Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (22)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexia3 spune:

ioana..e rost de o invitatie...spune mai direct...daca nhu te invit eu pe la minwe....repede ca am curatenie...si am si clatite....
pun si eu copiii la culcare si apoi stau intinsa ca merit din plin ...of

http://community.webshots.com/user/alexiabryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Eeeee, salutare fetele!
Mai apar si eu din Neandertal.
Acu' sunt prin vecini la internet, si am zis sa intru sa va salut.
Abia acum vad si eu rimelul ala pe nume, ca acasa intram cu mozila si nu il vedeam.

Dintisori devreme, stat in fundulet... ce rau ma simt ca pierd atatea discutii de pe forum.
Noi inca nu avem dintisori dar ne mananca raaau gingiutele, roade tot ce prinde, si asa suge la un deget de ceva vreme....
In fundulet ar vrea ea da' mi se pare cam devreme.
In schimb a mea tuseste bine, dar nu a facut febra, drept pentru care nu ii dau decat Stodal si ii curge un ochisor, cu asta nu stiu ce sa mai fac

Asa vasazica Roxanici aud ca esti moldoveanca. Acu' inteleg eu de unde asa simt al umorului .
Pupici dulci la Albinute si Bondarei, o sa incerc sa intru mai des, dar e destul de greu ca pe aici nu e nici internet cafe si numai pe la cunostinte ce apuc.
Asta e, pana in septembrie n-oi muri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ditu spune:

quote:
Originally posted by Lumi_Nag

Fetili, am facut rost de o carte de bucate pentru bebelusi in format electronic.Cine mai doreste sa-mi spuna si o trimit in mail.
Pupici

George Catalin - 19.03.2007

It's easy living with eyes closed

Lumi Nag-Si eu as vrea carticica..daca poti sa mi-o trimiti pe mail: ditulord@yahoo.com

Te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Va multumesc pentru raspunsurile legate de prinderea scoicii.

Martutza- uleiul il pun la mixat asa cum au spus si fetele.

Azi Maria a mancat fff prost. A reusit sa ma enerveze rau de tot. A invatat sa tina buzele stranse de tot si asa reuseste
sa nu mai primeasca nimic, nici macar o gurita de ceai. sa vedem cum va fi in concediu. Fie ii va pri aerul de munte si se va pune pe mancat fie ne luam de par pe-acolo si ma intorc mai distrusa decat sunt.

Poate mai intru putin si maine inainte de plecare. Imi va fi dor de voi.

I-as da Mariei suc d emorcovi poate o mai scap de constipatie. daca ii dau mar doar de 3 zile e ok sa-i dau sau s amai astept?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

tzuna, un sfat, de la o mamica avizata, incearca cat sunteti plecati sa lasi pe altcineva sa se ocupe de servitul mesei, fara prezenta ta, stresul tau se transmite si ei si asta nu e bine, nu o forta oricat ai incerca ea va manca atat cat are organismul ei nevoie,
ps: doamne cat ii injuram eu pe aia care imi spuneau mie asta, si ete ca veni randul meu sa o zic, dar dupa ce m-am convins ca asa e
acum fimiu are zle in care mananca de rupe si zile( foarte frecvente) cand traieste cu aer, iar fimea opusul lui, dar la ea am zis clar cat mananca mananca cat nu nu, daca vrea bine, daca nu nu, dar norocul meu ca ea vrea ca altfel cred ca imi lua DPC-ul copii ca ii infometez
si l-ai cunoscut pe fimiu , argintul viu, extrem de inteligent si dezvoltat psihic pentru varsta lui, doar ca cine il vede zice ca nu are masa bani sa ii dea de mancare

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
http://www.totsites.com/tot/anadelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Buna! Eu i-am facut vaccinul de 4 luni, a fcut un pic de febra si acum nu mai are nimic. Este un copil tare cuminte, doarme si mananca. Saptamana viitoare plecam iar in concediu.Pentru cojite in cap, Mustela este foarte bun.L-am spalat si cu tarate la inceput dar nu i-a trecut.

Mihaita 31 Martie

http://riloasa.myphotoalbum.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Ti-am trimis cartea de bucate Ditu.Sper ca ai primit.
Noapte buna tuturor.

It's easy living with eyes closed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

PAXELA- stiu c aai dreptate si de celel mai multe ori sunt calma si o las sa manance cat vrea (ca oricum nu poti obliga un bebelus sa manance daca nu vrea) dar mai sunt si zile cand nu mananca nimic cu orele... Si mi-e frica sa nu s edeshidrateze si atunci incerc cu tot dinandinsul sa-i dau macar ceai, dar daca pana acum ii strecuram cate 5 ml acum nu mai pot deloc. Sa speram ca ii va trece. Ma bazez pe faptul ca a mai avut perioade de astea si apoi i-au trecut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ditu spune:

Buna seara stup!

De ceva timp ma chinui sa intru pe adresa de gmail si nu reusesc(martie.aprilie2007 cu parola......),ce gresesc??.

Noi ne laudam ca am trecut la pampers nr 4,am cautat fippi sau asa ceva si nu am gasit ,stie careva se gasesc si in Brasov??Noi inca nu stam in fundulet ca nu o las eu ca ea numai asa vrea sa stea ,ne mancam degetele de la picioarele,ca le-am descoperit si sunt tare bune si azi am reusit sa mancam niste supita si piersica cu cereale,mai cu mofturi dar am mancat, dupa 3 zile din nou mancare .

De trezit ne trezim inca de 2 ori pe noapte sau in cel mai fericit caz odata dar ce ma bucura este faptul ca cel tarziu la ora 21.30 doarme si mai pot sa stau si eu pe net putin.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

quote:
Originally posted by tzuna

PAXELA- stiu c aai dreptate si de celel mai multe ori sunt calma si o las sa manance cat vrea (ca oricum nu poti obliga un bebelus sa manance daca nu vrea) dar mai sunt si zile cand nu mananca nimic cu orele... Si mi-e frica sa nu s edeshidrateze si atunci incerc cu tot dinandinsul sa-i dau macar ceai, dar daca pana acum ii strecuram cate 5 ml acum nu mai pot deloc. Sa speram ca ii va trece. Ma bazez pe faptul ca a mai avut perioade de astea si apoi i-au trecut.

stiu exact prin ce treci si ce e in sufletul tau, din nefericire, poate tu ai norocul si rezolvati problema repede, sper din tot sufletul sa fie asa,
stiu exact ce inseamna grija ca nu papa , sa nu se deshidrateze, cred ca ma cunosc toti dr din bucurestiul asta, cat am umblat cu fimiu, toti im iziceau nu are copilul nimic e vesel si activ lastil in pace, si eu initial in mintea mea si apoi deja cu voce tare, le sugeram sa faca ei asta cu ai lor, sa imi zice ei daca ca parinti ar putea face asta, si mai mult sa scape de mine imi dadeau trimiteri la alte investigatii, si l-am cautat, probe de digestie, echografi, radiografi, glanda, boli rare, sange, coproculturi uroculturi, exudate, coproparzitologice, sute de analize cu milioane aruncate , din fericire pentru mine in vant, caci se pare ca ei au avut dreptate, asa e el, dar nu m-am putut linisti pana nu m-am asigurat ca medical nu exista o explicatie, ( sa ma erte dumnezeu dar ajunsesem la disperarea sa imi doresc sa iasa ceva, orice doar sa stiu motivul, si motivul nu e, mai bine ca nu e)
cate vitamine a luat cate suplimente cate tratamente, imunostimulatoare, era casa mea farmacie, deja sunt experta in medcamente, boli si tratamente, iar efectul lor zero, singurul efect la avut peritolul si asta doar in prima cura, cand a avut un salt de 500 gr in 10 zile, dar atat

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
http://www.totsites.com/tot/anadelia

Mergi la inceput