bucurii.Sa-ti traiasca bebe, sa fie sanatos si mancacios!
Ma bucur ca ne-ai povestit experienta ta, iata cum vin incurajarile...
Pup si mama si flacaul si asteptam pozici cu voi

Valentina 31+ Cristina Stefania
noi doi
printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

quote:
Originally posted by vali_delide

Violeta, in primul rand iti urez "La multi ani!", sanatate multa si numai bucurii.Sa-ti traiasca bebe, sa fie sanatos si mancacios!
Ma bucur ca ne-ai povestit experienta ta, iata cum vin incurajarile...
Pup si mama si flacaul si asteptam pozici cu voi

noi doi
printesa

Nu stiu cum sa fac sa trimit poze:((

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Daca le ai descarcate pe calculator, poti sa-ti faci un album foto pe Yahoo/flickr/webshot, etc. si sa pui aici un link...sau sa intri la probleme tehnice aici, pe forum, si gasesti o multime de explicatii.
Pupici

noi doi
printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Vali_delide...am intrat sa iti multumesc aici pt incurajarie de la aspirante > 35 ani...luni(8 saptamini fix) merg la control si voi stii exact cum sint bebeii...intre timp indicatie de repaus absolut la pat datorita implantului prea jos si nu numai...daca nu ma insel mi se pare ca erai tutunica aspiranta ...,numai bine !

Numai bine tuturor..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capsunita spune:

multumesc d-zeu sa va dea sanatate voua si bb este o minune sa fii mamica sa vezi cum creste ingerasul,am uitat orice durere prin care am trecut
va pupam dulce si pe bebelasi
sa mai scrieti sa nu inchida subiectul.Sarcina usoara fetelor,sa va traiasca bb sa creasca mari si sanatosi.
mami de Aryana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Hello!
Acum am vazut si eu subiectul...cam tarziu...
Sunt o mamica ce a implinit 36 de ani pe 12 martie si am o fetita,care maine implineste doua saptamani;si eu si tati suntem topiti dupa ea,e totul pentru noi..
Dupa ce,in 2004,am pierdut o sarcina de 25 de saptamani,din cauza preeclampsiei,am ramas din nou gravida abia anul asta,in ianuarie.Aproape imi pierdusem sperantele,dar iata ca cineva acolo sus are grija de noi si ne-a indeplinit dorinta de a avea un copil..
Sa stiti ca am nascut natural,desi la inceputul sarcinii ma gandeam ca ma asteapta cezariana,datorita varstei.Dar n-a fost asa;am avut o nastere usoara si rapida,cam un sfert de ora a durat,de cand am intrat in sala de nasteri si pana a aparut fetita.Travaliul a inceput pe la 3 noaptea,la 7 am ajuns la spital cu dilatatie maxima,iar la 10 fix a venit Miruna.Mai mult a durut dupa aceea epiziotomia si cusutul ei ,dar am suportat cu bine.
Sarcina a fost una usoara,fara greturi si dureri prea mari.Am aflat cu adevarat ce inseamna contractii abia in noaptea dinaintea nasterii.Deci se poate si la varsta asta...

Va pup si doresc toate cele bune bebicilor,mamicilor si,nu in ultimul rand,burticilor.Nasteri usoare sa aveti!

Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007)
http://community.webshots.com/user/bogdan_mihaisidana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Buna fetelor! Multa sanatate tuturor celor care sunt mamici si numai bine gravidutelor, sa dea Dumnezeu sa mearga totul bine pana la capat. Eu am ajuns cu bine in sapt. 18, cu o sarcina cam jos prinsa, dar cu un col de 40 mm pe care ma bazez pt. ca m-a ajutat sa duc la termen si sarcina cu Antonia, desi am avut contractii tot timpul. Am facut pana acum o multime de analize, iar acum incep cu dozarea de anticorpi Anti D si anti A(am incompatibilitate de grup si RH), trebuie sa repet coagulometria, toxoplasma la 6 sapt, secretie si virusologie, dar merita daca totul iese bine. Noi vom avea un baietel, spre incantarea surorii si a taticului. La masuratori a iesit totul bine, asta e spaima mea cea mare, pt. ca fetita a avut restrictie de crestere si nu a fost usor. As vrea sa merg la serviciu macar pana in decembrie, desi dna dr. nu prea e de acord. Daca situatia o va impune, voi face cum e bine mai ales ca am un istoric negativ si nu vrem sa riscam, bebelusul e cel mai important. Ma bucur ca toate vestile de la voi sunt bune, e ca un suflu de incredere si optimism pt toate gravidele si aspirantele care nu mai sunt la prima tinerete.Va doresc numai bine tuturor.

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Tocmai am aflat ca sunt iar insarcinata, am un test pozitiv, sunt in saptamana 4+. Pe Andrei l-am nascut la 37 de ani si jumatate, acum am aproape 40. La baiat a fost sarcina foarte usoara, fara greturi si probleme prea mari. Am mers la birou pina la 8 luni. Am nascut prin cezariana pentru ca nu s-a intors in pozitia normala, a avut prezentare pelviana. Am avut un bebelus sanatos si voinic, un copil absolut normal, care e acum un nazdravan si jumatate. Inca n-am ajuns la doctorita cu care am nascut si prima data, dar am facut prin vara un set de analize. Cei de la Centrul Medical Unirea, unde sunt eu arondata, au un protocol de pregatire sarcina, prin care sunt recomandate si sunt gratuite un numar de analize.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Gabitza, felicitari,sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos !
Catalina, Doamne-ajuta, sa-ti iasa bine toate analizele si sa ajungeti sanatosi la termen!Tinem pumnii sa fie bine!
Dana,sa-ti traiasca , sa fiti sanatosi si fericiti toata viata! Doamne, ce m-a incurajat postarea ta!
Sa stiti, fetelor, ca nici mie nu mi-a dat nimeni mai mult de 7 luni, aproape toti mi-au zis ca voi naste prematur, ca la varsta mea...eheheh, paca am avea 68 de ani..si uite, cu ajutorul lui Dumnezeu de maine intram in luna a opta...mai avem putin si o sa ne vedem printesa...
Liliana pt. mami si pt. sambureii din burtica...hai, sa ne zici ce ai facut la control azi...
Vei vedea, primele luni vor fi putin mai grele, dar, cu speranta si credinta, vei trece peste toate si nici n-o sa-ti dai seama cand ai ajuns la 9 luni...abia astept sa am vesti despre tine.Si da, am fost si eu tutunica aspiranta, cu sanse minime, aproape nule (dupa spusele doctorilor) de a-mi indeplini visul...si totusi, se poate.
Acum nu mai sunt la Tutunaru pt. simplul motiv ca aveam nevoie de un dr. la care sa nu stau ore in sir sa astept...dar nu pot sa zic ca nu-l regret ca medic...si, daca n-ar fi asa de ocupat, si maine as reveni ca pacienta a lui.
Hai, ca m-am lungit ca o zi de post.
Pup toate fetele si, asa cum a zis si Capsunita, sper sa mai scrieti pe aici,aventual sa-mi ziceti daca vreti sa facem ceva gen listuta ca la odisee sau aspirante!!!

noi doi
printesa

Mergi la inceput