*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(6)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numai_eu spune:

Buna ziua capsunei, capsunele si mamici!
Azi implinim si noi doua luni, nici nu-mi vine sa cred cand a trecut timpul. Multumim pentru urari si uram si noi la randul nostru la multi ani! capsuneilor si capsunelelor sarbatoriti zilele astea.
Multumesc pentru raspunsurile legate de imbracatul bebelusilor. Cand e cald si eu il tin doar in body cu maneca scurta/fara maneci si fara picioare, au fost si zile in care a stat doar in pampers, ba l-a mai lasat taica-su si fara (evident si fara scutec abserbant sub el ) cand nu eram eu acasa sa nu i se incinga podoaba lu' fi-su. In zilele mai racoroase aveam eu o problema cu imbracatul, ca au fost nopti in care eu aveam nevoie de patura si pe el il tineam acoperit doar cu un scutecel de finet si cu body mai gros cu maneci si picioare ca nu aveam nici o paturica pentru el. Acum i-am cumparat o paturica si e ok.
Lavini si duda, si al meu mananca des rau ziua. Dar cum ziceati si voi cred ca e din lipsa de ocupatie, ca asta se intampla numai in zilele in care doarme mai putin. De fapt isi mananca masa normala la aprox 3 ore, ne jucam si inainte sa adoarma mai vrea un pic la san asa de distractie probabil, ca trage de 3-4 ori si-l ia somnul. Ma puteti sfatui cum sa fac sa renunte la mesele astea suplimentare in timpul zilei? Ca noaptea mananca si doarme bine, de la 22:00 se mai trezeste la 3-4, apoi la 6-7-8 si daca nu iesim in parc mai are o repriza de somn pana pe la 10-11 deci cred ca se satura. A, si cand iesim in parc acceasi problema, mancam inainte sa plecam, ajungem in parc, ne plimbam vreo jumatate de ora si apoi incepem sa chiraim a foame si nu ne linistim decat la san. Si mancam tot asa 4-5 gurite si nu ne mai trebuie. Dar fara san nu se linisteste de fel si nu stie tot parcul de urlete. Ce sa-i fac sa nu mai manance in parc, ca m-am saturat sa-mi expun suncile la fiecare iesire.
Petit_ange, legat de premergator si eu am o dilema din aceleasi motive cu mersul pe varfuri. Eu am doua prietene cu copii de aceeasi varsta (aprox 2 ani), ambii au folosit premergator, unul merge pe varfuri, unul nu, deci nu cred sa fie neaparat de la el. Oricum urmaresc si eu cu interes raspunsurile fetelor cu experienta.
Carrie si eu cred ca am avut ciclu acum cateva zile (nu sunt convinsa ca asta a fost ca eu citisem ca trebuie sa fie mai abundent primul ciclu dupa nastere, iar la mine nu a fost nici ca inainte, la voi cum a fost?) si nu am observat ca ar fi avut ceva probleme cu mancatul in perioada aia.
Poohy multumesc de raspuns. O sa caut si eu la Diverta, am vazut ceva dragut si pe site-ul Chicco, nu cred ca se merita sa comand doar paturica de pe site. Dar daca mai gasesc si altceva interesant poate fac totusi o comanda. Cu sangerarile patesc si eu tot ca tine, cand zic ca se opresc iar o ia de la capat si am si eu doua luni de la nastere azi. Doctorita mi-a zis ca e de la caldura si ca poate sa fie si ca un ciclu la sfarsitul perioadei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

buna fetelor!azi am avut mai mult timp liber asa ca am citit din urma.Asa s-au nascut niste intrebari:
Andrada explica-mi te rog ca pt incepatori cum ai inceput sa-i dai suculetul de morcovi.(cantitate/timp)Pana la ce cantitate ai mers?I-ai dat zilnic suculetul ?la ce interval ai introdus pe cel de mere?

Lulu, si rares este suspect de reflux.Am facut o echografie abdominala la Budimex dar nu s-a vazut nimic in neregula.Doctorul mi-a recomandat o echo cu tranzit baritat dar necesita internare si n-am facut-o .Intrebarea mea e daca tu ai facut aceasta echo cu bariu prin care capsunica ta a fost diagnosticata cu R.G.Esi daca da ce presupune ca mie mi-e taema de spitale si internari de la patania noastra de la inceput.
Pupici
P.S.la ce banca pot sa depun baniti pentru sonia?Sora mea intreba de un cont PALL....nu stiu cum.I- am povestit despre sonia si vrea si ea sa contribuie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Motannel, nu mai stiu unde sunt exercitiile... Le are cineva salvate?

Poohy, eu...Exact asa...

Duda, merge mielul!! Aici se mananca mai mult carne de porc. Trei gratarele de vita cat un pumnisor (vreo 200gr) costa 7 euro

Andrada, ti le scriu pe PM

Ce se poate lua cadou unui baietel de 8 ani? E foarte destept, vorbeste cateva limbi si nu l-am vazut jucandu-se cu jucarii (dar nici n-am fost la ei acasa). Maine e ziua lui si nu mai apuc s-o intreb pe mamica, aici e miezul noptii...

CINE DIN JAPONIA MA INTREBA CUM SE FACE PASAPORTUL LA COPIL? Am tot omis sa raspund, scuze, si acum am pierdut notitele...

Asa creste bebe
Elias, sau DOLOFANEL, Fat Frumos cel Chel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu26 spune:

quote:
Originally posted by carstea

buna fetelor!azi am avut mai mult timp liber asa ca am citit din urma.Asa s-au nascut niste intrebari:
Andrada explica-mi te rog ca pt incepatori cum ai inceput sa-i dai suculetul de morcovi.(cantitate/timp)Pana la ce cantitate ai mers?I-ai dat zilnic suculetul ?la ce interval ai introdus pe cel de mere?

Lulu, si rares este suspect de reflux.Am facut o echografie abdominala la Budimex dar nu s-a vazut nimic in neregula.Doctorul mi-a recomandat o echo cu tranzit baritat dar necesita internare si n-am facut-o .Intrebarea mea e daca tu ai facut aceasta echo cu bariu prin care capsunica ta a fost diagnosticata cu R.G.Esi daca da ce presupune ca mie mi-e taema de spitale si internari de la patania noastra de la inceput.
Pupici
P.S.la ce banca pot sa depun baniti pentru sonia?Sora mea intreba de un cont PALL....nu stiu cum.I- am povestit despre sonia si vrea si ea sa contribuie

cont pall...poate se refera la banca online paypall
noi am facut eco normala...fara bariu si medicul a vazut ceva care indica refluxul. Eco am facut la medlife. In general pt analize si chestii de genul asta am fost acolo...mi s-au parut super serviciile...repede, bine si mai ieftini decat concurenta

Lulu si Alessia Ioana

Mergi la inceput

da, paypall.cum sa procedeze sora mea?

Mergi la inceput

SA INTELEG CA AR FI TREBUIT SA SE VADA DACA ERA REFLUX?

Mergi la inceput

eu asa cred...ca se vedea ceva. cel putin la noi asa a zis imediat cum a urmarit traseul laptelui.

referitor la paypal: daca are cont la paypall atunci stie cu siguranta cum sa faca transfer de bani dintr-un cont in altul. toate conturile in care se pot face donatii se gasesc aici: www.helpsonia.com. momentan nu mi se deschide site-ul ca sa vad daca s-a deschis un cont de paypal, dar din ce-mi aduc aminte are un astfel de cont. verific mai tz sau maine

Lulu si Alessia Ioana

Mergi la inceput

Paypal:
assistform@yahoo.fr

Lulu si Alessia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

in primul rand multumim mult de urari!!!

duda f scumpa Anastasia!

didi Sanatate lui Robert!are febra?ci e normal sa-mi vina ciclu?ca nu stiu daca asta e, sunt doar pete mici pe chilot....

voiam sa va intreb cum sunt bebelusii vostrii seara?mamarutza , desi in timpul zilei e f cuminte, se joaca, papa, doarme bine, de pe la 6 seara e f maraita...nu sunt urlete ca la colici dar nu-i intru cu nimik in voie, vrea numai in brate, nu-i place nici in casa nici la plimbare , parca nu e acelasi bebe din restul zilei si noptii.stiu ca sunt mai agitati bebeii seara, asa e si la voi?

legat de premergator, eu la Thea am avut, o lasam maxim o ora pe zi, ii placea la nebunie, a umblat bine la 11 luni si nu i-a deformat mersul deloc.am avut Chicco Ufo
pupicei

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

elteka, e super bine Dolo, am ris de numa cind am vazut cit arata cintarul! nu trebuie sa te mai intrebi daca suge bine, sau daca tre sa diversifici, ca ai raspunsul, ma bucur mult mult de tot ptr tine, asa din suflet. si printre altele, mie imi place tare mult cind si cit scri, citesti mult si vii cu info super faine

carrie, multe lunisoare la pitica, cu riscul sa ma repet(sa ma scuzati) nu se altereaza nimic daca iti vine ciclul, mie mi-a venit la 5 luni dupa nastere si am mai alaptat inca 13 luni dupa, si singura problema ca sa spun asa, e ca sint agitati 1-2 zi inainte sa-ti vina, sint ca un ceas, stiam exact cind imi venea, sugea mai des, era mai agitat, dar nu a slabit, nu a influentat cu nimic alimentatia piticului

petit-ange,aici premergatoarele pe roti sint interzise din cauza ca cica nu sint securitare, au fost multe accidente. eu, nu am avut, dar am vorbit cu prietene care au avut, si ziceau ca nu ajuta la mare lucru, din contra copilul paseste gresit si are un retard in mers. al meu, fara a mers la 1 an, depinde de copii. teorii sint, cica le deformeaza picioarele, ca parintii ii pun prea devreme si ei nu au muschii inca formati, si am citit ca la baieti daca ii tii mult nu fac bine la testicole.....acuma sigur sint pareri care zic ca e f bun, eu, asta am vazut, citit, auzit.

alyna, scuze ca am inteles ca a scazut, pai daca n=a scazut e super bine, pe masura ce cresc nu mai iau asa mult in greutate ca in primele saptamini, e normal, sa fie in grafic, sa arate bine, sa aibe tonus. e super ca papa bine sin, dar ai vazut ca doarme mai bine daca-i dai complectare? proteinele de vaca din formula se digera mai greu, laptele de mama are mai putine proteine, de aia se digera mai usor.cind am inceput sa-i dau formula lui dominic i-o dadeam tot asa, jumate laptele meu, juma formula, o tot scuipa, nu ii placea bibe, greu m-am luptat cu el, pina la urma i-am pus cu suc de portocale, dar tu nu ai voie ca e mult prea mic, dominic avea 16 luni. poate te ajuta fetele care dau si formula si sin, parca andrada zicea ca nu e usor sa-l faci sa ia si formula.oricum nu cred ca e nimic daca ai amestecat laptele tau cu formula, asa gaseste ceva din gustul cu care e obisnuit!

la multe lunisoare ptr cei care le sarbatoresc!

poohy, mie mi s-a intimplat la fel, acum vre-o 2 saptamini am crezut ca s-a terminat lohiile, si brusc mi-a curs mult ca la CM, voi vedea luna asta daca aia a fost, apoi, asa cite un firicel, acuma tot cam asa, eu, in 10 zile am 2 luni.....merg saptamina viitoare la medic si-l intreb daca e normal

didi, ma bucur ca a ajuns felicitarea ptr inimioara Soniei, merci mult ca duci banii la ele ptr mine, te pup, sanatate multa lui Robert , la dominic am folosit iarna o tinctura de echinaceea, ff buna, dar nu e cu alcool, poate gasesti si tu sa-i dai o cura (20-30 picaturi /zi 10 zile pe luna

elteka, un joc pe calculator, sigur i-ar placea baietelului

am fost ieri cu dominic la eco rinichi, ca era suspect de pietre la rinichi la 3 ani , si fericire mare NU are nimic! nu va pot descrie fericirea.....din cauza alergiei si a alimentatiei diferite, sint tot timpul stresata sa nu faca ceva la stomac, sau alte organe, dar se pare ca totul e bine, nu degeaba ii gatesc atita, macar e sanatos!

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput