Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (22)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexia3 spune:

magda bine ai venit...sa mai intri cu detalii...
fetelor cand este ceva important ar fi bine sa punem si in mail -ul comun...cand este nevoie sa stim unde sa gasim...asa ca eu va rog fetelor...in speta...retetele de la iunita... lista cu diversificarea de la paxela...si ce mai ganditi si voi...sa le puneti la mail-ul comun...please!!! nu le fol acum si cand imi terbuiesc caut bezmetica si nu stiu de unde sa le iau

http://community.webshots.com/user/alexiabryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Karra cum sa ma supar? Imi pare chiar bine! Ne vedem in Guestbook!

Ane bine ca ai scapat de autoritatea tutelara. Multa putere sa treci peste tot cu fruntea sus!

Lumi esti faina cu noul look... putin rebela... imi place... mie nu-mi sta bine ca m-as baga si eu.

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)

www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca

Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Buna ziua stup!

Bine v-am regasit ca tare mult mi-ati lipsit....chiar ca sunt dependenta...a fost tare bine in acest miniconcediu...as mai fi stat...da` si de bebelina mi-era dor. Am fost la Moieciu de Jos, am stat intr-o pensiune superba cu o curte mare prin care curgea si un pirias...si cu sotu a fost tare bine...ca pe vremuri...exact de ce aveam nevoie...
Bebelina n-a avut nici o treaba cit am lipsit, au stat mamaile cu ea (cu schimbu`), da` ele nu au prea dormitde grija...iar seara venea nasa bebelinei si ii facea baita si o culca...asa ca din punctul asta de vedere am stat linistita, m-am felicitat chiar ca m-am decis in ultimul moment sa o las acasa pentru ca la Moieciu erau 13 grade, iar simbata de la 35 si soare in Bucuresti, am ajuns la 15 si ploiaie + vint..
Trebe sa citesc din urma si apoi ma bag si io in vorba..

La multi ani albinutelor si bondareilor!

Va pupic
Roxygeo si Teodora Maria 13.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Gata am copiat-o pe Rebiana www.totsites.com/tot/winnie" target="_blank">site-ul meu

Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007

Luna 5

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Criss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Salut,

ce mai faceti?
Eu m-am mai calmat cu chiria, a vazut si sotul apartamentul (ca il luasem fara sa apuce sa-l vada, in urgenta), s-a declarat multumit, asa ca ma simt si eu mai bine Am mai avut o veste proasta azi (am scapat printre degete 200 euro care ne prindeau excelent fix acuma, dar e prea tarziu sa ne mai stresam acuma...)

Ca sa va faceti o idee, www.whitewedding.ro/en/wedding-dresses/noela-style-2007/noelastyle-2007-d-g/rochie-de-mireasa-model-elvira-2.html" target="_blank">asta va fi rochita mea, noroc ca se paote si cu plata ramburs la primirea coletului, ca acuma avem bani numai de verighete

Va las, ca n-am dormit azi noapte din cauza de dureri de dinti, si sunt zombie complet

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

quote:
Originally posted by diana_jors

Salut,

ce mai faceti?
Eu m-am mai calmat cu chiria, a vazut si sotul apartamentul (ca il luasem fara sa apuce sa-l vada, in urgenta), s-a declarat multumit, asa ca ma simt si eu mai bine Am mai avut o veste proasta azi (am scapat printre degete 200 euro care ne prindeau excelent fix acuma, dar e prea tarziu sa ne mai stresam acuma...)

Ca sa va faceti o idee, www.whitewedding.ro/en/wedding-dresses/noela-style-2007/noelastyle-2007-d-g/rochie-de-mireasa-model-elvira-2.html" target="_blank">asta va fi rochita mea, noroc ca se paote si cu plata ramburs la primirea coletului, ca acuma avem bani numai de verighete

Va las, ca n-am dormit azi noapte din cauza de dureri de dinti, si sunt zombie complet

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

superrrrrrr rochia....sa-ti poarte noroc...e super..imi palce de numa.....

Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007

Luna 5

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Criss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

va salut pe toate repede ca am mancarea pe foc si bebe marait in patut...

diana, mi-a placut foarte mult rochia, o sa fii o mireasa frumoasa

doina, multa sanatate lui Raducu si de la noi... oricat i-am feri pana la urma se intampla si din astea, toti copii se imbolnavesc mai devreme sau mai tarziu asa ca nu trebuie sa te simti vinovata

lumi nag, tunsoarea ta, chiar te prinde, bravo ca ai avut curaj

ce tot faceti voi fetelor, rebiana, karra, stati sa termin treaba si ma apuc si eu de facut site

Mihaela siStefania (19 martie 2007)

Varsta Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Mult mai scrieti mamicilor.

Eu nu mai reusesc sa recuperez ca nu am timp.Ma las pagubasa...

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Buna,mamici si bebici

La multi ani pt piticii nostrii si multi pupici virtuali

Kitty - te-a marcat asa mult accidentul pt ca ai avut cei doi copilasi cu tine in masina.Probabil te va mai macina mult de acum incolo dar tu esti singura care poate sa se ajute sa mai uite si sa treaca peste.Important e ca toti sunteti bine acum si sa de-a Dumnezeu sa nu mai treceti prin asta.

Roxanici - eu mi-am mai zis o data parerea si am primit rosioare
Ca si Karra sustin ca e bine sa pui scaunul bebelului in spatele soferului si cu fata in spatele masinii.E locul cel mai ferit in caz de Domane fereste,dar trebuie sa luam in considerare si raul ca avem un caz aici care arata ca ni se poate intampla chiar si noua.
Cred ca acum si Carl e pregatit sa stea in acel scaunel si vineri ii cumparam si noi.

Anne - super trista povestea ta.Nu ca vreau sa iti ridic tie moralul(cu toate ca am si intentia asta) dar el e cel acre pierde.Pierde cum creste copilul lui,va regreta mai tarziu.Nu are cum sa castige el copilul,mai ales daca e alaptat.Il castiga numai in caz ca tu stai pe strada sau e vreun fiu de senator,deci nu-ti face griji,te asigur ca asa va fi.Daca el vrea sa-l ia e doar un egoist pt ca unde se simte copilul mai bine decat la mama,cine se trezeste si de 7 ori pe noapte sa-l aline decat mama,deja am ciuda pe el...

Sonia - ma bucur ca sunt vesti mai bune despre ea dar am vazut pozele,pt mine nu arata bine deloc dar inteleg ca e mai bine decat inainte si ca operatia ii da sansa.Of,nu ar trebui nici un copil sa treaca prin asta.

Parca s-a intors lumea cu susul in jos.

De ieri am inceput si eu cursul de daneza,sper sa invat ceva,grea limba fetelor.Gramatica nu e grea dar au o pronuntie...Si e circ pt ca suntem o groaza de natii si la pronuntie fiecare are accentul lui,pe mine ma apuca rasul cateodata.

Sa ma laud ca si Carl s-a intors de pe burtica pe spate.Nu ii stiu tehnica pt ca a facut-o cu sora mea iar ea nu era atenta la el,l-a lasat pe o parte si la gasit invers.

pupici

http://community.webshots.com/user/stefaniya12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

De cand i-am facut vaccinul ala nu ma mai inteleg cu printesa mea deloc.

Ma gandesc ca poate este si in perioada in care face ulte progrese.

Acum vreau sa va zic ca se intoarce de pe burta pe spare si de pe spate pe burta fara prea mult efort.Merge tarasi in pat,impinge cu picioarele care le baga sub ea si ridica funduletul in sus,mainile inca nu prea le foloseste.

E cea mai fericita cand o tin in picioruse,si le tine perfect drepte si face si putini pasi pt ca oboseste repede.Credeti ca are ceva,o afecteaza cu ceva daca o mai tin in picioruse cate-odata?Nu are stare deloc,are energie o gramada si trebuie sa si-o consume intr-un fel.

Sa o auziti ce soprana este,chiuie toata ziua si este foarte incantata de ce face ea.

Cu mancatul stam mai prost dar o sa ne revenim noi dupa ce o sa se mai racoreasca.Vineri ma duc cu ea la medic sa ii mai fac un control pt ca imi este teama sa nu aiba ceva,sau poate sa o fi afectat vaccinul ala cu ceva.

Sper ca nu v-am plictisit...

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput