Rahova sau apropiere... (30)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Monica, de pampersul de noapte inca nu am scapat, pt ca bem mult lapte si nu avem cum deocamdata, in schimb de vreo 2 sapt. nu mai face nici pipi nici kk pe ea , imi cere la olita.
Mancare am facut dimineata un spanac cu piept de pui pt. Alexa si o mazare cu pui de tara pt. noi.
Cristina, in we. asta trebuie sa te faci frumoasa si sa-ti reincarci bateriile pt. luni .
Vio, Monica are dreptate, de ceva vreme intii destul de rar pe la noi , e rost de ceva ??
Lexi, luni sa intrii sa ne povestesti cum a fost in concediu si ce mai face micuta.
Andre_ea, nu ne mai spui nimic despre voi?
Mirelaaaaaaa, heloooooooooooo!!!!!!!!!!
Miria, voi ce mai faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Fetelor imi cerc scuze ca am disparut dar probabil asa va fi de acum incolo...mai mult lipsa decat prezent.
Am emotii mari, maine trebuie sa imi scurtez niste pantaloni, duminica o sa calc...orice numai sa imi iau gandul la ziua de luni ca sunt destul de...amestecat asa la inima.
Cine ce zice de pe aici???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

buna,

Monica,Dory,cristina mai ,nu o pun de nici un BB!
la varsta mea.......nu mai mere....si nici nu cred ca mai am energie!
am avut de lucru si nu prea am mai putut scrie(ca deja ma dureau degetele de la atatea mailuri trimise ) asa ca doar v-am citit!
mai am o saptamana si intru si eu in concediu
asa ca voi scrieti,eu citesc ...
va
edit: cristina,hai stai linistita ca o sa fie bine!
n-ai de lucru cu emotiile?!
uite ca vad ca-ti faci...adica calci

Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

moama vio stai ca n-a intrat miria pe-aici sa vezi ce le mai are ea...e mama omida
cris...spor la treburi sunt super convinsa ca o sa te descurci nu-ti mai face probleme...si ei stiu asta ca doar de-aia te-au angajat
Dory stiam eu ca ai facut numai bunatati

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

monica,cum adica miria e mama omida?!

Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

deja esti inspaimantata
asa glumim noi la mamici de nov-dec 2004 miria "ne da in bobi" ne ghiceste in cafea... din pacate doar virtual(nu ca as avea nevoie de ghiceala..ca nu as face-e niciodata ci doar asa sa o cunosc si personal)...dar las' ca va adun eu pe toate la anul sa ne cunoastem mai bine

monica

Mergi la inceput

Ehee,Monica, bunatati faceam si eu pe vremea cand eram tanara , acum (adica de 2 ani) de cand am nascut fac numai ce se prepara repede....

Mergi la inceput

las' ca merge alexa la gradi si o sa ai mai mult timp...dar ce parca acum nu faci toate bunatatile pamantului
chiar am citit la sub deschis de tine la scoli gr.....cam pe unde este mai exact gradi Doris? asa ca sa-mi fac si eu o idee...

monica

Mergi la inceput

Monica, intra aici :

http://www.doris-kindergarten.ro/

si aici cateva imagini de la acea gradi:

http://www.roportal.ro/anunturi/anunt/Gradinita_Doris_din_sector_4_F3PVT.htm

Mergi la inceput

Dory, multumesc mult
arata f bine gradinita(cel putin din imaginile de acolo) nu stiu ce spatiu au in curte...dar vara cred ca nici nu mai conteaza fiindca daca este asa aproape de Carol ii pot scoate acolo pe copilashi.
ce nu am inteles..mancarica nu o fac ei acolo, o aduc din afara de la o firma de catering?...oare de ce fiindca am inteles ca-s putini copilashi
si preturile mi se par bune
bafta alexutei si acomodare usoara

monica

Mergi la inceput