Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (22)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

quote:
Originally posted by roxanici

Acu alta intrebare intrebatoare...
Cine a fost primul zumzaitor dintos? as vrea sa trec in statistica noastra..sper sa nu va paruiti ca io am fst prima, ba io, ba io...din ce imi amintesc sunt mai multi dintosi, dar nu am fost pe faza care a fost primul...cine se simte sa zica si sa specifice si la ce varsta a iesit coltul. Acum din ce imi amintesc...Karra ar avea un coltisor, Matei de Ioanaradu?! si mai e cineva dar nu stiu
Si daca tot am ajuns aici, sa trecem si pe albinuta/bondarul care sta singur/a in fundulet....aici cine se inscrie? as vrea si aici sa se inscrie doar cei care stau singuri in fundulet, nesprijiniti, fara sa cada dupa 2 secunde intr-o parte. Deci numai batosii.

Si noi suntem dintosi - de sambata avem 2 dintisori - adica la 4 luni, 2 saptamani si 4 zile. In fund inca nu stam singurei, doar sprijiniti. Dar nu mai avem mult pana stam singuri.

Si apropo de statul in fund - ce fel de scaunele de masa aveti? Are vre-una scaun de lemn? Care sunt avantajele si dezavantajele unui tip sau al celuilalt? Ca vreau sa cumpar si eu scaunel de masa, si nu stiu de care.

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Dani nu esti singura sunt si eu pe aici.
Vlad ar vrea el sa stea in fund da nu il las eu. Toata ziua incearca sa se ridice nici nu mai stiu in ce pozitie sa-l pun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Salut stupul!

Karra felicitari pentru dintisorul lui Criss!

Lumi si eu sunt interesata de carte dar daca o pui pe mailul comun o iau de acolo!

Laina sa treaca melancolia!

Iar eu sunt asa vesela azi pentru ca am primit Patul pentru Luca numai ca e pe varianta albastra dar inca nu l-am montat sa fac poza.

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)

www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca

Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna fete!
am ajuns in bucuresti si am avut placuta surpriza sa vad ca sotul a reusit sa resusciteze calculatorul. ii si multumesc din suflet, cu ocazia asta!
matei ... a mancat, a dormit, iar a mancat ... acu' bazaie, poate adoarme, ca mai am si eu niste trebi.
pupam fetele, bondareii si albinutele!

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

roxanici, la dintisori nu ne bagam, dar in fund stam binisor, nu cred ca suntem primele

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
http://www.totsites.com/tot/anadelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

Buna fetelor!

Multumesc tuturor pt. raspunsuri,am luat crema de la Avene sper sa-i faca bine.

Am si eu o problema nu prea mai am lapte,cel mult 250 ml pe zi,mananca nan1 cam de o luna,am inceput si cu suc de morcov + mar ma chinui cu pompa si aia 250 sa-i scot,nu stiu ce sa fac sa mai continui sau sa -l las sa se opreasca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

Rebiana, tare frumos patutul!

eu acu ma gandesc cu groaza la botez...sa nu raceasca daca o baga in apa acolo...prima impartasanie: cum sa-i dea vin copilului?? si cu lingurita aia pe care au lins-o toti?? cred ca ma duc cu lingurita ei dupa mine...

P.S. e fantastica...tocmai ce-a mancat si isi suge mana cu o pofta...si daca-i mai dau lapte, nu vrea, mana aia e buna taare!...

Elena si Antonia (3 mai 2007)

Varsta Antoniei
poze cu Antonia

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Buna ziua stup!

Bag de seama ca de mine nu va fost dor....si daca n-am fost cu bebelina in miniconcediu nu vreti poze

Ane2200 - si io am dilema scaunului de masa, ma tenta unul care se transforma apoi in masuta+scaunel...da` nu m-am decis inca, astept pareri.

Lumi si io vreau carticica felicitam freza

Doctor Alergolog recomand cu caldura dr.Victor Filip, are cabinetul pe str. Grigore Alexandrescu, linga cladirea de sticla, pina in spitalul de copii, pe partea dr, intr-o vila.
Nu mai am telefonul da` cred ca il putem gasi.

Scaun de masina adik Scoica - noi avem doua modele, primul care e pina in 6 luni (de la MiniBlu), se prinde in centuri in sensul directiei de mers, ca asa e modelu`, copilul sta mai mult intins si al doilea la care o sa trecem foarte curind, din motive de spatiu este cu baza fixa si se pune invers directiei de mers si e pina la 1 an sau 9kg (pe asta l-am primit de la un prieten al carui copil are 9 luni si a trecut de 9kg.

La multi ani albinutelor si bondareilor!

Mergi la inceput

roxanici esti moldoveanca adicatele. mdea ... vivat moldova! io nascuta, crescuta langa barlad! raresu stramos de stefan!

laina bine ai venit in clubul depresatelor (io l-am deschis ). nu-ti mai fa atatea griji cu botezul. sigur nu va raci, de la vin nu pateste nimic, lingurita poti duce de acasa daca accepta popanul.

roxygeo tu parca fusesi la munte. nu? fara copila ... pai da ... normal ca NU vrem poz(n)e. cum adica ai fost sa te distrezi??? fara copil??? vai! ce parinti denaturati ...
N.B. am glumit ... nu de alta, da' poate isc vreo disputa pe-aci si n-apuc sa o termin, ca plec la mare ... cu copil!

matei bazaie in continuare, da din picioare de zici ca are motor, casa e vraiste ... numai musafiri sa nu se anunte!!

poze cu matei

Mergi la inceput

rebiana de unde ai comandat patul? cat coasta? ce dimensiuni are?

poze cu matei

Mergi la inceput