Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (22)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Rebiana e frumos patutul.
Laina stai linistita ca toti au primit vin la botez si nu au patit nimic, al meu a dormit mai mult in ziua botezului. Apa in care boteaza bebelusul era calduta, nu cred ca pun apa rece si se spune ca nu racesc copii dupa botez.
Lauramar apropo de cojite pe cap dr pediatru mi-a spus sa fiu atenta si cu ce sampon il spal pe cap ca aceste cojite pot fi si o reactie alergica la sampon. Eu foloseam unul de la bubchen si l-am schimbat. Si eu ma aflu in aceasi situatie cu laptele, la sanul drept chiar am foarte putin si o sa raman cu un sanul mai mic dar continui sa ii dau pana nu mai e deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Ioana l-am comandat de la Crazy Toys. Au site! Costa aproape 11 milioane, dar eu am platit si transportul (in Bucuresti e gratis). Are 2 metri lungime si 90 cm latime...parca asa, vezi ca-ti dau detalii pe site. Eu mai vazusem unul dar era mai mic si mai scump asa ca l-am luat pe-asta; e si mai dragutz!

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)

www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca

Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta

Mergi la inceput

Aaa, si au pe rosu (ca in poza), albastru (asa i-am luat lui Luca) si pe alb.

Poze, Varsta lui Luca

Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Tocmai am cautat-o in guritza si se vede si celalalt nu se simte ca primul care inteapa dar se vede bine

Pe Paxela poti sa o treci la sta bine in picioare...Iar Delia daca sta deja sg in fund e mare deja.....
Nici noi nu stam in fundulet decat spriinita cu spatele de ceva...oricum cica sg stau pe la 7 luni.....

Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007

Luna 5

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Criss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Rebiana super patutzul sa-l foloseasca sanatos,.....

Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007

Luna 5

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Criss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

Laina, ti-am trimis un PM!

Super patutz!

Raluca si Luca(8 aprilie 2007)

Luca, dragostea mea

Luca luna IV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

revenim si noi in forta!!!!

Amma23........da.tot familionul sotului e in Canada.al meu e in Romania.in octombrie astept sa vina tatal meu pe aici.sper sa reusesasca sa obtina viza.
karra80...............mooaaaaaaama!!!!deja va dau dintisorii!!!felicitari!!!!
tzuna............iti urez si eu vacanta placuta!Mariuca o sa fie o cuminte.ai sa vezi!
Rebiana.............super patut!am vazut si noi prin reclame si ne-am orientat tot la unul de asta,dar nu am ajuns sa-lcumparam inca.

noi nu ne bagam deocamdata nici la statul in fund ,nici la dintisori.
eu mor de ciuda ca i-am lua un balansoar si sta in el cat cioara in par.cred ca il voi duce inapoi.
va pup!si eu sunt interesata de carticica cu meniul de bebe.

Carmen si Darius

am crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

SA CRESTETI MARI VOI CEI SARBATORITI AZI.SA FITI SANATOSI, NOROCOSI SI ASCULTATORI.

Rebiana e tare haios patul ..dar te intreb asa de curiozitate...pentru ce varsta l-ai luat? Sau vrei sa-l pui pe Luca de acum in pat fara protectie? Mie mi-ar fi frica si nici nu ma gandesc la un pat de genul asta pana la 2 ani.Probabil cele cu copii mai mari ma inteleg...sau nu

Laina apa de botez se incalzeste.Mergi cu 1 zi inainte la biserica si vorbeste cu popa despre temerile tale.

Amma v-am vazut in albumul mamicilor dar nu ai trecut numele vostru.Sunteti niste scumpicei.

Stefanyia ... Mimi e sora ta geamana?Tare semanati....sau esti tu si nu te-am recunoscut eu?

ElenaGiulia ma bucur ca sunteti teferi.Sper sa ai vreme mai placuta sa poti iesi cu puiutii afara.Daca poti incearca sa te odihnesti macar 1 ora / zi cand dorm si ei.

Fetelor rugati-o pe Iunia sa va dea reteta de placinta cu carne
Daca o fac si pe asta sigur devin dependenta si ajung .
Iunia nu te supara ca te-am spus dar prea sti multe chestii de bucatarie faine sa nu le impartasesti si la fete...ma ierti?

Noi nu suntem nici dintosi si nici in fund nu vrem sa stam nesprijiniti la spate de o perna maaare-maare.O vom face mai incolo...iar cu dintii sper ca dupa 6 luni sa apara.
Duminica face 5 luni si din luna a6 a asa cum am zis incep cu supa de legume intai 30 ml zeama si cate 10 ml in plus in fiecare zi pana la 100ml apoi incep sa pasez pe rand legumele.Incep cu morcov+pastarnac+radacina de patrunjel.Daca nu apar probleme din a 3a zi dupa ce am pasat radacinoasele bag si dovlecel si ceapa.Apoi ardei gras si telina.Sper sa-i placa si sa accepte.Nu voi pune sare dar am sa pun 1/2 lingurita de ulei.Voi ati pus uleiul la fiert cu legumele sau la sfarsit? ca nu ma deci ....Daca reusesc in luna a 6a sa substitui masa de la 14 cu supa-crema de legume voi adauga pieptul de pui dupa 12 septembrie (la 6 luni) si la 3 zile incep si cu sucul de mar la ora 10.Am noroc ca Victor are 5 mese la 4 ore interval.
Prima masa e la 5.15-6.00 si de aici 10-14-18-22 cu abatere de 30-40 minute.Sper sa-i placa si sa-i priasca.
Va pupa mama cu drag pe toate.Incerc sa ma odihnesc putin ca acusica se trezeste sa pape si sunt cam obosita ( nu de alta dar sa trezit de vreo 3-4 ori azi noapte asa de control..ca sa-i dau suzi)

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Ce va mai laudati ba un dinte , ba ca sta mai bine in fund, ce bine v-o fi ! Eu nu pot decat sa ma plang azi ca am un copil plagaret , ii vine asa dintr-o data si se uita la mine si boceste. Am iesit si afara dar nu a vrut sub nici un chip sa stea in carut ci radea la toata lumea care trecea ,chiar in hohote, ii trecuse supararea.
Va pup pe toate

Varsta Catalinei Teodora

Mergi la inceput

Martutza patul l-am cumparat pentru Luca dar cu siguranta il va folosi de pe la 2 ani incolo (ca nu sunt inconstienta sa-l las fara protectie si nici nu e montat inca)... aveam bani, vrem sa-i facem camera lui in toamna asta ca tot re-renovam apartamentul si nu avea rost sa astept pana cand creste el sa-i cumpar pat. Cine stie cat va valora atunci! Deocamdata are patutzul lui (de bebe) si pe al nostru ca-si cam face veacul pe aici!

Poze, Varsta lui Luca

Mergi la inceput