Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (22)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Sherbi bine ai revenit......asteptam poze

Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007

Luna 5

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Criss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

salutare!ne intoarcem si noi la stup dupa o lunga absenta.......cam de pe la cap.13 nu am mai fost prezente.am umblarit cam mult.cateva saptamani am fost la o cumnata din ontario.am ajutat-o sa pregateasca camera ptr. bebe.urmeaza sa nasca zilele astea,iar viitoarea mamica e nerabdatoare si plina de emotii.apoi am fost alte cateva saptamani la soacra mea.s-a operat si avea nevoie de ajutor.nu prea am avut timp sa stau prea mult pe net.am citit cateva cap.dar mai am de recuperat.Darius s-a comportat bine in saptamanile cat am fost plecati.i-am respectat programul intocmai si nu ne-am abatut de la el.
multumim fetelor care ne-au felicitat.ieri am facut si noi vaccinurile de 4 luni.in afara ca a fost ceva mai marait totul a fost ok.
urez si eu <<BUN VENIT<<noilor membri.
vad ca se discuta mult despre difersificare..........noi inca nu am inceput-o.ne documentam cat mai avem timp.
scaunul de masina .........noi il avem pus in spate dreapta.noi ne gandeam initial sa-l punem in spate stanga,dar cand am fost la politie sa ne monteze scoica ne-a spus ca cel mai sigur loc e spate dreapta.si chiar am stat sa ma gandesc cum fac sa-mi fie mai usor sa scot copilul cu tot cu scoica din masina daca aveam montata scoica in spate stanga......daca parcam masina intr-o parcare e ok.dar daca parcham masina undeva pe un bulevard ?trebuiea sa fiu atenta la ce masini vin din spate,sa ma misc repede sa scot copilul......mi se pare incomod si nesigur.
plec sa-i dau lui Darius sa pape si revin sa citesc din urma.

uram si noi multa sanatate si multe bucurii celor sarbatoriti azi!!!

Carmen si Darius

am crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani7asi spune:

salutare stup!
eu intru mai rar ,recunosc,din comoditate .imi e tare lene sa scriu dar de citit sunt la zi.
referitor la diversificare am inceput la 4luni deoarece e alimentata doar cu formula.
acum avem o masa de cereale milupa de orez amestecat cu laptic la biberon.de ceva timp am inceput sa ii dau supita f fluida sa poata merge in biberon dar nu zilnic si de ieri am inceput sa ii dau si fructe cu cereale.i-am luat pere de la hipp dar nu ma incanta mancarea din borcanase asa ca ii prepar eu acasa mancarica de acum incolo.azi de exemplu iam dat prin blender o nectarina cu tot cu coaja si apoi i-am amestecat-o cu o masura de lapte praf si 2 masuri de cereale de orez.mananca f greu trebuie rabdare muuuulta dar asa e orice inceput....greu.
in rest suntem bine numai ca orice as face nu reusesc sa ii dau mesele la interval mai mare de timp;tot la 2 h 1/2 mananca si atunci cate 100-135 ml lapte[ultima masa e la h 00 sau 01 noaptea] si apoi se trezeste la 6 dimineata ptr a papa si adoarme iar pana la 9 ,papa iar si doarme din nou pana la 11.
ma termina cu mesele astea asa de dese.toata ziua spalam la biberoane!
vineri facem si noi vaccinul de 4 luni cu intarziere dar asta e...
va pup

comorile melesi..eu...Daniela

"Cine e canicula asta dom'le ?Pe el nu-l omoara nimeni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ditu spune:

quote:
Originally posted by paxela

am gasit prin documente ma vechi pe un cd , modelul de diversificare, al DR. Culcer , nu stiu cate din voi ati auzit de ea dar pe vremea lui fimiu era celebra, si atunci facusem rost pentru fimiu de schema ei de diversificare, am pus aici modelul ei poate ajuta sau inspira pe cineva

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
http://www.totsites.com/tot/anadelia

Poti sa imi trimiti schema pe adresa:ditulord?@yahoo.com, am incercat sa o salvez in calculator dar nu am reusit.
Mersi

ditu si BRIANNA(03.03.2007)

http://community.webshots.com/user/daeditu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ditu spune:

quote:
Originally posted by cria_bv

Buna fetelor,
In primul ran ma bucur ca Sosonica a trecut cu bine peste operatie si me rog sa fie bine si in continuare.
La multi ani pt bondarasi si albinutele care mai implinesc o luna.
Anne multa putere si ai grija de tine si puiut.
Lumi eu am patit la fel cu degetul mare de la picior saptamana trecuta. Nu am pus decat rivanol da a trecut pana la urma, unde ati gasit betadina ca la farmacii nu se gaseste? Indrazneata freza vrei sa fiui in ton cu George.
Roxi noi punem scaunul de masina in spate dreapta invers sensului de mers ancorat cu centura de siguranta a masinii.
Tzuna concediu placut.
Sa va spun si despre Vladut al meu. E un zambaret toata ziua, a incercat si el cuvinte ca ama, mmmma; ia in mana tot ce prinde si ma trage de par si cercei. Noi am inceput cu suculet de mere cu care a mers bine,apoi ieri i-am dat suculet de portocala si l-a vomitat asa ca ma opresc deocamdata si nu ii mai dau nimic. Nu se intoarce de pe spate pe burta inca da mai asteptam.

Cria de Vlad 28 Aprilie 2007

Poze

Se gaseste la farmacii,eu am gasit-o la o farmacie pe Republinii(nu SENSIBLU SI NICI HELP NET),cum urci pe Republicii pe dreapta.

ditu si BRIANNA(03.03.2007)

http://community.webshots.com/user/daeditu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Iunita in programul tau am vazut ca de la ora 14-20 nu mai papa nimic. Si nu i se face foame?? I-ai dat la inceput apa ciora de la legume? a papat-o ca a mea tot ce e mai lichid scuipa.Daca vede ca e mai tare inghite cu drag .Eu inca nu i-am dat supita .
Noi papam asa:
6-170ml lapte
10-fruct(as vrea sa-i pun si biscuite in mar oare e bine???+130ml lapte
14-170ml lapte
22-170ml lapte cu o lingurita cu varf de cereale (orez)
Si apoi ne intoarcem pe o parte si sforrrrrrr sforrrrrrrrr

Varsta Catalinei Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna fetele!
am ajuns si noi la mama (a se citi langa ploiesti). ma intorc maine ... mi-ajung peripetiile pe azi! dimineata: dau sa plec ... pana ... asa ca m-am tarsait pe avarii pana la prima vulcanizare. pe drum parca am dat numa' de beti ... nu tineau banda, depaseau aiurea ... i-am multumit lui DD ca am ajuns cu bine.

scaunul de masina eu il tin in dreapta-spate cand conduc singura, cu fata spre directia de mers. explicatie: mi-e mult mai usor sa ma conversez cu matei in mers, sa bag suzi, sa dau ceai.
la mijloc doar daca sunt cu sotul sau mai am pe cineva in masina. explicatie contra: trebuia sa intorc capul mai mult sa-l vad, ii bag mai greu suzi, si in retrovizoare nu il vad ... inca .. poate cand s-o mai inalta putin.
in spate-stanga ... n-am incercat si nu cred sa se puna problema, pentru ca n-as putea sa mai ajung la el.
ma tenta sa-l pun in fata, langa mine cu spatele la directia de mers. explicatie contra: cand ma vede direct, chiuie, da din maini si din picioare si mai nou se intinde spre mine. asa ca ... am eliminat pozitia asta!

multumesc fetelor pt explicatii privind localizarea depozitului de scutece. i-am transmis sotului, daca n-are timp azi, poate ajunge maine. din toate cartierele si orasele din tara (am fost in cateva) nu-mi place (ca sa nu spun ca-mi displace TOTAL) sa conduc in militari si in cluj. stiu ca e un oras frumos, dar sunt 90% sensuri unice. acolo e bine de mers pe jos. iar in militari ... cine stie, cunoaste!

gabi78 eu peste 1 saptamana o sa mai vin pe la mama. iti pot aduce atunci 2-3 scutecele sa-ti faci o parere si daca-ti plac, iti luam si tie. noi venim destul de des la ploiesti. tudor bolnavior

sherbi bine ai revenit? cat stai? sper sa rezolve sotu' r/d cu calculatorul sa vad si eu pozele.

va pup!

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iunita spune:

anaalina programul este cel al Paxelei , eu doar l-am copiat...deci nu stiu ce sa iti spun. noi cu putin noroc avem programul urmator

7.00 - laptic
9.00 - suc fructe+morcov
11.00 - lapte
15.00 - piureut de legume si restul lapte pana scapam de lapte
19.00 - momentan lapte dar urmeaza sa papam pure fructe cu cereale sau cu biscute (FARA GLUTEN!!!)
23.00 - lapte

are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea20 spune:

Buna fetelor
Am revenit si eu dupa o lunga perioada de absenta.....mi-a fost tare dor de voi.
Noi suntem bine....am mai fost plecati o tura la mare fara bubulina si cel mai mult timp il petrecem la socri la curte, acum ne-am intors acasa dar nu pt mult timp....cam intr-o luna o sa ne mutam.....vrem sa vindem apartamentul si sa ne construim o casuta la marginea Bucurestiului....abia astept dar mi-e groaza de impachetat si mutat (in 3 ani am schimbat 3 case)
Rianna este bine, sanatoasa.....dar foarte maraita....incep sa-i dea dintisorii.
De la 5 luni si o sapt am observat ca este foarte agitata, nu mai mananca ca lumea....plange pana si in brate, face caca de 2-3 ori pe zi cand moale cand tare....vrea sa muste orice vede, baga in gura toate jucariile. Am fost cu ea la doc si banuiala a fost confirmata: eruptie dentara.....este gingia de jos putin umflata si se vad 2 puncte albe un pic mai iesite in afara....inca nu a iesit nici un dintisor. Nu mai am rabdare vreau sa scape odata de treaba asta sa fie cum era inainte un copil cuminte si jucaus. Este extrem de agitatata, nu are rabdare sa manance da din picioare si din maini incontinuu....arunca biberonul....da cu picioarele in tot ce prinde......aaaa plus ca a inceput sa-si suga degetele de la picioare...e asa haioasa.
Fetelor mi se pare atat de grea perioada asta cu dintisorii incat imi vine sa fug de acasa....nu sta nici o secunda singura ca sa mai pot face si altceva, e nervoasa tot timpul....foarte rar mai rade cu pofta.

Sambata plec cu sotul intr-o excursie in Franta la Paris....abia astept, e prima oara cand plec din tara....dar nu stiu ce o sa fac fara pitica mea 8 zile....o sa mor de dorul ei...
Si acum o veste proasta: de la 1 sept incep serviciul....eu vroiam pe la sfarsitul anului sa ma duc....dar tipa care mi-a tinut locul trebuie sa nasca si daca nu ma duc angajeaza pe altcineva si cine stie pe unde ajung....asta e....o sa o vad pe pitica doar dimineata si seara dar macar o sa avem mai multi bani....ca acum suntem intr-o mare gaura.
momentan nu pot sa mai scriu dar sper sa revin curand sa va spun despre diversificarea noastra.

va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Lumi iti sta foarte bine tunsa.daca nu eram ochelarista o faceam si eu demult chestia cu chelitu...se la vie..cum a reactioant George cand te-a vazut tunsa? s-a speriat? te-a mai recunoscut? sunt curioasa daca tousi as face si eu chestia asta (la care sotu ma indeamna de vreo 8 ani de cand a inceput sa mi se rareasac parul) ma tem doar de reactia baiatului meu.

Mada_rozz am vazut pozele cu Mark la masa? cum sta in scaunel? nu aluneca? Mie mi se pare Victor pre amic pt scaunul ala..e acelasi model dar nu ma incumet sa-l pun desi are 67cm si ceva peste 7.6 kg...

Karra merge radio3? ai incercat?

ElenaGiulia ce sa intamplat? aveti probleme cu taifunuri? cutremure? sunteti bine toti? de ce nu ai mai intrat?

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Mergi la inceput