Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (22)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

http://www.bizoo.ro/firma/fippiinternational/vanzare/12469/Scutece-pentru-copii scutecele fippi

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
http://www.totsites.com/tot/anadelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

alexia o lasam pe saptamana viitoare, ca poate ma mai adun si eu de pe drumuri. si maine am program de plimbareli prin oras si tocmai dintr-un cap la altu': rahova-hala traian-militari. deci maine ajung sa iau scutece ca sotul n-a avut timp si mai am fix 5 scutecele.
vroiam sa intreb: voi cum ati facut sa primiti si indemnizatia si alocatia pe card? unde trebuie sa merg?

tzuna multa bafta. vroiam sa-ti spun ca asa probleme au avut ai mei cu sora-mea. ea pana pe la 6-7 ani nu manca nene cu zilele nu cu orele si era mereu palida si ajunsese rahitica si subnutrita. le-a recomandat la ai mei, un dr de la c-ta, un tratament cu calciu frubiose sau frabiose ... ceva de genul. incearca sa te interesezi, poate ajuta. o sa caut si eu pe acasa, poate mai gasesc cum se numea exact. acelasi dr a mai tratat baietelul unui prieten de familie tot cu pb cu mancare. acum mi-am amintit ... o sa ma mai documentez si te anunt.

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

ioanaradu eu am bifat la incept pe crererile respective ca vreau pe card si am trecut contul si banca acolo
Poate ar treb sa te interesezi tot acolo......unde ai si depus dosarul.

Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007

Luna 5

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Criss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

tzuna, vacantza placuta! poate te ajuta mama ta sa-i dai papa mariei, ca dc si tu ai fost ca ea, atunci mama ta are experienta!!!

drum bun, te pupam si or sa ne lipseasca mesajele tale atat de intelepte si calde!

nopate buna, fetelor!

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
http://b1.lilypie.com/eEDwp2.png

www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina.todor spune:

Buna fetele ! am reusit sa il adorm pe Radu intr-un final si am intrat si eu repede sa va dau raportul.

Azi nu a mai avut febra de loc si a fost extrem de activ cred ca s-a bucurat si el ca i-a trecut. Oricum am avut emotii cu el ca ieri mi-a facut iar febra 39.5 iar doctora zicea ca dca nu ii scade va trebui azi sa intram pe antibiotice si eu sunt cam impotriva antibioticelor pt.ca pe mine ma "rezolvat" maica-mea cu antibiotice de acu nu mai reactionez nici macar la cefalosporine ( mama e farmacist si pe vremea cand eram eu mica pt orice se dadeau antibiotice). Multumesc la Dumnezeu ca am trecut peste asta. Va dati sema ca eu nu am dormit de duminica aproape deloc desi Radu a dormit dar nu am putut stateam si il verificam din ora in ora cu mana pe caputz daca are febra, iar daca transpira il schimbam imediat.
Ma ingrozesc cand ma gandesc la mama Soniei ca eu am fost distrusa de o febra asa ca o sa incerc in fiecare luna sa fac ceva pentru ea cat de putin.
va pup si sper ca maine pot sa intru sa mai vorbesc cu voi.

Doina & BB Radu (23 Martie 2007)
Poze Radu

Varsta lui Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Indemnizatie si alocatie in cont (pt. Bucuresti): cont (deschis pe numele parintelui care beneficiaza de alocatie si indemnizatie) la BCR sau Progredit (astea's bancile agreate pt. moment), extras de cont cu stampital bancii, ca sa aiba iban-ul... copie dupa buletinul parintelui care beneficiaza, copie dupa certificatul de nastere al copilului. Luati si originalele pt. orice eventualitate.
Se face cererea, pe loc, aici: http://www.ddfssbuc.org/
Program: Luni, Miercuri, Joi: 9 - 15

Scaun de masa... avem Chicco Happy Snack... eu n-am incredere in alea de lemn. Sunt si mici si instabile pt. copii atomici. In plus nu se regleaza spatarul, iar atunci cand bb bea laptele de ex. e bine sa stea mai pe spate...
Nu mai stiu cine zicea, da' zicea bine... io astept baby expo sa mai iau inca un scaun... pt. ca firmele care se respecta (brevi, chicco etc.) au avut reduceri destul de mari la articolele de genul asta... scaune de masa, masina, tarcuri, carucioare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

multumesc mult fetelor care m-au urat de ziua mea.
eu sunt in recuperari. am pus si poze la uploadat si maine le puteti vedea, daca doriti.
pe mine ma distreaza certurile care se isca aici si recunosc ca si pe mine ma apuca creatia cateodata di dau cu bata-n balta, dar noroc ca ma iertati.
sunt convinsa ca dupa ce depasim momentul diversificarea urmeaza discutii aprinse despre premergatoare...parca si vad.

am vazut pozici, copiii sunt frumosi foc. pup mamicile care ne viziteaza mai rar ca Andreea si urez bun vnit din vacanta Ammei si Iunitei ii spun bine te-am regasit printre noi.
ma bucur sa aud ca toata lumea e bine si Giulia se simte din ce in ce mai bine. stiu ca era vb si de un bb cu potential de vitiligo. sa dea domnu sa nu fie cazul!
Aliona, eu sunt curioasa foc...spuneai ca nu iesi deloc neinsotita in oras sau am inteles gresit? daca nu-mi satisfaci curiozitatea, nu-i bai, eu te-am intrebat doar...

o intrebai si eu pe mama ca am mancat cand eram mica si mi-a zis ca ea i-a facut lu mamaie o lista cu ce am voie si ce nu, dar a prins-o cand avea fratele meu 3 luni cum ii dadea pe buze cu saramura de peste "ca-i era pofta"...asa ca sigur am fost si eu sarmaloasa de mica si jur ca-s sanatoasa tun...bine, sa nu credeti ca aplic reteta bunicii si pe david.
cred ca nimic din ce-am scris nu e la subiect, dar mai dati-mi ragaz o zi si va ajung din urma...s-asa eu nu ma indeletnicesc cu altceva decat cu forumul si plimbarici.
a propos...stiu ca sunt mamici care ma blameaza ca am plecat cu bb mic peste mari si tari. spun si eu ca in filme: personajul (si anume, david) din imagini nu a suferit niciun "injuries"( sper ca am scris corect, ca-i cam tarziu si mi-e somn).

sper ca sosonica este bine ca nu am apucat sa citesc decat ca trecut de prima interventie cu bine.

martutza, vreau sa stiu si eu despre ce era vb cu gestul frumos facut pt. soso de rebiana parca.

si un pic despre noi:

david are 7 kg si 67 cm la 4 luni juma.

nu se intoarce inca pe burta, a facut-o doar de vreo 2-3 ori, deci nu se pune. se tine toata ziua de degetele de la picioruse dar inca nu le duce la gurita. e fff vesel, dar are si momente de matzaiala cand vrea sa doarma. noaptea nu prea se mai trezeste, maxim o data.
papam san in continuare si asteptam diversificarea la sfarsitul lui septembrie. d-abia astept. i-am dat si eu apa cand am fost in concediu dar nu stie sa traga din bibe si nici nu prea-i place.
cred ca il mananca gingiutele ca-i toata ziua cu manutele in gura si le rontaie. in special baga degetul mare la maselutele din drepta. sper sa nu ii iasa prima oara maselele. tata a zis ca se intampla tot mai frecvent sa iasa alti dinti primii decat in mod normal. s-a-ntors lumea cu susu-n jos domne'!

LA MULTI ANI TUTUROR CARE SI-AU SERBAT ZIUA SI LA MULTE LUNITE MICILOR STRENGARI SI STRENGARITE!

NOAPTE BUNA!

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

poftiti la poze din grecia

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Sherbi faine poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

neata fete, am facut cafea! se inscrie cineva?

merci elyanne. deci trebuie sa-mi fac si card bcr. of ... of ...

gabi78 ma bucur ca tudor e mai bine.

acu' ma apuc de vizionat poze de mamica denaturata ce "cara" copilul peste mari si tari. ati ghicit ... sherbi!

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput