Mamici de iulie-august 2007 (85)
Raspunsuri - Pagina 6
Luna1 spune:
quote:
Originally posted by ddanagh
Vroiam sa va intreb de mult.
Voi respectati chestia asta sa nu luati in brate copilul si sa il lasati cate un pic sa planga??? Mie mi se pare imposibil. La primul scancet hopa sus. Credeti ca asa devine alintata?
Dana iubitei Daria Stefania
Dariuta mea
Eu nu prea cred in chestia asta la varste asa mici. Adica pe aici scrie prin carti ca abia dupa 6 luni devin profitori, adica abia atunci se prind ca pot fi santajisti. Singurul lucru cu care sunt oarecum de acord e ca le formam unele obiceiuri de pe acum, cum ar fi leganatul pe picioare, suzete etc. Dar tinutul in brate este lucrul de care ei chiar au nevoie acum, sunt veniti pe lume si nu stiu ce li se intampla deci vor siguranta.
Luna 39 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin
Is the final countdown!!!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia trebuie sa traiasca!
ddanagh spune:
Luna faptul ca tesimti bine e semnalul. Cica de la picarea dopului cu rosu ca la tine dureaza maxim 3 zile. Tinem pumnii stransi si speram ca la revenire sa ne arate si noua sotul parte din filmulet cu tine gazata sa te vedem si noi.
Lia/b] draguta ii gata???? ca-i prea liniste pe acolo.
[b]Deni imi pare rau ca asa imfrumesetata nu te-ai putut fuduli si tu prin parc ieri din cauza vremii. Fugi acum ca-i frumos afara. Eu una m-as fi ofticat tare rau intrucat dupa un asa tratament ca al tau ma simt o mare frumusete apoi imi trece
Dariuta mea
brazuca25 spune:
Fetele din Bucuresti vreau si eu o recomandare de medic pediatru BUN. Eu am inscris fata la medicul de familie al lui taica-sau dar tocmai a plecat 1 luna in concediu si as vrea sa o vada si un pediatru sa fiu sigura ca e totul OK.
mamik de Denisa Maria (20.07.2007)
poze cu gogoshik noastra
jadi spune:
Dana, eu am un "parc" aici in spatele blocului si de obicei evacuez copii ca sa pot lucra un pic. Infrumusetarea mi-am facut-o pentru sambata cand ma duc sa imi intalnesc "nora" cea mica, nu de alta dar sper sa ii placa Alinei o cuscra "aranjata", restul stabilim cand vor fi ei mai mari. In plus cuscra lui Vlad a emigrat in Canada asa ca poate il lipesc si pe el de Anya, pe care o striga "Ani" spre disperarea masii! Am poze cu ei si cand o vede Vlad, se bucura si urla " Aniiiiiii"!
Deni & Vlad & Tudor
brazuca25 spune:
ddanagh eu una nu respect deloc asta cu luatul in brate. La orice scancet sar sus si sunt langa ea si o iau in brate. Nu suport sa o aud plangand si daca chiar se naraveste asta e...Nu ma pot abtine sa nu o iau in brate. Ce inima sa am sa o las in patut sa planga si eu sa ma uit la ea??? Nu pot!
mamik de Denisa Maria (20.07.2007)
poze cu gogoshik noastra
jadi spune:
Milena esti o mamica tare frumoasa iar baietelul tau este superb! Vezi daca nu cumva cel mic are limba incarcata si il deranjeaza la supt, curat-o cu putina glicerina boraxata!
Deni & Vlad & Tudor
nma spune:
Aylin eu sper pt sambata. Cred ca sunt sanse mici. Durerile de spate parca sunt mai intense pe zi ce trece si acum le am mai tot timpul. Azi am iesit la farmacie, care e aproape si am ajuns acasa terminat. Foarte greu am urcat pana la etajul 3.
Deci asteptama sa vedem cine da startul.
Ioana . Nu imi explic de ce mai face febra. Maine daca nu ii trece mai vizitam iarasi medicul caci joi ma internez eu pt analize.
Alex a avut o forma usoara de icter care a durat o luna. Sper ca Smarandei sa-i treaca mai repede.
AndraZ felicitari pt kg date jos, iar pe Mara o felicit pt gr puse.
Alina.a daca mai povestesti mult despre Elisa in stilul asta ma duc sa nasc. Parca nu mai am rabdare, vreu si eu fetita mea ....
Brazuca multi Denisei sa scape repede de colici.
Mirela bb acum e mai greu de masurat asa ca exista o eroare de +- 500gr. Deci nu iti mai face griji.
Milli tare frumos piciul tau. Mia placut mult la baita.
Luna multumesc de informatia cu apa. Sotul deja nu mai are rabdare si spune ca mai bine a nasc mai repede. Ma faci sa fiu invidioasa cu nasterea in apa. Tinem pumnii sa fie bine.
Care ceai e bun pt contractii? Cel din funze sau fructe de zmeura ca nu stiu? De maine vreau sa incep si eu sa beau.
Pe sfarsitul de saptamana se anunta ploi in VL asa ca e bine de nascut sambata.
nico38+ sambata va fi ziua cea mare 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
jeni71 spune:
quote:
Originally posted by ddanagh
Vroiam sa va intreb de mult.
Voi respectati chestia asta sa nu luati in brate copilul si sa il lasati cate un pic sa planga??? Mie mi se pare imposibil. La primul scancet hopa sus. Credeti ca asa devine alintata?
Dariuta mea
Sincer eu il mai las uneori sa se maraie in patut pt ca de multe ori e in somn. Daca vad ca se inteteste plansul atunci vad despre ce e vorba.
Multumesc de raspunsuri brazuca25, AndraZ, Ioana75 si Simo78.
Mi-am adus aminte inca ceva-ne curge mai rau un ochisor, adica atunci cand se trezeste din somn il are lipit cu ceva galben gen puchini sau cum se cheama. E ok daca sterg doar cu apa sau sa pun ceai musetel?
Luna1 spune:
Nico sa stii ca e bine ca durerile se intensifica, mi-a zis moasa azi ca asta e semn ca ceva se intampla, adica colul se relaxeaza, se sterge si apoi incepe distractia, deci si pt tine si pt mine si pt noi toate sa apara durerile mai multe.
Luna 39 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin
Is the final countdown!!!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia trebuie sa traiasca!
jeni71 spune:
Millyy foarte dragalas puiul tau.
Brazuca25 si eu tot pediatru caut pt bebe. Mi se pare o tampenie sa fie inscris copilul la medic de fam care indif ca are ca specializare pediatrie e deja plafonat in a da retete compensate celor cronici. Alta e situatia cu pediatrul care e bun practician si poate diagnostica inclusiv bebelusii. Pt ca deja cand sunt mai mari si te poti intelege cu ei sa spuna ce ii doare e altceva, dar pana atunci e f important pediatrul sa stie ce are copilul cand plange sau are febra.
No offence, dar asta e parerea mea.