Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (22)
Raspunsuri - Pagina 15
karra80 spune:
pt cine mai intereseaza am gasit si asa scaun care se monteaza in dir de mers dupa 9 kg www.maxi-cosi.com/maxicosi/instructions.aspx?id=9" target="_blank">isofix
sau sistem normal www.maxi-cosi.com/maxicosi/instructions.aspx?id=20" target="_blank">cu centuri
Sper sa mearga
Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007
Luna 5
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Criss
dani7asi spune:
neata mamici de albinute si bondarasi!
referitor la carseat noi il punem in mijloc cu spatele in directia de mers si e ok!
lainasa treaca repede!
nu stiu ce a fost cu fiimea azinoapte ca s-a trezit ff des sa manance de ma simt ca un zombie.
si bondarasii bolnaviori sa se refaca repejor!
referitor la dintisori nu va ganditi repede ca daca bebeii saliveaza mult si sunt agitati sunt gata sa apara.cateodata e drum luuung pana la aparitia lor!
va pup si m revin cacdi acum ne apucam sa facem supita ptr albinutele mele [caci le consider pe amandoua albinute]
comorile melesi..eu...Daniela
"Cine e canicula asta dom'le ?Pe el nu-l omoara nimeni?
karla32 spune:
din cat m-am documentat eu inainte sa cumpar scoica + baza am intzeles ca sistemul isofix este folosit la scaunele ptr copii peste 12 KG care stau ridicati in sus si se monteaza spre sensul de mers. Scoica mea are baza dar nu o pot pune la carligele isofix ca n-are. si o ancorez cu centura - o parte prin baza si cealalta prin spatele scaunelului. cam asta stiu eu! or fi si ptr isofix si n-am descoperit eu...
Tzuna, concediu placut. mi-e tare mila de bietul pui si l-as fi luat eu ca am experienta, dar plec ptr trei zile de acasa si mai am si pacatosul asta de motan...
Raluca si Luca(8 aprilie 2007)
Luca, dragostea mea
Luca luna IV
Lumi_Nag spune:
Salutare din nou la mamici si pitici!
Martutza sa stii ca fecioru meu cand m-a vazut prima data tunsa s-a uitat mirat dupa care mi-a zambit ca si cum "he he esti de-a mea"
Pe afara port un baticut fain pe cap pt ca se uita lumea ca la leprosi la mine.
Va salut din mers si revenim
It's easy living with eyes closed
alexia3 spune:
Amma nu il scot din centuri. doar il desfac din suportul fix si iau decat scoica cu maner in casa ...probabil asa au si celelalte fete sistemul de scoica ... ca in clipul dat de Karra . nu cred ca am isifix...as vrea eu...sau cel putin nu am la scaunel tot trusoul cu bara aia care se fixeaza pe langa bancheta..poate masina are urechile respectiva ca este mai buna...si carseat-ul probabil ..dar a traversat oceanul pana la mine fara sistem...si sa o mai rag pe sora mea sa mi-l trimita....cam mare deranjul.
http://community.webshots.com/user/alexiabryan
madybulancea spune:
Buna fetele...
LA MULTI ANI RAZVANU LU MAMA!!!SA TRAIESTI,SA FII SANATOSSI FERICIT!!!MAMI SI TATI TE IUBESC ENORM DE MULT!!!
Poze Razvanelu
Mady cu bb Razvan Stefan 9.05.2007
Lumi_Nag spune:
Fetili, am facut rost de o carte de bucate pentru bebelusi in format electronic.Cine mai doreste sa-mi spuna si o trimit in mail.
Pupici
George Catalin - 19.03.2007
roxanici spune:
simt nevoia sa intervin...
scaunul de masina: Io il prind in spate dreapta, cu spatele la sensul de mers, in baza fixa ancorata in sistemul Isofix si cu centura...daca tot le am pe ambele le folosesc.
-locul mi s-a parut ferit fiind protejat de scaunul din fatza, spre deosebire de cel din mijloc unde daca doamne fere intra ceva prin parbriz, are drum liber pana in spate si deci ajunge imediat la scoica.
- tb sa rabatez scaunul din fatza sa incapa cosuletul, deci ar jena soferul daca as pune in spatele soferului.
- cand cobor si scot pe rartes din masina, cobor pe trotuar, nu in mijlocul strazii, asta a mai zis si altcineva.
- ajung usor la gura lui rares cand sunt in trafic si el urla(oricum il bag in seama numai la semafoare, in rest sa urle linistit ca stiu ca nu ii lipseste nimic).
Astea is motivele mele ptr care am alse dreapta spate.
Eu scot scaunul (baza fixa ramane mereu prinsa in masina, nu ma chinui de fiecare data sa o prind) ptr ca imi tb acasa, acolo il hranesc pe rares pana va sta in kur calumea si l-oi muta in scaun de masa.
Isofixul este ptr toate scaunele dotate cu sistem de ancorare isofix, nu e doar ptr scoici sau doar ptr scaunele mari. Tzuna, baga mana la imbinarea dintre spatarul banchetei si sezutul banchetei si pipaie de la un capat la altul pana dai peste niste chestii de metal, alea sunt isofixurile. Karra a gasit foarte bine ilustrat cum se foloseste isofixul.
Absoluta, ai bagat username sau parola aiurea, username ptr webshots e mami_2007, parola o stii. Ia mai incearca, merge?
Amma nu stiam de asemanare...acu ce-i drept seman mai mult la freza cu doamna.
Mama e din Vaslui, si io am trait/crescut aici pana am terminat facultatea.( Deci io is din Vaslui, sotul e din Focsani, ne-am intalnit la Iasi si locuim in Brasov de 5 ani, asta fu o paranteza)
Si io vroiam sa mai intreb de frumosul Rayan, de care m-am indragostit si io
Acu alta intrebare intrebatoare...
Cine a fost primul zumzaitor dintos? as vrea sa trec in statistica noastra..sper sa nu va paruiti ca io am fst prima, ba io, ba io...din ce imi amintesc sunt mai multi dintosi, dar nu am fost pe faza care a fost primul...cine se simte sa zica si sa specifice si la ce varsta a iesit coltul. Acum din ce imi amintesc...Karra ar avea un coltisor, Matei de Ioanaradu?! si mai e cineva dar nu stiu
Si daca tot am ajuns aici, sa trecem si pe albinuta/bondarul care sta singur/a in fundulet....aici cine se inscrie? as vrea si aici sa se inscrie doar cei care stau singuri in fundulet, nesprijiniti, fara sa cada dupa 2 secunde intr-o parte. Deci numai batosii.
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
roxanici spune:
quote:
Originally posted by Lumi_Nag
Fetili, am facut rost de o carte de bucate pentru bebelusi in format electronic.Cine mai doreste sa-mi spuna si o trimit in mail.
Pupici
George Catalin - 19.03.2007
Lumi, pune pe mailul comun cartea....pe gmail..
Cum iti mai sunt degetele?
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
dani7asi spune:
Unde este tot stupul?
sunt singura pe aici?
comorile melesi..eu...Daniela
"Cine e canicula asta dom'le ?Pe el nu-l omoara nimeni?