Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (22)
Raspunsuri - Pagina 12
Rebiana27 spune:
Andreea20 si Luca are simptomele descrise de tine de vreo luna... asteptam in fiecare zi sa vedem dintisorul/-ii... dar se cam lasa asteptat/-i. Din partea mea e foarte bine ca mi-ar conveni sa-i iasa mai tarziu si sa fie sanatosi dar ma rupe cand il vad plangand de nervi ca nu mai poate de mancarimea sau durerea gingiei. Ia-i Calgel si maseaz-o pe gingie si inarmeaza-te cu rabdare!
Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca
Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta
lauramar spune:
Buna fetelor!
Mai reusesc sa intru si eu din cand in cand,de aceea va urez la toate multa sanatate voua si bebeiilor vostrii.
Cum a-ti scapat de cojitele din cap,noi nu am avut probleme pana acum,dar de vreoa 2 saptamani nu mai trec,am tot pus ulei de masline fiert si racit dar nu prea a ajutat-o.
Cred ca ne iasa un dintisor nu e prea devreme? Avem doar 3 luni si 3 saptamani,e toata balute baga tot la gura plangacioasa de numa ....m-am uitat si se pare ca in partea de jos iese unul...nu stiu sigur.
As mai avea o intrebare Pana la cate luni trebuie sa folosin scoica de masina in carucior?Dar in masina?
pupicisi sper sa intru mai des
cria_bv spune:
Laurmar eu am scapat de cojite cu crema Trixera de la Avene. Il dadeam pe capusor cu cateva ore inainte de baita. L-am dat de vreo trei ori si am scapat si nici nu a mai reaparut. Balute si noi avem in ultima vreme tot mai mult si baga tot in gurita, isi roade manutele, dr de familie mi-a spus ca inca nu ii ies dintii dar acolo in interior ei se pregatesc.
Ditu multumesc o sa caut.
Amma23 spune:
Hop si eu pana se trezeste manzul
Anamana, eu ma referam la borcanasele astea obisnuite, ca sunt facute cu legume boi.Adica Bledina, Nestle...in magazinele bio am vazut si acolo unele nemtesti, da' nu m-am uitat atenta.
Deci o sa-i dau din astea de super market, dr m-a asigurat ca sunt ok.Eu ce sa ma zic.Sor'mea zice ca la ce mafie e , probabil ca sunt si alea tratate, da' nu o sa am timp sa ma apuc de fiert la ele, asa ca...si mama stopeste castravetii, rosiile, vinetele, etc. Bio, bio cred ca mai gasim in ceruri....dupa stratul de ozon
Roxana, multzam fain, super, de cand o caut.Le-am vazut mai demult, inainte de a cumpara esarfa si acum nu le-am mai gasit. din aia tzocaita. Apropos, cum de ti-au pus numele Roxana, ca doar nu au vazut din fasa ca semeni cu Rossana Arquette, pardon cu www.biosstars.us/p/patricia_arquette/2006/gallery2/deauville.htm" target="_blank"> Patricia , acu' le-am revazut. Deci nu se pune cu numele.
Diana, faina rochie, s-o porti sanatoada si iubita. Can e nunta? Venim si noi?
Scaunul de masina noi il tinem cu fata la scaunul din fata, in spatele soferului. Cred ca e genul care se tine asa.Am vazut multe femei care-l tine pe scaunul din fata, daca esti singur cum faci toate manevrele, vorba lu' Roxi. Cred ca la drumuri scurte, prin oras merge, sa nu iesi asa pe autostrada, in rest...
Am fost la dr, a zis ca atata timp cit e la san e normal sa mai faca si diaree.Daca nu e pleostit, nu vomita, nu are febra, e ok.Am facut si vaccinul hepatita b si avem 8000 si 68cm.
Carmen, voi sunteti tot familionul in Canada? Super asa.
Roxana, chiar unde-i mama ta, daca nu sunt indiscreta.
Sherbi, umblareatzo!!! Sunt invidioasa. Pooooozeee!!!Sa-ti fie de bine vacanta
Absoluta, bine ai revenit si tu.Despre ochisori nu stiu ce sa-ti zic. Doctorii astia romani sunt cam panicosi, Doamne ajuta sa gasesti altul si s-o tratezi fara operatie.
Ane, tinem pumnii sa va fie bine.
Lumi iti sta bine fara par, am vrut si eu da' poate la anu'. Am mai fost tunsa de vreo doua ori si mi-a placut taaaare mult. Mai rau dupa aia pana-ti creste parul.Oricum eu mi-am promis ca atunci cind o sa am copil o sa ma tund, o sa ne tundem amandoi.Deci la anu' iar il asteapta o chelire pe Lucas.
Gata ca s-a trezit, l-a schimbat mama si acum la joaca.
Pup fetele
Ama si Lucas 12 Martie 2007
mada_rozz spune:
Buna seara,
Martutza,Mark sta in funduletz foarte bine,de aia l-am si pus in scaunel.El avea 72 cm la 5 luni...de kg nu mai zic...
Lauramarnoi am fost la dermatolog pentru cojite cand avea Mark vreo 2 luni si ne-a recomandat spuma de la Mustela,Foam Shampoo for newborns.Intr-o saptamana nu mai avea nimic...este foarte buna.
Si noi avem probleme cu gingiile,sunt rosii si umflate dar nici un semn de dintisori.De vreo 2 luni se tot freaca cu pumnii,saracutul ar baga ambii pumni daca ar putea.Acum cand il iau in brate ma musca de ce apuca.
Scaunul de masinal-am pus in spate pe bancheta,in partea stanga si cu fatza in lateral,ca sa ma pot intoarce sa ii bag suzeta.El oricum adoarme instant cand plec.
Fetelor,atata am citit la voi de conjunctivita,ca de dimineata m-am trezit cu un ochi rosu si dureros...eu care in viata mea nu am avut nimic la ochi .Pentru fetele care stau in Bucuresti,va recomand si eu clinica Oculus din Floreasca.
Sanatate multa bebeilor bolnaviori si rabdare multa mamicilor.
Dianami se pare inadmisibil sa nu te lase sa stai cu chirie cu bebe mic...e strigator la cer...e o fiinta umana,nu un animal.Dupa ce ca au niste preturi nejustificat de mari,mai fac si figuri...
Pupam toate mamicile si bebeii
Mada si bebe Mark Alexandru(22.02.2007)
http://b1.lilypie.com/dmDIp2.png
anaalina spune:
Apropo de faptul ca nu te lasa sa stai cu copil sa va povestesc ce am patit noi in concediu la Baile Tusnad. Am plecat bazati ca o sa gazim cazare la locul faptei fara sa dam nici macar un telefon inainte. Ajungem la Tusnad si cautam ca bezmeticii cazare(eram mai multi),intr-un final gasim ceva care ne place , bun , negociem pretul si eram gata sa ne apucam de descarcat bagaje la care cucoana ne intreaba :
-Aveti catel? si eu am raspuns nu.
-Dar ce aveti in cos ?
-Un bebe.
-A nu!! nu !!se poate noi nu primim caine si bebelusi!!
-Da ce doamna va musca astia mici ca nici macar un dinte nu au?
Si am plecat fetele plangand si injurand la unguri ca cucoana abia rupea 2 vorbe in lb romana, si am spus ca eu ma intorc acasa .
Dar am gast pana la urma ceva super si totul a fosr superrr.
Varsta Catalinei Teodora
paxela spune:
quote:
Originally posted by anaalina
Iunita in programul tau am vazut ca de la ora 14-20 nu mai papa nimic. Si nu i se face foame?? I-ai dat la inceput apa ciora de la legume? a papat-o ca a mea tot ce e mai lichid scuipa.Daca vede ca e mai tare inghite cu drag .Eu inca nu i-am dat supita .
Noi papam asa:
6-170ml lapte
10-fruct(as vrea sa-i pun si biscuite in mar oare e bine???+130ml lapte
14-170ml lapte
22-170ml lapte cu o lingurita cu varf de cereale (orez)
Si apoi ne intoarcem pe o parte si sforrrrrrr sforrrrrrrrr
Varsta Catalinei Teodora
pai diferenta intre programul deliei respectiv 14-20 si al teodorei 14-22, e maricica
sa fiu mai explicita un pic ... orele nu sunt batute in cuie, eu merg pe principul papa cand cere si cat vrea( mia ajuns stresul cu fimiu care nu papa niciodata si nimic) in principiu cam astea ar fi orele dar de obicei daca papa la 14 nu apuca 20 , daca 14 sa face 15-16 atunci apuca si 20, in mod normal ar trebui sa mai existe o masa pe care fimea nu o are , cea dintre pranz si masa de seara, sau de fapt uneori o are cand se considera masa de seara 23, accea e masa la care dupa 7-8 luni se mai introduce o masa solida cea de a 3-a dar noi nu am reusit sa o introducem in meniu
ca de exemplul meniul de ieri
7 lapte( nu mai stie tati cat, dar in jur de 120-150)
10.30 fructe 170ml de prune din compot
in jur de 14, 210 piure de dovlecel cu cereale de orez ,si lapte
17 180 cerale cu fructe si lapte( din eroare lui tati care a fost trimis sa faca lapte si a confundat pungile, si fiind plecati a servit cereale)
21 150 lapte
23 100 lapte
meniu record 930-950 ml
astazi
7 lapte 100ml
10 prune cu banana 50 ml
13 dovlecel cu cerale si lapte 200ml+ lapte 70 ml
16.30 150 lapte
20.30 40 lapte
si sigur va mai avea o masa la 23
610 ml pana acum
dar astea au fost zile record, pana acum nu depasea 500-550 pe zi
eu iam scos carnea si morcovul pt moment o sa incerc sa le reintroduc treptat caci de la una din ele (cred) dupa urmatoarea masa de la pranz regurgiteaza putin cu meniul de la pranz, dar doar daca masa continea morcov am observat de mult dar asociind carnea cu morcovul, am scos ambele si introducem treptat iarasi, cred totusi ca morcovul e devina ca pe asta nu la agreat de la inceput
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
http://www.totsites.com/tot/anadelia
gabi78 spune:
multumesc ioanaradu. ar fi super! libero sunt cma scumpute si ne-ar prinde astea.
Despre Tudor
Avem trimitere la IOMC. Nu poate sa isi dea seama nici arelgologul ce e, dar ne-a spus ca este o infectie a organismului care s-a manifestat asa.
Suntem foarte suparati.
Poate daca am dispozitia necesara miine va spun mai multe... dar va rog sa-mi spuneti daca aveti vreo recomandare sua daca trebuie sa ne ferim de cineva la IOMC.
Va mulmusc
Noapte buna
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
anaalina spune:
Se vede ca azi am fost aeriana ,Catalina papa si la 18 tot 180ml de laptic . Abia a adormit dupa ce a plans fara motiv vreo jumatate de ora.Acum e liniste...Uraaa!!!
Varsta Catalinei Teodora
karra80 spune:
Avem un coltzisor.....
Azi dupa ce am citit la Andreea ca Riana face kk mai des si e mai maraita sa ca ii iese un dinte am zis sa ma uit si eu la gingie...si surpriza e deja afara un coltisor ca se simte la pipait.....
Febra nu avem...doar kk de vreo 4 ori pe zi mai moale.....maraiala....saliveaza d numa asta de vreo 3 luni....si noaptea se trez din somn urland.....oricum ce a fost mai rau a trevut ca deja i-a iesit prin gingie.......si sapt trecuta stiu ca m-am uitat si nu se vedea nimik nici nus e simtea....nu a fost nii umflata gingia nimik....
va las
Va si o noapte linistita
Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007
Luna 5
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Criss