Rahova sau apropiere... (30)
Raspunsuri - Pagina 9
monica-elizabet spune:
multumim pe toate
macar virtual daca altfel nu pot
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)
Dory232002 spune:
Eeeee, pai mai Monica, e ziua Mariucai tale si nu ne spui nimic???????, eu nu stiam ca o mai cheama si Maria, La multi ani!, sa creasca mare si sanatoasa.
Cum va-ti distrat ?
Cristina, o sa treci si peste emotiile de luni si totul va fi ok,.
Vio,
violeta69 spune:
buna dimineata!
ei,cum ati sarbatorit sf. Maria?!
monica,multumim pt tratatie!
a fost fericita Ruxi?!
intelege ca petrecerea e a ei?!
Dory si eu te pup
Cristina ,gandeste pozitiv ...sigur va fi bine!
fetele
sa aveti o zi buna
Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
azi am fost ca dupa petrecere da' m-am trezit de dimineatza fiindca alex a mers la gradi si cand am mai deschis si usa la frigider si mi-am adus aminte ca nu am supa pentru ei...mi-am revenit instantaneu apoi fuga dupa alex la gradi ca a trecut timpul ca nebunul , papitza si deja ii pregatesc de nanitza sa stau si eu in sfarsit linistita.
ruxi s-a simtit super bine la petrecere, a primit cadouri tare frumoase, si lucrusoare si jucarii si era asa de nehotarata cu ce sa se imbrace ca si-a pus doua fuste una peste alta si eu asa am lasat-o deh sa nu supar fata...
cristina deci maine e ultima zi...bravo! Doamne ajuta pentru luni sa fie totul ok...
vio, da...stia ca e petrecerea ei, iti dai seama ca fiind si cea mai mica dintre copilashi si sarbatorita... era numai in centrul atentiei...
Dory, multam pentru urari
va pup si ma duc sa calmez panterele ca se bat are sa se joace la pc...e clar ne mai trebuie inca unul (adica nr 4)
monica
Dory232002 spune:
Draga de ea, trebuie sa fi fost tare haioasa cu fustitele una peste alta , ma bucur ca totul a fost bine la petrecere si ca va-ti simtit bine cu totii.
monica-elizabet spune:
da...ziceai ca e o tzigancusha cum e ea mai negricioasa asa... deh...ca la noi in Rahova
monica
monica-elizabet spune:
hello,
eu sunt pe-aici, cu ruxi care se tot probeaza si-mi intoarce tot dulapul pe dos zice ca-i printesa, isi pune tot felul de accesorii de unde ma vaitam ca-i baietzoasa acum nu mai iese din fuste si mi-e mila de piciorushele ei cate bube o sa faca fiindca ea cand merge de fapt fuge si inevitabil se mai aduna si de pe jos dar asta e...riscurile meseriei de mama de printesa
cris, gata ai scapat? cum a fost ultima zi?
Dory ce-ai mai pregatit bun?
cum mai merge actiunea olitza, ati scapat si de pampersuld e noapte?
eu vreau sa fac doar o rulada astazi(dulce) ca se face repede...in rest papica mai am
vio, de cand veni tati acasa nu prea mai apari pe-aici...cred ca maine poimaine ne dai vestea ca esti mami de printesa
cred ca mihnea ar fi super fericit
va pup pe toate si pe copilashi
sa aveti un we fain
monica