Mamici de iulie-august 2007 (85)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Inca o intrebare:voi dati apica la bb pe langa tzatzika?
Aici nu dau japonezii,dar parca nu-i ajunge numa tzitzi

Samurai-lady Keita 29.07.2007 si Kenta 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

BB KEITA 29.07.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Lary, dr mea nu recomanda apa, doar laptele de mama; ii ajunge, nu-ti fa griji.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samadhi spune:

Hallo fetelor !!! Ma anunt si eu iar pe aici... dupa 3 ore pline de somn de dupa-masa. Astazi imi e mai bine ca ieri, dar nu se stie ce aduce urmatoarea ora...

AYLIN_TARCAN - si pe mine ma omoara asteptarea dupa cum se vede, sper sa ajung sa prind sfarsitul de sapt.

PATICUT - si la mine ploua acum, si va ploua toata sapt. dupa starea meteorologica...

NMA - la mine suntsi noaptea si ziua.Nici eu nu am apucat la prima sarcina sa le am.Normale? Nu stiu cat de normale sunt durerile astea, depinde si de varsta sarcinii, dar ma gandesc ca bebe nu are cum altfel sa-si faca loc de trecere... Cat despre baie calda si contractii, hmmm .... am experimentat si asta si mi s-a facut rau in apa, deabia mai iesisem, s-au mai calmat dar revenisera iar... medicul mi-a zis ca am contractii si sunt ele cam constante, asa ca pot sa nasc si eu oricand...

BAFTA la toate din grup pentru nastere... cred ca sunt mai multe fete pentru sapt. asta, sau toate asteapta ziua de 11 ???

Am citit ca ceaiul de zmeura ajuta la dilatare, nu stiu cat de adevarat e dar am inceput sa beau ... mie imi place si gustul daca are si efectul asteptat m-as bucura si mai mult.

+37

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Fetelor ma inscriu cu voi la nastere in grup sambata. E luna plina!!!
Aici e o caldura de ma uimeste. Am avut 3 zile cu soare si in jur de 27-29 de grade cea ce aici e raritate. Imi place dar noaptea e o tortura.
Pupici multi mari pt toate si spor la bebelusi

stefania sapt.40& Catarina
http://salexandre.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samadhi spune:

STEFANIA_97 - da-mi voie sa te contrazic, ca m-am uitat si pe calendar ca sa nu fac o gafa, dar pe 13aug. e luna noua si pe 28 aug. e luna plina !!!!!! Deci traiesti tu in viitor ??? Chiar ca as vrea sa fie luna plina ca se fac nasteri mai multe dar din pacate nu e asa...

+37

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Samadhi ai dreptate imi aduceam aminte de ceva ce mi-a spus sotul si am facut confuzie. Sunt cu capul in nori zilele astea

stefania sapt.40& Catarina
http://salexandre.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miillyy spune:

Ola fetelor,

Nu am mai scris de ceva vreme,... dar v-am citit pe cat posibil.Noi suntem bine in general, cu mici exceptii - avem probleme cu alaptarea (lapte destul, sanii siroaie, dar Mihnea plange ca din gura de sarpe la tatza cam de vreo saptamana),ne hranim doar in somn mai nou.

Atasez niste poze cu juniorul ca sa ma laud si eu putzin:

http://community.webshots.com/album/560196015wNUTgK

Le felicit pe fetele care au nascut si le doresc mult laptic si bebei cumintzei.
Alina, nu te-am mai sunat ca sunt zombi cu problema de mai sus ... sper sa ne revenim.

Pupici!

M. si Mihnea Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Intru si eu pentru un pic de galerie :
hai Mada, hai Luna .

Alina sa iti traiasca fata. Mi-o inchipui asa scumpica cu picioarele pe mami.
Cat despre a mea, cioara trebuie sa se laude si ea . La 2 saptamani si 3 zile pedaleaza de zici ca s-a inscris la maraton.
Cu mine langa ea in pat sta linistita. Stie ca eu nu o pot duce prea mult in brate. Insa daca o las cu tata-su un pic incepe sa planga pentru a o lua imediat in brate si a o plimba. Stie fata ca tat-su poate.

Dana iubitei Daria Stefania

Dariuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Vroiam sa va intreb de mult.
Voi respectati chestia asta sa nu luati in brate copilul si sa il lasati cate un pic sa planga??? Mie mi se pare imposibil. La primul scancet hopa sus. Credeti ca asa devine alintata?

Dana iubitei Daria Stefania

Dariuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Am venit de la moasa care mi-a zis ca pot sa nasc in orice moment dar...pot sa ajung si la termen. Deci cat timp bebe misca pot sta linistita. Totul ok, m-a masurat iar, mi-a explicat bine graficele de la eco unde scrie mai exact ce e cu bebita, si din rafice e chiar cu cateva zile mai mare. Deci cred ca sunt deja pariuri, dr (de familie) cica e mica, moasa cica ar avea deja vreo 3200 g. Va anunt cine castiga.

Nico referitor la apa calda, tocmai mi-a zis moasa ca in travaliu e bine sa intri in apa abia dupa dilatatie 3-4 pt ca la unele femei opreste contractiile. Nu intotdeauna insa mi-a zis ca daca am dureri sa nu ma bag in apa daca vreau sa nasc ca posibil sa opresc contractiile, abia dupa dilatatie 4 pot sta in apa.

Anya da am pierdut dopul, dar nimic. Pup petele mult.

Fetelor (sau "petelor") multumesc pt pampoane dar eu nu mai nasc, va zic io. Aseara am dormit asa bine, ca niciodata, superb chiar, azi dupa vizita la moasa am strabatut orasul in lung si in lat si nimic nicio contractie, ma simt ca noua. Poate mai inspre sambata -duminica.

Lia?

Ah, am uitat sa va zic ca desi nu doream si ma hotarasem sa nasc in spital normal, fara piscine, ape, mingii, etc, m-a fraierit moasa si am facut rezervare pana la urma la clinica naturala, deci fara epidurala pt mine. Wish me luck! Adica practic in spital nasteam in aglomeratie cica, monitorizata permanent cu curele pe burta fara sa ma misc si dupa eram in camera cu 4 paturi cu dus comun pe hol, iar asa cica nasc in armonie, natural (cu gas and air care cica desi simti durerea nu te intereseaza si delirezi nitel spunand prostii, al meu abia asteapta sa ma filmeze aiurand) am doua piscine, pot naste in apa daca vreau, si daca se ivesc probleme sunt transferata sus in spital si imi fac epidurala. Deci cica daca nu mai pot ma transfera. Sper sa fie asa.

Andra te rog ceva sa nu te superi pe mine, nu-i mai da lamaie Marei ca e foarte acida si distruge stomacelul ei finut, mami de A-uri poate sa iti confirme cred. Sper sa nu te superi pe mine.

Luna 39 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia trebuie sa traiasca!

Mergi la inceput