Mamici de iulie-august 2007 (85)
Raspunsuri - Pagina 7
jadi spune:
Jeni sterge ochiul doar cu ser fiziologic pus pe compresa sterila, cu miscari din exteriorul ochiului catre interior ca sa nu astupi canalul lacrimal. Si stergi o singura data cu o singura compresa, arunci si iei alta curata! Daca ochiul curge in continuare, trebuie sa dicuti cu pediatrul!
Deni & Vlad & Tudor
brazuca25 spune:
jeni si mie mi se pare o prostie sa inscrii copilul la medicul de familie. Eu nu ma interesasem inainte sa nasc, si cand am iesit din spital mi s-a spus ca la medicul de familie trebuie sa ma duc...eu crezand ca o sa imi recomande un pediatru. Nu a fost cazul. A venit sa o vada, a luat hartia de iesire din spital, i-a facut fisa si gata. Nu ma asteptam sa se intample asa si nu am avut timp sa reactionez. Sincer mi s-a parut cam expeditiva si as vrea totusi un consult ca lumea pt Denisa ca sa stau si eu linistita ca e OK.
mamik de Denisa Maria (20.07.2007)
poze cu gogoshik noastra
nma spune:
Jeni eu stiu ca nu e bine sa folosesti ceai de musetel. Deni ti-a explicat foarte bine.
Si eu am discutat deja cu pediatrul. Copilul va fi inscris la dr de familie, deoarece pediatrul nu are contract cu CAS dar o sa vina acasa (contra cost bineinteles).
Luna eu sper sa nu se intensifice pana vineri ca alex are inca febra si nu vreau sa-l las bolnav.
nico38+ sambata va fi ziua cea mare 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
jeni71 spune:
Nico, pai asa voi si face cum a zis Deni. Cumpar maine cand merg la maternitate sa-mi scoata firele, comprese sterile si ser fiziologic, si sterg ochisorii la bebe. Dupa ce mi-a zis Deni mi-am amintit ca si la Roxi cand era mica la fel faceam, dar deh era acum 11 ani , am uitat. Pupici si mersi.
Brazuca25, la mine e mai rau, dr meu de familie e plecat in concediu si ii tine locul o tipa din alta clinica. Respectiva nu are acces la fisele pacientilor, e tot o brambureala, asa ca astept pana pe 17 august sa mi se intoarca dr de familie din concediu. Insa mi se pare in continuare o idiotenie. Sa mor de nu era mai bine acum 11 ani, era Dispensar de copii, unde erau medici pediatri care se uitau si stiau exact ce are copilul, faceau vaccinurile, stiau reactiile la vaccinuri. Asa dr de familie sincer, ma repet deja e plafonat in retete compensate pt bolnavii cronici la icneput de luna. Iertati-ma daca sunt rea, insa e f mare diferenta intre un dr de fam care 90% din pacienti ii are varstnici, si un pediatru care vede N cazurei pe zi.
LuciaZ spune:
Hop si noi la raport, dupa vizita la doctor.
Avem 38 sapt, 3488 grame, placenta nu e la nvelul maxim de maturare (ce-o insemna si asta nu stiu) si nici o intentie sa ne aratam capul
prea devreme. concluzia...urmatorul control pe 20 august, daca din intamplare nu ne hotaram sa-i cunoastem pe mami si tati mai devreme.
Asta e ! o mai chinuim un pic pe mami.
Pupici la bebici, burtici si mamici.
P.S. Maica-mea a decretat :il faci de 3800gr.
38+Cristian
Viata e prea frumoasa ca sa pierdem macar o zi fara a ne bucura de ea
samadhi spune:
MIILLYY - foarte faine poze, sa va traiasca micutul !!!
NMA- ceaiul de zmeura eu mi l-am cumparat din Bucuresti, sunt pliculete, il luasem de la Plafar, costa cutia cam 2 si ceva... dar imi pun 2 pliculete intr-o cana ca sa fie mai concentrat.
Bebelina mea danseaza in burtik si sughita continuu... astazi m-a lasat cu mai putine dureri, Salva Domnului, mai iau si eu o pauza.
Sa vedem cum se va prezenta ziua de maine.... poate e si la mine linistea dinaintea furtunii....
Pentru baietel MULTA SANATATE si sa se refaca cat mai repede, inteleg ca e nasol, greu pentru tine cu dureri si cu baietelul bolnav... este o combinatie de nedorit.
Tin la toate pumnii care vor sa nasca, sa vedem cine da startul !
+37
samadhi spune:
NMA- ti-am vazut deabia acum pozele care le aveai afisate sunt foarte faine, si astept sa le vad si pe cele de dupa nastere... Sa se intample atunci cand vrei tu cu ZIUA CEA MARE!!!
+37
samadhi spune:
BRAZUCA : am dat si de pozele tale, foarte frumoase, mai ales bebelina ta si sa-ti traiasca, pui sa nu o deochi !
Ma apuca nostalgia, vreau si eu bebelina mea sa o am in brate
Te pup
+37