Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (22)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Mda...eram eu in urma.Este deja cartea de bucate pentru bebe in mail la userul comun . Eu abia acum am descoperit-o.
Sorry
Degetele mele cand dadeau semne ca trec...facui puroi din nou si dupa ce am asteptat sa treaca de 3 luni...tot la urgente ajung ca am in octombrie nunta surioarei mele si vreau sa ma vindec pana atunci.
Multumesc pentru aprecierile la adresa frezei mele.

It's easy living with eyes closed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

eu pun ulei de masline la mixat.

pentru paturi simple am vazut ca exista aparatoare detasabila care se poate prinde pe margine si asa nu mai cade copilul din pat. m-ar tenta un pat din ala, dar momentan nu avem unde sa-l punem.

lumi_nag am tot uitat: sa-ti fie de bine.

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

zmartutza, uleiul nu se pune la fiert, e valabil si pt. noi, e mai sanatos sa-l adaugi dupa...

spuneti-mi va rog cand se considera diaree...stefi a avut 4 scaune ieri si pana la ora asta tot 4 dar dupa ceaiul de menta pe care i l-am dat nu mai face asa apos...de la cate scaune in sus trebuie sa ma ingrijorez?

mi-a spus cineva de HYDRASEC pt. diaree, ati folosit, e bun?

Mihaela siStefania (19 martie 2007)

Varsta Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Mihaela Luca nu a avut diaree niciodata pana acum... dar stiu ca diareea nu e acelasi lucru cu faptul ca face kk des. Face apos numai? Mai ramane ceva pe pampers? Ma refer la ceva solid. Da-i ceai de menta in continuare daca are efect. Despre siropuri sau altceva pt diaree nu stiu nimic ca n-am folosit. sa-i treaca fetei!

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)

www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca

Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Mihaela mi-am amintit de Smecta. Se da copilului in caz de scaun moale. Uite www.farmaline.ro/index.php?cid=1&pid=378" target="_blank">aici prospectul.

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)

www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca

Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia3 spune:

fetelor nu va grabiti sa cumparati una alta pt bebei. in toamna trebuie sa fie iar iar Kidex la romexpo sau baby expo la polivalenta si acolo gasiti toate firmele la un loc si putintel mai ieftine...nu prea mult ca strica...adica pat ca al tau rebiana stiu ca vazusem la 1o si ceva...nu ar fi mare lucru dar...ideea este ca vezi acelasi lucru de la mai multi producatori si apoi te hotaresti convinsa ca ai facut cea mai buna alegere...scaun de masa pe mine ma tenteaza din cel de lemn care se face si masut apoi...
azi sunt gospodina...am facut curatenie luna in bucatarie cu faianta..gresie...fiert vase...apropos...o data la 3 luni daca nu la 6 fierb tot ce exista in bucatarie..vase...linguri,,,pahare...si tot ce se poate in apa cu dero si clor ....se fac suuuper si cele de plastic la care se mai depune pe dos cate ceva si numai ies nici in ruptul capului ...se fac ca noi. astaq asa off topic poate primesc idei mai bune cum ar fi ..sa se faca curatenie super cu minim efort

http://community.webshots.com/user/alexiabryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

ioanaradu, in concediu la mare?sau pe weekend la folk in amintirea lui pittis?
alexia3 eu am avut la fimiu model de scaun din ala de lemn care se face masa dar nu recomand, e bun pt copii mari dar pentru inceput nu, trebuie sa stea perfect in fund, daca e agitat nu ai cum sa il ti in el,ca evadeaza,eu am optat pentru celalat model desi il aveam in casa
acum il foloseste la desenat

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
http://www.totsites.com/tot/anadelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Stefaniya, pot sa-ti scriu pe privat? Vreau sa te intreb ceva off topic. Da-mi de stire.

Nici noi n-avem dintisori, dar apar ei...In fundulet stam dar ca "hopa mitica". Doarmim foarte bine in schimb.

Timp nu am destul...offf, doar in fuga intru pe forum cate 2 min, citesc cate un pic...

Va pup pe toate si pe bebelusi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia3 spune:

paxela multam de sfat....cred ca este asa cum spui...eu ma cam ghidez dupa cea mare... la ea nu am avut deloc...nici nu a fost cazul...diversificarea am inceput-o la ...1an si 2 luni...am plans cand mi-a mancat prima supa....

http://community.webshots.com/user/alexiabryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

la mare din pacate doar in week-end. de fapt la ora asta mai speram sa mergem ca s-ar putea sa lucreze sotul sambata si-atunci nu mai mergem. eu as vrea sa ajungem si la concertele folk, dar, in cazul in care mai mergem, vom sta in cap aurora si vom fi si cu cumnatii, cu fetitele lor ... deci nu prea cred ca va fi loc de folk. pentru mine anul asta important este sa vad marea si sa respir aer de mare ... eu sunt o mare admiratoare a conceptului MARE si pana anul trecut mergeam in orice anotimp. cel mai mult imi place iarna! asta asa ... off topic!

alexia3 felicitari! si eu incerc sa ma mobilizez de vreo 2 saptamani sa ma iau la tranta cu faianta , dar poate saptamana viitoare ... eu in bucatarie folosesc cif la greu si sunt multumita, curat toare oalele/cratitele/ibricele fara probleme. de fiert ... eu nu fierb ... dar sa stii ca daca vi pe la mine am pahare curate.

gabi78 ceva vesti????

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput