Rahova sau apropiere... (30)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Monica, nu stiu sa-ti raspund exact la intrebarile tale, pt ca mama a fost acolo si a vorbit cu Doris(patroana si educatoarea).Nu stiu nici ce spatiu au in curte nici de ce aduc mancxarea din alta parte, singura mea explicatie este ca este o gradi nou infiintata si probabil asta este motivul, probabil pe parcurs pana s-or pune pe picioare calumea..., deocamdata nu ai nici copii ft. multi la gradi si deci nici fonduri prea mari nu au ca sa poata sa angajeze bucatarese si tot necesarul (aparatura), pt o bucatarie.Eu mi-am dat cu presupusul, acum nu stiu daca si am dreptate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Dory, daca firma de catering este serioasa atunci no problem
cat despre spatiu nici la alex la gradi nu era spatiu mare in curte si cu toate astea ei(si ruxi si alex) se jucau mereu acolo si inca f frumos...important este sa se simta ea bine acolo si sa se joace cu ceilalti copilashi... ca de papat o sa pape acasa daca o dai la program scurt, nu?

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Neata!
Da Monica, asa este.

Mergi la inceput

buna fetelor,
ce faceti, pe unde sunteti?
noi suntem pe langa casa omului, facem un gratarel...desert mai avem de ieri si apoi poate plecam un pic cu astia mici in parcul de distractii
va pup pe toate sa aveti o zi buna

monica

Mergi la inceput

Si noi tot pe lancxa casa am stat.
Dimineata am iesit cu fata afara, am venit , am papat ne-am culcat si cand ne-am trezit am fost la mama sa-i udam florile, apoi la niste prieteni in bloc la o bere, iar acum ne pregatin de culcare.

Mergi la inceput

Dory, ce-i cu tine la ora asta? te vad pe ym...

monica

Mergi la inceput

Monica, nu am putut sa adorm si ma-am ridicat din pat si am calcat pana la 3 noaptea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Salut. Acum am venit si eu din Carrefour, am fost cu mama sa imi caut si pantofi negri (ma cam strang dar sa dea naiba, 38 mi-e larg, imi flencane, 37 ma simt ca-n menghina...) si-s varza,m-am saturat de caldura, vreau nor....
Dimineata am calcat, acum o sa ma pregatesc de baie si maine...incep noua activitate.
Asa ca sa nu ma dati disparuta total...o sa intru cand o sa apuc.
Dory suna interesanta gradi aia si e aproape. O duci pe pitica? Ce varianta de program ai ales?
Va pup.

Mergi la inceput

Cristina, sa-i porti sanatoasa, daca sunt piele, atuci sigur se vor lasa si o sa te simti comod in ei.In legatura cu gradinita , eu zic ca este cea mai ieftina gradinita particulara pe care am intalnit-o pana acum si intradevar este destul de aproape.Eu (adica mama) o sa o duc de la ora 10 la ora 14.
Bafta maine la noul job!Cand poti sa intri sa ne povestesti cum este fata de locul anterior de munca, cum te-ai integrat cu noii colegi... etc.

Mergi la inceput

buna fetelor,
Dory, harnicutza si ziua si noaptea
e super ora 10 ca asa reuseste si alexa sa se trezeasca klumea nu sa o scoti din pat la 7 dimineata...dar ma gandesc ca pentru parintii care incep serv la ora 8 sa zicem e nasol...ce fac copilashii pana la 10 cand incepe gradi...sau se poate sa duci copilul si mai devreme?
cris, sa porti sanatoasa pantofii si vorba lui Dory daca-s din piele mai bine ca i-ai luat 37 ca se lasa...bafta maine si cand ai timp sa intri sa ne povestesti ce si cum e pe-acolo...ti se schimba si programul(e mai lung) sau ramane la fel?
eu sunt suparici, aseara fara sa mananc nimik mi s-a spart un coltz de masea(care oricum era reconstructie de masea...cand am fost gravi cu alex mi se sparsese de fapt si am fost si mi-a facut-o si acum a pocnit iar) ma rog...e aiurea...sper sa se rezolve repede, practic tre' sa-mi construiasca iar coltul dar mai nasol este ca asa ma apuca pe mine in we cand nu gasesti pe nimeni si trebuie sa astept pana maine...nu va zic ce enervant este
copilashii sunt bine, alex parca a tusit azi noapte dar mi se pare normal daca mananca inghetzata in 3 min
vio, lexi, andre-ea...voi pe unde sunteti?
va pup pe toate sa aveti o Duminica placuta in cntinuare

monica

Mergi la inceput