Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (22)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

ane ma bucur ca a iesit bine!

lumi si eu vreau sa vad pozaaaaa... aaa am vavzut-o.. super frumosi.. sa fiti sanatosi! esti super!

madybulancea da eu fac sucul la storcator, chiar daca.. mai mare daraua decit ocaua.. adica pt citeva lingurite de suc asa cum e la inceput spalam storcatorul o juma de ora! Si stii cum faceam...umpleam chiuveta cu apa si imediat dupa ce storceam fructele scoteam toate cele de la storcator si le trinteam acolo in apa. Daca se usuca sita aia ...nu stiu cum ii mai iese fata.. si nici sa-l spal imediat atunci nu puteam pt ca sucul de mar oxideaza extrem de repede si fugeam sa il dau piticului.

roxanici eu l-am tinut (scaunul) pe scaunul din fata asta la inceput de tot ..apoi l-amm utat ca si tine in spate dreapta. STiu sigur ca nu se pune in mijloc.. deci intre scaune cum ar veni si scoica NICIODATA cu fata spre sensul de mers. Daca se pune pe scaunul din fata se inchide airbag-ul. Doar scaunul clasic se pune cu fata la sensul de mers, deci cind bebe sta in fundulet, si atunci obligatoriu in spate.
Despre metal/plastic..nu stiu.. eu am robot Braun vertical si ciuperca aia zisa blender are lama de metal. Nu mi-am batut capul cu chestia asta.

doina.todor multa sanatate lui Raducu

diana fff frumoasa rochia! Sa iti poarte noroc! Ma ofer sa iti dau crinolina si chiar voal cu auriu daca vrei. Ti le pot pune la posta. Cica e bine sa le dai si e bine sa si ai ceva vechi. Daca vrei vb pe PM

Despre Tudor...vesti la fel de proaste..la 2 azi noapte era iar plin de pete... la 6 avem programare la alergolog.

Va pup nu mai scriu ca sunt cu el in brate

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

Hop si eu in stup...tot mai rar , nu stiu ce fac

La multi ani dragi copii: Cristina, Teodora si Luca multa sanatate sa cresteti mari si cuminti!!! de la noi

Lumi, ce curaj pe tine cu tunsoarea sa fie cu efect, si sa ti se vindece piciorul cu problema

Karra, imi pare rau ca a inceput Criss sa se trezeasca noaptea, un pic de apa nu ar linisti-o , sau ai incercat? Legumele le-ati reluat sau sunteti tot pe lapte?

GhibuAdina, incearca sa -i dai intai doar supa in care au fiert legumele, asa facea si Timeea si eu am fost tare descurajata cu mancarea pt ca s-a trezit dintr-o data cu o mancare mult prea solida in gurita de aceea la inceput trebuie sa fie cat mai lichida; acum pot spune ca e mai bine, chiar daca o scuipa eu i-o dau iar si tot asa pana gatam portia, iar de murdarit sa nu-ti mai zic...

Ane, ma bucur ca a fost bine, altfel nici nu putea fi, bafta pe mai departe!

Pupam un Radu mic si bolnavior, sa-si revina cat mai repede!
Tudor cum mai e? ai depistat cauza petelor Gabi? si la Timi i-au iesit niste zgrabunte pe fata doar care greu s-au mai retras, iar doua zile am intrerupt diversificarea , acum o s-o incep iarasi incet

scaunul de masina il am in spate dreapta invers sensului de mers; in legatura cu oxidarea alimentelor stiu ca nu e bine dar nu am incotro; le pasez la blender dar pt ca sunt putine nu se fac bine si atunci le trec printr-o sita si iasa crema de legume, alta metoda nu am gasit

Martutza, tu spuneai ca asculti radio3net, eu nu stiu de ce dar nu reusesc , e vreun secret?

Kmi & Timeea - 4 martie 2007
ALBUMUL MEU
TIMEEA
BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Karra vazut, placut, semnat in guestbook!

Diana_jors e superba rochia! Sa-ti poarte noroc, caci cu siguranta te vei simti ca o printesa!

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)

www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca

Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Amma, iaca ce am gasit...e explicat p-acolo cate ceva sper sa te ajute. sa imi zici daca ai reusit http://baby.juliebeauty.com/index.php?option=com_content&task=category§ionid=5&id=26&Itemid=51

hmm, si io cu cine votez...ba in dreapta, ba la mijloc....oricum scoica e cu spatele la sensl de mers, aia imi era clar. In spatele soferului imi este foarte anapoda cand conduc io si sunt singura numai cu Rares, ca nu mai pot sa ii var suzeta in gura daca face scandal si nici nu il pot vedea. O sa il mut oricum de unde e acum, sa experimentez, si va zic impresii

Lumi, nebuna mai esti si tu dari iti sade bine.

La multe luni zumzaitorilor care azi is mai mari ca ieri.

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

am citit "divesificarea lui Culcer". Este exact aceeasi problema.. docotrii de acum nu mai sunt de acord cu schema asta.. eu cred ca se poate merge pe ea foarte bine.. dar uite ca depinde de fiecare copil..al meu dupa ce incepuse sa mearga chiar bine bine...ne-am oprit.. este iar numai pe lapte de ieri si totusi... petele au aparut. sper sa ii dam de cap.

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Magdalena76 ai nascut cumva la Elias? ca mi se pari tare cunoscuta si nu stiu de unde sa te iau.
Karraunde e poza??ca sunt aeriana si nu vad ?Apropo de schimbari si eu am un look nou tot tunsa scurt ca aveam niste pletee...de avea Catalina de ce trage.
SUPERRRR rochia de mireasa ...mi-a placut la nebunie...

Varsta Catalinei Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Buna fetelor,
In primul ran ma bucur ca Sosonica a trecut cu bine peste operatie si me rog sa fie bine si in continuare.
La multi ani pt bondarasi si albinutele care mai implinesc o luna.
Anne multa putere si ai grija de tine si puiut.
Lumi eu am patit la fel cu degetul mare de la picior saptamana trecuta. Nu am pus decat rivanol da a trecut pana la urma, unde ati gasit betadina ca la farmacii nu se gaseste? Indrazneata freza vrei sa fiui in ton cu George.
Roxi noi punem scaunul de masina in spate dreapta invers sensului de mers ancorat cu centura de siguranta a masinii.
Tzuna concediu placut.
Sa va spun si despre Vladut al meu. E un zambaret toata ziua, a incercat si el cuvinte ca ama, mmmma; ia in mana tot ce prinde si ma trage de par si cercei. Noi am inceput cu suculet de mere cu care a mers bine,apoi ieri i-am dat suculet de portocala si l-a vomitat asa ca ma opresc deocamdata si nu ii mai dau nimic. Nu se intoarce de pe spate pe burta inca da mai asteptam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Scuze in loc sa scriu Lumi am scris Karra e clar sunt aeriana ma duc sa iau o gura de aer ca vad ca a iesit soarele si pe strada mea. Ma duc la mama poate da ceva papica la borcan ca am o leneee...si o furtuna in frigider.
Pupici si ne vedem mai tarziu

Varsta Catalinei Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

KMI am incercat cu apa si nu fynctioneaza de fiecare data.....asta e sa fie ea sanatoasa ca recuperez eu somnul pierdut....

Legumele le-am lasat balta dam doar cereale in bibele de seara si dimineatza am incep si noi la fiec masa 180ml dar are doar 4 mese pe zi asa ca suntem tot acolo cu ml.....
Si ii mai dau fructe intre mese.....
O sa incepem cu supa iar la 6 luni dupa ce venim de la mare ca nu voiam sa o obisnuiesc aici si acolo sa nu am cum sa-i dau.....asa ca mai asteptam.....

AM vaz poza cu TIMI la 5 luni...papusica de portelan ...o dulceatza..... pe voi.

Rebiana o sa semnam si noi la voi....

Gabi imi pare rau ca nu i-au trecut la Tudor petele... sa se faca bine.

C u scaunul de masina am citit in dr Spock asta
"Pana cand bebelusul va avea 12 luni si va avea pete 9 kg singura modalitate de a transporta copilul cu automobilul este intr-un scaun pozitionat spre spatele masinii pe bancheta din spate. Din motive de siguranta locul din mijloc de pe bancheta din spate este cel mai potrivit pt oamenii de toate varstele..Un copil de 10 luni care are 12 kg precum si unul de 14 luni care are 9kg ar treb pozitionati tot asa.Copii care nu indeplinesc aceste doua cerinte sunt supusi unui risc crescut de accidentare a coloanei vertebrale si a gatului in cazul in care scaunul este pozitionat spre inainte. Este extrem de imp sa nu puneti scoica pe scaunul de langa sofer daca automobilul este echipat cu airbag-uri.Deoarece acestea salveaza viatza unui adult dar se deschid cu o forta ce ar putea ucide un copil."
Cam atat am spicuit cert este ca locul din mijloc e cel mai sigur si cu fata spre spatele masinii.

Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007

Luna 5

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Criss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Roxi, nu e prea complicata tehnica pentru a pune esarfa? Nu e mai simplu in marsupiu?

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)

www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca

Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta

Mergi la inceput