Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (22)
Raspunsuri - Pagina 10
iunita spune:
TZUNA:
Programul PAXELEI(l-am salvat ca pe asta mergem si noi)
ora 7-8 120-150 laptic
10-11 120-150 fructe
14 - 120-150 piureut de legume cu carnita sau uneori in functie de toane 40-60 de piure si restul lapte
20 -120-150laptic si uneori dar nu mereu la 23 alt lapticmaxim 100
la fructe mancam cam asa
mar, para, pruna, nectarina, banana astea i le mixez cate 2 sau 3 la o masa iar cantitatea in blender iese maxim 200 din care ea papa cat vrea
carnita ii pun cam o ligurita la cantitate fiarta separat de legume, deocamdata pui , si de sapt viitoare vom testa si vita, cred
Pup gashca, fug sa hranesc pitica!
are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea
stefaniya spune:
Karra - nu stiu cine a scris acel articol dar mie mi se pare o mare gafa.Locul din mijloc e cel mai periculos ca si cel de langa sofer.Cel mai in siguranta este locul din spatele soferului dar cum au mai zis mamici nu e asa comod in a avea in atentie copilul si atunci se poate folosi cel din dreapta.Daca te uiti la vedete care au soferi folosesc scaunul din stanga.
E una folosec cel din stanga pt ca de regula ii place in masina,se uita pe geam,deci in masina e foarte cuminte.La drum lung eu stau cu el in spate.
Era o data o reclama la tv despre protectia copilului in masina cam asa : O familie cu o fetita,fata pozitionata cu scaunelul in mijloc.Parintii o iubeau asa mult incat ii ofereau orice dar la primul accident fata a iesit prin parbriz.Idea era ca cereau sa se poarte centura de siguranta si sa arate ca locul din mijloc e un pericol.
http://community.webshots.com/user/stefaniya12
martutza spune:
Sa cresteti mari, sanatosi si norocosi voi micle minuni ale lumii, sarbatoritii zilei de azi.
Am de lucru, n-am mancare asa ca trebuie sa gatesc si nu merge fara ciorba si felul 2 in familion la noi si nu prea pot raspunde.In esenta sa raspuns exact cum as fi raspuns si eu asa ca nu reiau.
Radio 3 net legat .ro asta e ...in rest nici un secret....alegi low la varianta asculta live si trebuie sa ai windows media player instalat
Rochie de mireasa frumoasa...sa-ti poarte noroc
Anne ..Doamne ajuta...ma bucur ca a fost bine
Carl felicitari pentru evolutie
Radu si Tudor multa sanatate; sa treaca toate relele
sa trezit sunt pe fuga pt ca a descopetrit taratul inpat si cand ajunge la o margine da cu capul in tablia de lemn ca nu stie inca sa se intoarca.
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
diana_jors spune:
Hello,
pe cand sa adorm i s-a facut foame lui Alex... dar m-am odihnit putin. Acuma ma apuc de impachetat pentru mutat
Rebiana: legat de esarfa - da, e mai greu de lucrat cu ea decat cu marsupiul, dar bebe e mai comod in esarfa. Eu de exemplu am probleme ca Alex e mai inalt si mai subtire decat standardul, si ma cam chinuiesc sa-l fac comod in marsupiu... pe cand esarfa ar veni exact pe dimeniunile lui... m-am gandit si eu sa imi iau, dar deja imi luasem marsupiul asa ca am ramas la el.
Ane: , si sper sa iasa lucrurile cat mai bine pentru tine si bebe.
Despre scaunul de bebe in masina: nu avem masina, dar din ce am citit in general am retinut ca e bine sa fie pus in spatele soferului, asa incat soferul sa nu fie tentat in timpul mersului sa intoarca capul in spate daca plange. Chiar sunt jucarii cu oglinda de pus in masina in spatele soferului, bebe cu spatele la directia de mers, si bebe sa se vada pe retrovizoare (prin refleziile in oglinzi).
Ma bucur ca va place rochita si Gabi, iti scriu PM
stefanyia: cand am fost in Franta am fost la cursuri de franceza pentru straini... abia ma abtineam sa nu rad cand auzeam cum pronunta chinezii, si o englezoaica... Acuma, eu sper ca lor nu le venea sa rada cand ma auzeau pe mine
Mai intru mai incolo, calculatorul va fi ultimul lucru impachetat, si asta pe vineri-sambata O sa vad cum facem cu netul in apartamentul nou, dar cum sotul lucreaza de acasa pe net cred ca se rezolva repede
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
alexia3 spune:
diana....SUPER rochita ta...vei fi o mireasa frumoasa din toate punctele de vedere...sa fiti bine si sanatosi...cum adica ai mai scapat 200? nu-s de colea, nu mai poti face nimic? imi pare rau...dar poate nu este totul pierdut...
iuliana nu cred sa fie vreo problema ca o ti in picioare pt ca sunt sigura ca nu o fortezi...si in plus cand nu mai vrea plange ea sau nu mai poate sa le tina drepte...cel putin asa face Bryan. cand il tin in brate el chiar ma escaladeaza...urca pe mine de parca as fi munte ...iar pe picioarele mele ce sa mai spun ...ma piseaza ca pe usturoi..il mai pun uneori sa-mi faca masaj la burta...daca tot are energie ...atunci sa o fol cu folos...
hmm...vad ca scrieti ca nu se [pune scaunul in mijloc spate ci in dreapta spate...nu in nfata ca sunt airbag-uri...pai masinile ..astea mai noi toate au air-bag-uri chiar si laterale, asa ca sunt si la usile din spate.deci in az de Doamne fereste ar fi aacelasi lucru ca si in fata...eu asa gandesc si asa justific...voi spuneti-mi de ce si cum justificati plasarea in spate dreapta...poate este mai logic ca voi si atunci schimbam noi plasarea de carseat...va rog frumos. cat despre pozitia cu fata spre in spate ...asta cred ca toate suntem de acaord...
http://community.webshots.com/user/alexiabryan
alexia3 spune:
anaalina..iti raspund eu in locul Magdei...sper sa nu se supere...da la elias a nascut...si eu tot acolo...si trebuia sa nastem cu aceeasi dr...dar. amandoua am nascut cu altcineva...ma opresc ca altfel ii trimit ceva ganduri "bune" respectivei dr si...nu are rost sa-mi strice ziua.
sherbi spune:
fetele, m-am intors si eu din vacanta. a fost foooarte frumos. david s-a comportat bine si am avut noroc de cateva prietene care au stat cu el si am putut sa ma bucur si eu de balaceala. o sa pun si poze.
nu sunt la curent cu nimic, dar am inceput sa recuperez...catinel-catinel va ajung eu din urma.
luni am facut vaccinul de 4 luni. bb e ok, dar cam marait de cand ne-am intors. l-au invatat fetele in brate...
sper ca sunteti toate bine si bb-ii de asemenea.
revin, acush mai citesc din urma.
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)
elyanne spune:
Si io pe care copil il pun pe locul din mijoc, spate, daca nu e sigur? Ii pun prin rotatie, ca sa nu defavorizez pe careva
Acu' zau... nu cred ca e un loc din masina mai sigur sau mai putin sigur cu conditia ca scaunul sa fie montat corespunzator... adica invers directiei de mers pana la 1 ani si peste 9 kile ... si prins cu centura de siguranta asa cum trebuie.
Chiar si locul din dreapta fata e sigur atata timp cat masina n-are airbag acolo.
Daca e s-o luam pe partea cealalta, nici cele din lateral nu's sigure pt. ca poate intra un dobitoc in tine fix pe parea cu scaunul copilului...
Parerea mea... puneti scaunul copilului acolo unde va este mai usor sa ajungeti la el in caz de ceva, cu conditia sa-l fizati corespunzator, atat scaunul cat si copilul... si el trebuie sa aiba centurile f. fix prinse.
alexia3 spune:
serby bine ai veni...normal ca asteptam poze...
mai imi trecu ceva prin cap...stiti cum isi aleg vip-urile soferii? stau in spatele lor cand conduc si ii bate pe umar , daca se intorc cu capul sa vada ce este...nu sunt buni, daca se uita in oglinda...au trecut examenul...eu vreau sa fiu sofet pt vedeteler mele scumpe...imi cam iese...daca plange trag pe dr pun avarie si ma ocup de el...nu ma intereseaza ce zic ceilalti...avaria se pune in caz de urgenta si defectiune...deci ne incadram si ceilalti pot avea putina rabdare ocolindu-ma, ca nici eu nu opresc in mijlocul strazii..cat mai pe dreapta
la 5 ma duc la dentist ...si mi-e o frica!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
karra80 spune:
stefanya articolul l-a scris dr Spock
si eu una sunt de accord....pt ca daca e pus cu spatele nu are cum sa iasa prin parbriz...si mai ales aca e tinut cu centura de siguranta...iar in al doilea rand la un impact lateral daca ar sta langa usa nu ar fi mai rau decat in mijloc ......zic si eu...mai repede se loveste daca e langa usa si daca se sparge geamul decat daca e in mijloc...
Asta e parerea mea...eu am zis ce am citit nu treb sa tina nimeni cont de ea...faceti cum credeti.....ca e mai bine pt copii vostrii
Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007
Luna 5
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Criss