Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (22)
Raspunsuri - Pagina 14
ElenaGiulia spune:
Martutza multumesc pentru griji ,a trecut un taifun a mai dat si vreo doua cutremure dar multumesc lui D-zeu santem bine nu am mai intrat pentru ca sant super solicitata de copii si sant foarte obosita,afara e foarte cald si trebuie sa ma joc cu nebunica mea toata ziua ca sa-si consume energia si iti dai seama ca ma epuizeaza si pe mine,mi-e asa de somn ma trezesc in fiecare zi la 6 si dorm dupa ora 24 sant terminata sper sa se mai racoreasca putin timpul sa pot iesii cu ei afra ca daca nu o sa inebunesc.
La cat mai multe lunisoare sarbatoritilor de azi,sa cresteti mari frumosi si sa le aduceti parintilor numai bucurii!!!
Fug sa ma joc cu pitici daca pot mai revin ,va.
Elena fericita Mamica a Alexandrei(2000)Giulia(2004)si Arthur 28-3-2007
http://www.sonia.as.ro/
Ajutati-o pe Sosonica!
karla32 spune:
Buna dimineata!
Am trecut hopul cu vaccinul. Nu a plans cand l-a intzepat dar aseara m-a bagat in sperieti. O ora a tiut-o tot intr-un urlet si a facut si putina febra - 37,8.
La 4 luni are 7,300 Kg si 68 cm. pediatrul mi-a zis sa mai astept cu diversificarea pana la 5 luni ptr ca e foarte bine dezvoltat si inca mananca mixt.
Am impresia ca si pe domnul meu il racaie un dintisor ca prea nu-i mai intru in voie de 3 zile. Nici nu mananca calumea si se trezeste noaptea de vreo 4 ori...plus ca roade tot. Daca il iau in brate ma ia de gat si ma musca de barba! E tare comic dar mi-e mila de el cand il vad asa nervos.
Ieri am fost pana la Ikea si i-am luat o zdranganea pe inel cu niste chestii de plus rosii. O iubeste la nebunie. Si-o freaca de obraji si nasuc, o baga in gura, o cearta. Asa a adormit dimineata, cu ea la nas...
scaun masina - eu il tin dreapta spate invers sensului de mers. Doar o data am facut un drum scurt singura cu Luca. Inca e mic si il apuca maraiala.
Karra, felicitari ptr dintisor Maria!
gabi78, sanatate lui Tudor si sa fie bine!
anaalina, cred ca-i suceam gatul! nu-s sanatosi oamenii ashtia. n-au nici suflet si nici frica de Dumnezeu!
Laina, cam rar pe la noi!
Loradin, ce s-a intamplat cu tine? Sunteti bine? Ori esti plecata si nu am retinut eu!
Sherbi, bine ai revenit! Chiar ma gandeam ieri dimineeata ca te-ai cam plimbat in vara asta! Bravo tie! Eu nu stiu daca as fi putut cu copil asa mic! Sunt mai incuiata din fire si mai panicoasa!
Raluca si Luca(8 aprilie 2007)
Luca, dragostea mea
Luca luna IV
Laina spune:
Pupam pe toata lumea!!
Am avut si noi cojite, dar le-am rezolvat, la baita le muiam si pe indepartam cu unghia...si acuma nu mai are nimic, are o pielicica frumoasa si curata!... Aminceput sa cam stropim la baita, sa ne jucam cu apa, vorbim, radem la lume, e super sociabila maimutica, ma topesc de dragul ei cand o vad zambind la vreun cunoscut cu care ne mai intalnim pe faleza...
In curand cred ca ducem si noi picioarele la gura, deocamdata se face toata ghem cand sta pe spate si arunca picioarele si fundul in fata, se joaca asa singurica...se distreaza cu ...ea stie cu ce. Iam luat carusel muzical, si tine niste conferinte cu el de nu mai pot de ras!!
In alta ordine de idei, sunt in butoiul cu melancolie rau de tot...asa "depresata" n-am mai fost de la nastere. Da-mi revin eu, chit ca acu imi vine sa omor pe toata lumea, incepand cu mine :))Nu conteaza...
Ma apuc de citit "Harry Potter", sa ma relaxez...
Elena si Antonia (3 mai 2007)
Varsta Antoniei
poze cu Antonia
www.helpsonia.com
karla32 spune:
Laina, ai aparut...deci stai pitita si depresata! Termina,fetito, cu prostiile! Fa o plimbare la Bucuresti sa vezi ce te desdepresez eu! AAAAAAAA! Si sa nu te aud cu Harry Potter! Ma scoate din minti!
Dar te pup oricum!
Luca, dragostea mea
Luca luna IV
Laina spune:
Raluca, maaama, ce-as vrea sa pun de-o evadare pana la voi!!! si ce-ai cu bietul vrajitor? eu ma antrenez pentru tot felu' de trasnai pe care o sa mi le serveasca fiica-mea cand o creste!
Elena si Antonia (3 mai 2007)
Varsta Antoniei
poze cu Antonia
www.helpsonia.com
karla32 spune:
nu'sh ce-am cu el da' cand aud Harry Potter ma ia cu rau. De la inceput am avut o pata si nu l-am suportat!
Eheeeeeee! Cine stie cine si ce mai apare pana cresc ai nostri! Aseara m-am strambat de ras cand barbatul meu mi-a povestit ca el cand era copil si asculta povesti, tinea cu Zmeul Zmeilor ca era urat si oropsit si manca bataie de la toti...si avea o fata cand imi spunea de parca si acum ii era mila de el...
Luca, dragostea mea
Luca luna IV
tzuna spune:
GABi78- imi pare rau pentru cel mic ca inca mai are probleme. Intr-adevar la IOMC merg la Dr. Conf. Iagaru este f dragut dar f ocupat si ajungi greu la el. In schimb are rabdare si chiar asculta tot ce-i spui legat de copil spre deosebire de altii. Dar cum spunea si Ioanaradu am auzit lucruri f bune si de dr. catalin carstoveanu de la Budimex. As fi mers la el dar nu aveam pe nimeni s ama recomande si cum mi-a fost prezentat dr. Iagaru am ramas la el.
Mai fetelor, Paxela chiar e o mamica super. Ieri m-a sunat sa vina sa-mi aduca masura de Humana (ca eu nu intrasem pe forum si nu stiam ca ajunge in zona). A, si peripetie. Dupa ce m-am intalnit cu ea am gasit sub masina mea un pui mic de vrabie aproape mort. initial am vrut sa-l las acolo. dar nu m-a lasat inima. L-am adus sus, i-am dat apa si fulgi de orez muiati in apa (cu seringa ca e micut si nu mananca singur) si in vreo 6 ore a devenit f vioi. Dar e prea mic si nu papa singurel. Noi plecam pana la urma vineri noapte (pana la urma chiar va sta si sotul o saptamana cu noi) dar va trebui sa abandonez din nou puiutul afara ca soacra-mea ar face crize sa apar cu el. Imi pare asa rau pentru el....
Va multumesc tutror care ne-ati urat concediu placut. Sper sa fie totul bine ca meritam si noi o mica vacanta. Mi-e o frica legata de drum.. Daca se pune Maria pe plans toate celel 4 ore? daca nu mai vrea sa doarma si-i stricam programul?
Azi dimineata nu a vrut sa manance mai nimic. A mancat azi noapte la 4 120 ml lapte si dimineata la 9 a luat vreo 50g de mar cu caisa si cereale cu lapte. Nu a vrut mai mult. A facut kk tot greu si apoi s-a culcat. Ieri i-am pus un varf de supozitor cu glicerina. Azi nu i-as mai pune dar nici nu mananca....
Deci mai intru pe forum si maine dimineata cred.
tzuna spune:
Legat de scoica: o pun pe scaunul din spate , dreapta, cu spatele la directia de mers. Dar nu stiu sa o prind decat cu centura nu si cu sistemul ala isofix sau cum s-o chema. Si masina are ca scrie in carticica. dar cartea e numai in franceza si nu am inteles chiar tot. Poate ma lumineaza si pe mine cineva ca avem un drum lung de facut si mi-ar placea sa stiu gaza in siguranta. Eu stau tot in spate , in mijloc ca sa fiu apropae de ea. daca o tin de manuta adoarme imediat , sper sa functioneze si maine noapte.
Amma23 spune:
Salutare, fetelor
apropos de scaun de masina. Al meu e cu consola, baza fixa si nu e nevoie sa-l scot de cite ori iau scaunul din masina. Eu de fapt nu-l scot deloc din masina, nici scaunul. Voi de ce-l scoateti? Asa nu ar mai trebui sa-l tot legi cu centurile.
Am vazut copiii nostri ,niste minuninatii, frumosi foc toti, dar eu m-am indragostit de unul in speciala...Rayan, al lui Aliana, cred. Pot sa ti-l rontai un pic, doamne ce mutrita faina are, si par si ochi. Musai sa fac o fata ca il vreau de ginere pana ii duc culoarea. Alina sper ca nu te superi
Ama si Lucas 12 Martie 2007
karra80 spune:
quote:
Originally posted by tzuna
Legat de scoica: o pun pe scaunul din spate , dreapta, cu spatele la directia de mers. Dar nu stiu sa o prind decat cu centura nu si cu sistemul ala isofix sau cum s-o chema. Si masina are ca scrie in carticica. dar cartea e numai in franceza si nu am inteles chiar tot. Poate ma lumineaza si pe mine cineva ca avem un drum lung de facut si mi-ar placea sa stiu gaza in siguranta. Eu stau tot in spate , in mijloc ca sa fiu apropae de ea. daca o tin de manuta adoarme imediat , sper sa functioneze si maine noapte.
Legat de isofix uite cum se monteaza o scoica cu isofix de la maxi cosi.....www.maxi-cosi.com/maxicosi/instructions.aspx?id=9" target="_blank">sistem isofixtreb sa aiba masina in spate sub scaun 2 carlige si scoica 2 cornite care se baga in carlige....
Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007
Luna 5
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Criss