Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (22)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

gabi78 cand ti-a dat trimiterea nu ti-a si recomandat pe cineva? o sa vb cu sotul dimineata (acum s-a culcat). el a lucrat mult la IOMC. poate iti poate da mai multe detalii. stiu ca dr. iagaru este seful sectiei de pediatrie si daca nu ma insel, tzuna a fost cu mariuca la el. un alt pediatru de care am auzit ca e f bun ar fi dr. cernatescu. mai intru si dimineata, inainte sa plec spre buc. tinem pumnii pt tudor bolnavior .

despre matei:
a inceput sa ne "certe". moamaaa ... ce revolta pe el daca nu-i convine ceva!! incepe un lalalalala ... baaabaaaabaaaa ... mammmmamamm ... de noua ne vine sa murim de ras. nu-i place ca de cand e putin mai racoare, ii dam si ceva hainute cu maneci/pantaloni. stimatu' pana acuma a stat doar in badite si daca-l imbrac zici ca e impaiat.
un alt fenomen ... la penultima masa, 18-19 manca cereale. ei bine, de vreo 2-3 zile face figuri. pare sa-i fie lene sa mestece. asa ca dupa 4-5-6 lingurite incepe circul ... tine mancarea in gura ... se hlizeste la mine si in final incepe sa urle, ca deh, ii e foame, da' poate sa mestec io si sa-i trimit si lui prin telepatie. asa ajungem la biberon, pe care-l papa fara comentarii. asa ca mai avem de lucrat!

ma duc si eu la culcare ca sunt franta si maine am de facut multe drumuri.
sa nu uit: URAAAA! in week-end mergem la mare. cam nebuni ... mai ales cu ce-au aratat astia la stiri, da' noi tot mergem. mi-e un dor de mare de ma doare sufletul!!!
va pup si noapte buna!

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

lauramar noua pt cojite ne-a zis dr s o spal pe cap cu apa in care am fiert inainte un pumn de tarate...dar inca nu am incercat...o sa incerc crema aia de la AVene.

Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007

Luna 5

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Criss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

karra80 felicitaaaaaaaaaari!!!

Eu ca ale mele... legat tot de scaunul de masina... dau in extrema cealalta... daca-l montati necorespunzator (adica bb cu fata la directia de mers sau pe lateral) egal cu 0 la capitolul protectie... doar ca sta bb mai bine in scaun decat pe bancheta ... sau ca are si eu un loc cand n-are cine-l tine in brate... Dar in caz de accdent (Doamne fereste) n-are nici un fel de siguranta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Karra - hai ca ma lungesc si eu cu scaunul de masina e logic ce spui tu,dar eu cand am primit de la reprezentanta de unde avem masina,un pliant cu scaune de masina pt copii spunea ca din sondaje facute majoritatea accidentelor se intampla din spate si fata,deci cazul de a intra lateral ar fi mai rar,ca acum Doamne fereste de un impact rau poti fi asezat oriunde ca poate fi rau. Si daca scaunul e asezat in sensul invers de mers pe scaunul din fata la impact nu e zdruncinat tare.
Dar cum poate fi asezat in mijloc in sensul invers de mers?

Asa cum s-a mai zis cred ca depinde de noi cum credem ca e mai bine,asa cum zicea si Elyanne,ea cu doi cum ii aseaza,unul in bratele altuia
Sa ne fereasca Dumnuzeu de asa ceva.

Martutza - multumim de felicitari

Diana - nu stiu accentul tau in franceza,mie mi se pare o limba frumoasa dar crede-ma ca daneza de multe ori se aseamana cu chineza
Frumoasa rochita si asteptam poze tu imbracata in ea.

http://community.webshots.com/user/stefaniya12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Ana acum ca s-a mai racit vremea poate ne vedem si noi...

Scoica eu o pun la mijloc si invers fata de directia de mers (nu folosesc centurile).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Am vrut sa pun si eu 2 poze la mamici....dar m-am lovit de asa ceva si m-am enervat.

An error has occurred.
The username or password you entered was invalid. Please provide a valid username and password and try again.

Ori sunt eu tampita.....ori , ori...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia3 spune:

lauramar scoica in carut o ti pana cand iti este tie mai comod . eu l-am tinut pana pe la 2 luni. apoi s-a facut cam mare si il mai tineam doar cand adormea in masina si nu vroiam sa il deranjez. acum nu il mai tin in ea si ...cat de curand cred ca renunt si la scoica...s-a facutt baiatul mare...are aproape 9 kg. si cam pana la 9 kg se zice ca il poti tine in ea. pe ea scrie pana la 1 an sau pana la 9 kg...noi anul mai avem pana il facem ..dar kg aproape le facem...deci....vezi si tu

anaalina..asta este o regula de cazare mai peste tot...a stiam de pe vremea cand eram noi mici si mergeam la mare tot neamul la gazda...scuza era ca ....uda copiii patul noapte si apoi miroase...dar acum cu pampers si tot felul de minunatii...nu stiu ce scuza mai au...

Gabi eu am fost la iomc la prof georgescu...am si lucrat cu el , dar alergolog...chiar nu stiu....va pupam si sa fiti bine. cand veti putea povestitine si nou. gandeste-te ca totul se rezolva cu PUTINA RABDARE.

felicitari pentru coltisor...cand i-am povestit la Bryan ca o albinuta are deja un dintisor...s-a pus pe plans rau de tot...de ciuda cred...a fost asa de comic...el plangea si eu radeam

ioana...si noi facem acelasi circ la imbracat...cum o fi la iarna cand punem mai multe pe ei ca pe pomul de iarna....vom vedea

elianne si eu gandesc la fel..dar fiecare il tine asa cum gandeste ca ar fi prioritatile...deci no coment

si acum despre noi....azi noapte am Adormit cu amandoi copiii. pe unul. in speta Bryan l-am dus in patut apoi si cu Alexia am dormit pana ...dimineata...aa ca tati a fost de servici in noaptea asta....si ce bine a mai foast. cred ca introducemm iar regula...vinerea si sambata noaptea dormea tati cu bryan si eu cu Alexia. dar de cand copiii dorm in dormitorul lor si noi in dormitorul de "mamici si de tatici" tot eu ma sculam cand il auzeam plangand.... vom vedea cum ne gospodarim. merg ca a inceput sa craune de foame. ca tati i-a dat la 5 sa manance si dupa 70 ml bryan avea chef de vorba si la lasat nu a mai insistat....asa ca ...eu la masa de la 5-6 ii dau cu veioza stinsa si nici nu ma uit la el ca daca imi vede ochi incepe vorba si ...nu mai mananca...astae ste. va lasam

si nu in ultimul rand spunem si noi la multe lunisoare pt
Alexandru de Aurasa...nu i-am mai vazut intrand....dar tot ne gandim si la voi
Sebastian de LILI-B si cu voi ce mai este? asteptam vesti

Matei de magdutah nici pe voi nu v-am mai vazut sau poate ...

Razvam de Madibulancea
sa fiti sanatosi cu toti, sa cresteti mari si frumosi, sa va bucurati parinti si cand or imbatranii sa aveti si voi grija de ei cel putin atat cat au ei de voi

http://community.webshots.com/user/alexiabryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia3 spune:

scuze...felicitarile pt dintisorul Mriei de Karra ..nu stiu unde am fost cu capul de nu am postat si numele...mii de scuze..niciodata nu vizionez raspunsul pt corectare si...se vede din plin lucrul asta

http://community.webshots.com/user/alexiabryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

quote:
Originally posted by stefaniya

Karra - hai ca ma lungesc si eu cu scaunul de masina e logic ce spui tu,dar eu cand am primit de la reprezentanta de unde avem masina,un pliant cu scaune de masina pt copii spunea ca din sondaje facute majoritatea accidentelor se intampla din spate si fata,deci cazul de a intra lateral ar fi mai rar,ca acum Doamne fereste de un impact rau poti fi asezat oriunde ca poate fi rau. Si daca scaunul e asezat in sensul invers de mers pe scaunul din fata la impact nu e zdruncinat tare.
Dar cum poate fi asezat in mijloc in sensul invers de mers?

http://community.webshots.com/user/stefaniya12

e ok si ce ai zis tu....cum am mai zis era doar o parere...

Noi avem 3 centuri pe spate ...si pt locul din mijloc....s asa am vaz la toate masinile mai mari...acuma mai noi.....o punem pe mijloc cu spatele la mers si o ancoram cu centura ca doar nu treb sa stea fix sa se tina de scaunele din fatza....

Si noi cand mergem in oras o pun in spate la scaunul meu......dar tot invers...si cateodata numai prind centura ca nu am timp......dar afara din oras tot cu centuri puse.....

Stai linistita fiecare isi da cu parerea iar ceilalti fac cum cred ca e ok.

Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007

Luna 5

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Criss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

gabi78 nu pot sa-ti trimit PM. eu plec spre buc acum si acasa nu voi avea calc cateva zile. am vb cu sotul. la IOMC te poti duce la dr. Tatiana CIOMARTAN. poti sa spui ca ti-a recomandat-o adrian radulescu de la htp. daca nu te duci azi, diseara putem sa-ti facem legatura cu altcineva, eventual cu prof. iagaru. iti las nr de tel, in caz ca vrei sa ma suni 0767341563 sau 0767450608. totusi, sotul zicea ca cel mai bine ar fi daca l-ar vedea pe tudor, dr. catalin carstoveanu, de la budimex. multa sanatate lui tudor! asteptam vesti! daca ai rezolvat trimite-mi macar sms sa stiu ca sunteti bine!

pupam si restul fetelor!

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput